בוקר טופפפפפ../images/Emo20.gif
מזמן לא בקרתי פה, נשבעת שהתגעגעתי! טוב מיד אתעדכן במה שחלף על הפורום בשבועות האחרונים....בינתיים אספר קצת על מה שקורה איתי. חודש שעבר סגרתי שנתיים בהונגריה, להזכירכם אישור תושב יש לי, כעת הגשתי טפסים בבקשה לקבל התיישבות [לאטה לפדיש] ... לפ]ני שנתיים אמרו לי שאחרי שאסגור שנתיים בהונגריה אוכל להגיש בקשה לאזרחות וכעת לאחר שהגשתי בקשה להתיישבות אמרו לי שרק 3 שנים לאחר קבלת ההתיישבות אוכל לבקש בקשה לאזרחות....מזה, צוחקים עלי פה???????? בכולופן האזרחות לא ממש נחוצה לי כרגע כי אישור לעבוד קיבלתי בחודש שעבר וזה הכי חשוב מבחינתי.... אז אני עובדת, מטפלת בנכה100% בלילות. ההונגרית שלי משתפרת אם כי יש לי עוד הרבהההה מה ללמוד....ואני לומדת אבל לאט, לומדת הרבה מהילדים, המון! מזה חודשיים אחותי ומשפחתה פה לצידי וזה באמת כייף גדול, קל יותר....טוב לי כי אני לא לבד....לה זה טוב מצד אחד כי קליטתה קלה/נעימה/נוחה יותר ומצד שני זה לא הכי אידיאלי כי היא תמיד איתי ואנחנו מדברות עברית בלבד.... ביום שישי הונגריה חגגה 1004 שנים לעצמאותה, היו חגיגות וזיקוקים והיה נחמד מאוד... מזג האויר הריץ די אכזרי, אני יכולה לספור על 2 ידיי כמה פעמים היינו בבריכה או בבלטון...פשוט רוח נוראית וגשמים [במיוחד היום] והנה, |טוטו|טו הקיץ נגמר רשמית. אקנח את סיפורי בתמונה של הפרעונים שלי נהנים מגלישה טובה וממזג אויר חייכני יותר מהיום
שבוע נפלא לכולם