בוקר אנשים אתם חייבים להכנס

יקיר15

New member
חח כפרעלייךךך לא צריך להגזיםם ../images/Emo3.gif

גם אני שומר על אחיינים שליי

hila846

New member
בוקרר../images/Emo42.gif../images/Emo80.gif

אני מתה מעייפות הלכתי לישון ב-2 אילה
תהנייי
זיוו
נתגעגע המשך שבוע מקסים
הילה

בוקר טוב..חזרתי אליכם..../images/Emo41.gif

לא הייתי פה כבר מיום חמישי..למי ששם לב.. ביום חמישי הייתי במחשב ופתאום שמעתי שמישהו בא אז הלכתי לראות ואבא שלי בא אז אמרתי לו מה קרה באת מוקדם זה היה ב-12 ככה..אז הוא אמר אני לוקח את המחשב והולך להביא את אמא ואני לא רציתי ולא היה לי זמן להודיע אז מהר כתבתי לזיווש באייסי והתנתקתי מהכול וכיביתי..ואז חשבתי שהוא יחזור בערב אבל לא..למחרת ביום שישי ב-11 ורבע ככה הוא הביא אותו ואז אמרתי לו אבא יאאו תודה תחבר אותו והוא אמר שהוא מצטער אבל הוא נורא נורא נורא ממהר יש לו פגישה חשובה אז אמרתי טוב בסדר והלכתי לאחותי לחדר לנג'ס לה..חחחח..ואז היא אמרה בואי ננסה אנחנו להרכיב אז ניסיתי וזה היה ממש פשוט והוא נדלק ועבד והכול טוב וחיברנו נכון יותר נכון אני..חחחח..ואז הייתי צריכה להיות שישי ושבת אצל סבתא שלי במקום המטפלת שלה והתבאסתי טיפה כי רציתי להיות במחשב והכול אבל ב-1 וחצי ככה 2 דוד שלי בא לקחת אותי ונסענו לסבתא שלי סתם אכלתי והיה צחוקים וזה ואח"כ ב-4 ככה כבר לא היה אפ'חד אז ראיתי סתם סדרה עד 6 ככה ואז נכנסתי להתקלח עכשיו זה מקלחת מיוחדת שם אז כזה בטעות פתחתי קרים וחמים ולא הצלחתי כמעט לכוון..חחח..אבל הסתדרתי אז יצאתי וראינו עוד טיפה טלוויזיה ואז באו לעשות קידוש ואחרי זה אכלנו וראיתי טיפה טלוויזיה שוב והלכנו לישון אבל עד 11 ככה דיברנו..חחחחח..כל מיני דברים וצחקנוו גם...ואז למחרת ברבע ל-9 קמתי והתארגנתי והכול והלכתי לשתות תה ועוגיה ואח"כ ב-11 וחצי אכלתי ארוחה כאילו ומאז לא הייתי רעבה..חחחח..ואז דוד שלי ודודה שלי באו אז סתם אני והיא דיברנו ומשום מה כזה היא אמרה לי כזה "את מזכירה לי ת'בת שלי כמוהה את בדיוק שתיכן הקטנות אותו דבר..אוהבות שטויות" ואז כזה היא אמרה לי "אם את רוצה ספר או משו קחי ממנה את והיא נראלי אותו דבר"חחחח..ואז איכשהו סתם הם דיברו על כאילו שמנים וזה ועל התוכנית בטלוויזיה אז היא באה כזה ביציאה "לשיר יש גוף טוב,היא תמיד הייתה רזה" אז כזה לא הבנתי מה כאילו...חחחחח..ואז הם הלכו וראיתי טיפה טלוויזיה עד שגיסתה של סבתא שלי באה..ולא ידעתי בכלל שזאת גיסתה רק אתמול גיליתי הכרתי ת'אישה אבל לא ידעתי..עם הבת שלה כי היא לא רואה אז היא לא יכולה לבד ואז באו כל הילדים של הבת שלה שהיא באה מאמריקה וכזה הם הסתכלו כזה בתמונה של סבתא שלי שתלויה שם אז הם כזה מה זה אח של ניסים הם בכלל לא דומים וזה ואז הם יצאו אז אחת שלא נכנסה קודם היא באה באיחור עכשיו לסבתא שלי יש בית גדול אז היא כזה נכנסת כזה ואז היא באה לסלון היא עושה האא אני זוכרת..חחחח..כאילו ת'בית..אבל היו רק 2 חמודות..ואז הם הלכו אז ראיתי עוד טיפה טלוויזיה וישבתי במרפסת ואז העוזרת חזרה ואכלתי משהו ואז שוב סבתא שלי אחרי שעה רצהת שאני יאכלל אז הפיליפינית עושה כזה "כה צריך לאכול למה את קטן(ומראה על הזרת)" כאילו אני יענו רזה..חחחח..אז אכלתי שתי ביסים וזהו ואז באו לקחת אותי ב-9 ורבע ככה אבא שלי ונסעתי איתו למשרד שהוא עובד איתם..משרד של עיצוב פנים וחוץ ממש ממש משרד יפהה מעוצב ממש יפהה אני אהבתי מאוד..חחח..ישבתי איתם בחדר ישיבות..חחחחחח..ולא הבנתי בכלל מה מדברים שם בחישובים שלהם...חחחחחח..רק יודעת שכל עובד מקבל סכום ענק כל חודש..חחחחח..וזהו חזרתי הייתי טיפה במחשב ואז אכלתי שוב כי הכריחו אותי לאכול..חחחחחח..והייתי שוב טיפה במחשב והלכתי לישון..ב-1 שכולם כבר הלכו לישון כאילו אני ואמא שלי הלכנו באותו זמן..:]] זה נשמע שאכלתי המון אבל בכל פעם שאכלתי זה 3-4 ביסים..חחחח..נגיד אכלתי כף אורז וחצי עוף..חחחחחח.. היום אני נראלי הולכת לחברה היא צריכה להתקשר.. זיווששש מתגעגעתת אליייךך..:[[ מאשה יתגעגע גםם.. יום נפלא לכולם!

