בוקר אנשים אתם חייבים להכנס

אייללוש

New member
בוקר אנשים אתם חייבים להכנס../images/Emo70.gif../images/Emo42.gif

הנה באים כן הם באים, המומינים המופלאים, בתוך העמק מלא שמחה, עם מיא וכל משפחת מומין, משפחת מומין, אוהבים לטייל, ולפעמים להשתולל, מומין שלנו, מומין טרול, איתנו ועמק גל הכל, משפחת מומיןןןן, משפחת מומיןוווו, משפחת מומיןןןןןן, משפחת מומיןןןןןןן, משפחת מומיןןןןןןןן, משפחת מומיןןןןןןןןן, מומין אבא חביב שפנן וגדול, מומין אמא תמיד מטפלת בכל, בבית קטןי גרים בשלווה ואהבה, הרבה ידידים והרבה חברים, בעמק קסום ומוזר הם גרים, תמיד יראה עמק המלא שמחה, כולנו יחדדדדדדדד, כולנו יחדדדדדדדדדד,
נראלי שזהו
אמממ מחר משעה 10 ד 1 אני לא פה
אני במחנה אימונים
מעניין איך יהיה
אמממ מקווה שמצוין
תרגישו טוב ותשמרו על עצמכם ואלה שטסות-דרך צלחה
|טיסה|

אייללוש

New member
תיקוןןןןןן../images/Emo124.gif../images/Emo124.gif../images/Emo124.gif

הנה באים כן הם באים, המומינים המופלאים, בתוך העמק מלא שמחה, עם מיא וכל משפחת מומין, משפחת מומין, אוהבים לטייל, ולפעמים להשתולל, מומין שלנו, מומין טרול, איתנו ועמק גל הכל, משפחת מומיןןןן, משפחת מומיןוווו, משפחת מומיןןןןןן, משפחת מומיןןןןןןן, משפחת מומיןןןןןןןן, משפחת מומיןןןןןןןןן, מומין אבא חביב שפנן וגדול, מומין אמא תמיד מטפלת בכל, בבית קטןי גרים בשלווה ואהבה, הרבה ידידים והרבה חברים, בעמק קסום ומוזר הם גרים, תמיד יראה עמק המלא שמחה, כולנו יחדדדדדדדד, כולנו יחדדדדדדדדדד,
נראלי שזהו
אמממ מחר משעה 10 ד 1 אני לא פה
אני במחנה אימונים
מעניין איך יהיה
אמממ מקווה שמצוין
תרגישו טוב ותשמרו על עצמכם ואלה שטסות-דרך צלחה

איילה אני טיפה מתקנתת../images/Emo3.gif

לפי איך שנאי זוכרתת הם באים כן הם באים המומינים המופלאים מתוך העמק המלא שמחה על מאי וכל המ]חה משפחת מומין, משפחת מומין אוהבתים הם לטייל ולפעמים להשתולל מומין שלנו מומין טרול איתו בעמק גרה כל משפחת מומין .......... עוד 6 פעמים!! מומין אבא חביב שמנמן וגדול מומין אמא תמיד מטפלת בכל בבית קטן הם גרים בשלווה באהבה, באהבה עם הרבה ידידים והרבה חברים ועמק קסום הוא מוזר הם גרים נפליג בן העמק המלא שמחה כולנו יחד, כולנו יחד זהוווווווו
זה לפי מה שאני זוכרת ואני זוכרתתת!! חחחחחח

אייללוש

New member
חחח כן אני הייתי מסטולה והתחלתי לשי

לשיר* אתמול
דוסי דוס[הדס
]עזבה אותי באמצע אז הלחתי לכתוב פה ורעות עזבה אוצתי גם אבל בשיר של הטלאטביז
לא רגע בשיר של פינוקיו
טוב לע זוכרת

אני זוכרתתתתת../images/Emo3.gif

חחח איילה כל התוכניות בערוץ 11 אני עד היום חורשת אז אנימכירהה מה רצית?פינוקיו??
בוקר טוב עולם מה שלום כולם אני יורד מהחוטים אני כבר ילד אמיתי כמו כל הילדים כמה טוב לחיות ולהיות ילד שאוהב את העולם והעולם אותו אוהבת מכל הלב פייייייייינווווווווקיווווו שמי!! זהווו
זה שיר ממש קצרר תני עוד שיר ואני יכתוב לך תמילים

אייללוש

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo3.gif../images/Emo204.gifבגללך שרתי לבד../images/Emo10.gif../images/Emo204.gif

אייללוש

New member
וכן אלה המילים פשוט הייתי טיפה ממוס

ממוסטלת
שאלי את הדס היא ורעות נבהלו

חחחחחחחחחחחחחחחחח

אהה וגם רצית תטלטביז
טינקיווינקי דיפסיי לה לה פהההההה טלטאביז, טלטאביז אומרים ש-לום שלוםםםםםם!!!

בוקררר../images/Emo42.gif../images/Emo20.gif

ואייי איזה עייפה אני הלכתי לישון בשתיים וחצי וקמתי מ6 וחצי
זהוו הכל מאורגןןן כבר וכל הדברים כבר בתיקק ואני מחכה לחברה שלי המעופפת הזאת שניראלי היא בכלל לא קמה!! אננייי אתגעגע אליכככככככככםם כלל כךךךךךךךךךך
ומי שרוצה אני בפלאפון
מקווה שיהיהה כיףף
מתה עליכםםם ושיהיה לכולכם שבועע מקסיםם

למעלה