בוקר חדש - שרשור חדש

suki da yo

New member
אנ אגיד לך מה הבעיה

אין שום סיבה בעולם שבלוגר יפרסם 2 רשומות בהפרש של כמה דקות, אלא אם הוא מפרסם, או אם הוא מציפן... איזו סיבה כן יש להשאיר את זה ככה?

טל לוין

New member
מציפנים אני חוסמת

ואז הם לא יכולים לפרסם בכלל. אני עושה פיקוח שוטף על הדף - ואם בלוגרים אחרים רואים מציפן הם כמובן יותר ממוזמנים להתריע... לדעתי לא יהיו הרבה כאלה. אם זה יהפוך למגמה דרמטית נשקול לשנות.

ללי 27

New member
השרשור התדרדר כי הבלוגיה התדרדרה!

ואת יודעת בגלל מי? בגללכם. קמתם יום אחד והחלטתם לשנות. אני מצטערת זה פשוט עיצוב נוראי עם כל התמונות האלה זה ממש עושה כאב ראש וזה לא נוח ותקלטו כבר שאף אחד לא מרוצה מזה!!! וחוץ מזה, לא מראים חצי עבודה. אם אתם עובדים על משהו אז תעלו אותו : א. אחרי סקר גולשים רציני ולא על דעת עצמכם ב. רק אחרי שהכל תקין ועובד ב-100 אחוז. אני ממש לא מבינה מה הטעם בלהקליק על מ"הנצפים" ל"חדשים" וכן הלאה... כשבן אדם גולש באינטרנט הוא מעוניין לגלוש בנוחות עם כמה שפחות הקלקות ואת פשוט העמסתם בצורה נוראית. ואני אגיד את זה עוד אלף פעם כי זה ממש מזעזע. ועוד יותר מזעזע שאתם לא קולטים שכולם מבקשים פה את העמוד הישן ומחזירים.

Simply Girl 16

New member
אולי תרגעי?

לא בכוונה לתקוף אותך,באמת,אבל לא צריך להתפרץ ככה רק בגלל עמוד של בלוגיה. זה לא נעים ובטח שלא מכובד לאדם שקורא את זה. את יכולה לומר את דעתך,אבל תרסני אותה מעט ותשתמשי במילים קצת פחות בוטות. היא ענתה לך יפה,אז תעני לה יפה בחזרה. ושוב,זה לא אישי,פשוט הייתי חייב להעיר,בתור אחת שקוראת את זה מהצד וזה נשמע בעיניי מאוד לא לעיניין. בין אם את צודקת ובין אם לא,יש דרך לומר את הדברים.

חהמן

New member
חה!

תגידו, שם בתפוז, יש מעצבים שבעצם ישבו ועבדו על הדבר הזה? כלומר, אנשים עם ניסיון באינטרנט והכל? בלי קשר לאיך יראה או לא יראה העמוד הראשי, ואיזה תוכן צריך או לא צריך להיות בדף, עיצובית לא רק שלקחתם שני צעדים אחורה, בעצם הוספתם דברים שברוב המקומות עובדים נורא קשה כדי לצמצם/להעלים אותם. הבלוגיה מראש נחשבה לבעלת לוק מיושן יחסית, עכשיו היא נראית כמו פלאש-בק לימים בהם אסף אשתר עשה כסף מטלויזיה. אם אנשי מקצוע עשו את זה, זה עצוב. אם לא, אולי כדאי שבשידרוג הבא תערבו אותם. אגב, עם כל השידרוג הזה, לא היה אמור להיות שידרוג גם בדף העריכה של הבלוגים? זה בדרך?

ועדיין לא הבנתי

אם התמונות שמצורפות לתכנים שבעמוד הבלוגיה הן הבלוגואים או התמונות הראשיות של הפוסט. ואני רוצה להצטרף לשאלה של חהמן ולשאול האם יהיה שינוי גם במסכי עריכת הבלוג?

טל לוין

New member
עכברון

לגבי השאלה הראשונה - התמונות נלקחות מהבלוגים בסדר הזה 1) אם יש תמונה ראשית לרשומה - אז היא תילקח. 2) אם אין תמונה ראשית - תילקח התמונה של הבלוג 3) אם אין תמונה בבלוג - תעלה תמונה שהיא ברירת מחדל. לגבי שאלתם של חהמן - שהרי הוא צפוי, בתכנון, בפיתוח - וייקח זמן.

ספטון1

New member
צהריים טובים -התרגלתי לחדש../images/Emo215.gif

שלום לך צריך כנראה להתרגל לחידושים והמצאות של הדור הזה בכל אופן הבנתי שהגל רוכז ביחד וכעת אני ממצאת יותר בזה שיהיה אחלה היום הסיפור שלי על האנטנות הסללולריות

למעלה