hila846

New member
ואווו../images/Emo178.gifאיזה מגילה../images/Emo178.gif../images/Emo80.gif

תהניי=]

בוקר הורס לכווווווווולם../images/Emo42.gif ../images/Emo205.gif

אתם לא יודעים איזה חלום מפחיד, מצחיק והזוי חלמתי
המשתתפים בחלום:
אני
עינב
2 בחורות
עדן [חברה שלי ושל עינב בבית ספר היסודי]
אגם רודברג
צופית גרנט החלום
אני ועינב הלכנו לטייל בפ"ת בהרים [שאין הרים] ואז אנחנו רואות עוד 2 בחורות הולכות... פתאום אנחנו רואות בית גבוהה מאוד, וליד זה בריכות ושלט של "נחשונית" אז פתאום עינב החליטה שנטפס על הבית והגענו למרפסת של עדן...[ולא ידענו שזה הבית שלה], אז הגעתי למרפסת שלה, ויש מתחת למרפסת שלה חדר קטן ממש פתוח ואני עינב הפילה אותי לחדר הזה ולא הצלחתי לצאת ממנו, וממש פחדתי שאני יפול:( ופתאום הביאו את אבא של עדן ועדן שהם יעזרו לי לקום למרפסת של עדן והצלחתי [כפיים] אח"כ אנני צעקתי על עינב למה היא הפילה אותי והיא צוחקת לה:( אממ, הגענו באיזה שהוא שלב לבית של עדן
והיא היתה נראת עם שיער קצר בצבע צהוב ובמציאות היא נראת: שיער ארוך וחום
ואז היה מסך פלזמה ענקיייי וראינו את אגם וצופית גרנט
וזהווווווווו
חעחעחעחעעח איזה חלום
אתם לא יודעים איך איילה שגעה אותי אתמול עם הטלטביז ופינוקיו עד שחסמתי אותה
הייתי חייבת לחסום אותך
חיחיחיחיחי:] שיהיה לכוווווולם יום ה====ו====ר====ס

למעלה