K kapit5 New member 25/1/07 #24 ../images/Emo152.gif../images/Emo42.gifבוקר טוב לכולם וגם לך ג'קו. "לא נישאר דבר מילבד הגעגוע...." שיהיה לנו יום קסום עם הרבה מוסיקה.
../images/Emo152.gif../images/Emo42.gifבוקר טוב לכולם וגם לך ג'קו. "לא נישאר דבר מילבד הגעגוע...." שיהיה לנו יום קסום עם הרבה מוסיקה.
E eilati27 New member 25/1/07 #25 בוקר טוב כפית'וש!!! בהחלט געגועעעע!!! אני לא מבינה את השקט התעשייתי הזה... אוףףף... למה לא קורה עדיין כלום?
בוקר טוב כפית'וש!!! בהחלט געגועעעע!!! אני לא מבינה את השקט התעשייתי הזה... אוףףף... למה לא קורה עדיין כלום?
K kapit5 New member 25/1/07 #26 היי אילת סוף סוף נפגשים אני מנשות הערב והלילה בפורום. בעבודה אין לי אפשרות להיכנס למחשב. אוף אני כל כך מיתגעגעת....
היי אילת סוף סוף נפגשים אני מנשות הערב והלילה בפורום. בעבודה אין לי אפשרות להיכנס למחשב. אוף אני כל כך מיתגעגעת....
E eilati27 New member 25/1/07 #31 למזלי... אצלי זה הפוך.. בערב אני בדרך כלל בחדר כושר וכבר אין לי סבלנות למחשב אחרי כל היום...ובעבודה (טפו טפו טפו) אין לי הרבה מה לעשות (מזכירת מנכ"ל) וזה נותן לי את הזמן לאדון ג'וקו בשעות הבוקר...
למזלי... אצלי זה הפוך.. בערב אני בדרך כלל בחדר כושר וכבר אין לי סבלנות למחשב אחרי כל היום...ובעבודה (טפו טפו טפו) אין לי הרבה מה לעשות (מזכירת מנכ"ל) וזה נותן לי את הזמן לאדון ג'וקו בשעות הבוקר...
K kapit5 New member 25/1/07 #28 הייי-נובה וכולם אני בטוחה שהשקט הזה הוא השקט שלפני הסערה...רק שתתחיל כבר.
K kapit5 New member 25/1/07 #29 שיהיה לנו יום מקסים זזה להכין צהריים לגדוד העיברי שעוד רגע יגיע הביתה .
N Nova5 New member 25/1/07 #30 כפיתוש../images/Emo10.gif, יש לי עוד 3 שיעורים.... מהפה שלך דרך האוזניים הנכונות ישר לפה שלו -- שיפתח וישיר כבר!!
כפיתוש../images/Emo10.gif, יש לי עוד 3 שיעורים.... מהפה שלך דרך האוזניים הנכונות ישר לפה שלו -- שיפתח וישיר כבר!!
ש שונית 7 New member 25/1/07 #33 בוקקר טוב נובה וכולם:סבלנות מתחילה להיות מילה מאוסה בלקסיקון שלי אז יאללה ג'קו