בוקר חדש - שרשור חדש

suki da yo

New member
../images/Emo25.gif הכל בשביל שבלולי קצף

ואני אקדיש לך יותר תשומת לב אם תהיה פה יותר!

טל לוין

New member
שבלולים

טרם התנסיתי בשבלולים - אבל תמיד יש פעם הראשונה - אתה יודע...

suki da yo

New member
כשהוא אומר שבלולים

הוא לא מתכוון לאוכל צרפתי, אלא לעוגיות

suki da yo

New member
אז רק שיהיה ברור שאת טל הריינג'ר

אני אוהבת יותר! (אינטרסנטית, בהחלט. גם אוהבת עוגיות.)

lin0r

New member
ואת יודעת למה זה

כי אפילו אתם לא מודעים למצב שגרמתם. אין לכם באמת תשובות לכל השאלות והטענות שלנו. אתם לא מסוגלים לעמוד מול כל הבלאגן הזה שעשיתם בעצמכם. אני את שלי אמרתי בבלוג שלך, וברשומה בבלוג שלי. דווקא נשמע נחמד לעבור דירה.. אם כבר שינוי אז כבר.. מצער, מאכזב... אין לי עוד איך לסכם את זה.

GILADOS

New member
לגבי שיטת המומלצים החדשה../images/Emo4.gif לפי דעתי היא גרועה מכל הבחינות, ואציג כאן מספר נימוקים לכך. א. הבלוגים שיומלצו יהיו מן הסתם הבלוגים בעלי כמות הקוראים הגדולה ביותר, והתוצאה כמובן תהיה שהבלוגרים אשר "יזכו" להיות מומלצים בעמוד הבלוגיה יהיו לרוב קבועים ולא ישתנו. ב. לאט לאט הבלוגרים הפופולארים ביותר יכבשו יותר ויותר את עמוד הבלוגיה, ופירוש הדבר שההמלצות יצטמצמו יותר ויותר לבלוגים מסויימים. ג. עם הזמן ייווצר מצב שהגולשים שמבקרים דרך ההמלצות, יהיו אותם גולשים שהמליצו, מה שכמובן מוריד מהערך של המומלצים. ד. בלוגרים שאינם פופולארים ואינם זוכים להופיע בעמוד הבלוגיה, מה הם יצטרכו לעשות? להתחיל לשווק את עצמם בכל האמצעים ולהציף פורומים בפרסום הבלוג שלהם, וכל זאת כדי שאולי יזכו להיות במומלצים? אבל בעצם (כפי שנובע מהסעיפים הקודמים) לא יהיה טעם במומלצים לאחר שישווקו את עצמם, כך שמה שאתם מציעים לגולשים זה בעצם "תתחילו לשווק את הבלוג שלכם במקום". ה. מה שהופך את שיטת ההמלצות החדשה לתחרות של "מי משווק את הבלוג שלו טוב יותר", ואז ההמלצות בעמוד הבלוגיה הן כבר אינן המלצות ממש אלא יותר הודעה של "הזוכים בשלב הזה הם...". מסקנה סופית: אין כאן שום שיטת המלצות, אלא זו תחרות הבלוגר המקושר בתפוז. אין לי שום דבר נגד תחרויות, להפך, אבל כדאי לפחות להצהיר זאת במפורש במקום לבלבל גולשים תמימים אשר יחשבו בטעות שהם "מומלצים" בגלל כישרון הכתיבה שלהם ולא בגלל שיש להם קשרים.

shironet3

New member
אוקיי, פיספסתי פה בין שלל התגובות

איפה מפורטת שיטת ההמלצות החדשה?

ללי 27

New member
../images/Emo26.gifהשינויים

נכנסתי לעמוד הבלוגייה החדש ואחרי 2 שניות! קיבלתי כאב ראש. המראה הזה הדחוס של התמונות הקטנות האלה זה פשוט נורא. הולכים לאיבוד בכל הדבר הזה. מה היה רע בעמוד הקודם? טל, שימי לב שהמון אנשים לא מרוצים מהשינויים האלה (מי בכלל ביקש אותם?) בשביל מה היה צריך את זה??? אני מאוד אהבתי את העמוד הישן בגלל שהוא היה פשוט, בלי קשקושים מיותרים, נוח וברור ואת כל זה איבדתם עם השינוי המטורף הזה. כנראה ששאיפת הגז או על מה שדבורית (אם אני לא טועה) כתבה בבלוג שלה דפקה לכם את המוח. אין מה להגיד. אתם סתם מבריחים את הקוראים והכותבים. אתם תמיד אומרים שאתם בשביל הגולשים אבל אף אחד לא ביקש את השינוי הדרסטי הזה!. זה כבר מזמן לא תפוז אנשים... בתקווה שתקחי את זה לתשומת ליבך ותחשבו על הכל מחדש. עוד גולשת מאוכזבת.

בעיה...

עליתי עכשיו על בעיה שנדמה לי שעוד לא התייחסו אליה. למרות שהעיצוב החדש הוא יפה ומגניב, הוא בעייתי כי הוא לא מציג את הכותרות של הרשומות בשלמותן.

darkblue1

New member
במתכונת הקודמת היתה אפשרות

לצפות ב- "תגובות שלי " האם אפשרות זו תוחזר..? כמו כן עדכונים ל- "בלוגים המועדפים עלי " סך הכל- עם כל הפתיחות כלפי חידושים.. זה נראה פחות טוב

אבל בעמוד הראשי יש מקום רק לארבעה בלוגים

ויש לי יותר מזה בבלוגים שאני קוראת באופן קבוע. עד היום, יכולתי לראות את כל העדכונים בבלוגים שלי מדף בלוגים ראשי ועכשיו זה נעלם.

suki da yo

New member
היי טל!

ראיתי שברירת המחדל עכשיו היא החדשים וזה נחמד.. אבל אולי לעשות כמו בעמוד הבלוגיה הישן והטוב, שאם פרסמת כמה רשומות אחת אחרי השניה, רק האחרונה מופיעה בעדכונים אחרונים?

טל לוין

New member
נחשוב על זה

אם כי הדעות חלוקות לכאן ולכאן. לא כל כך הרבה גולשים מפרסמים כמה רשומות אחת אחרי השנייה ברצף גם ככה, והקטגוריה הזו מתעדכנת באופן שוטף כל הזמן... שוקלים.. ואגב - השרשור הזה כבר לדעתי התדרדר למקומות קשים ביותר. האם ראית את תגובתו של מיסטר ריינג'ר?

למעלה