בוקר טובבבבבב!!!

בת 1986

New member
סתם באלי לשים תמונה...

livi4

New member
אילתי את כאן אחותי???

התגעגתי! נכנסתי להתעדכן - אין חדש אה ??? מה עם ג'קו לא רוצה לכתוב לנו כאן שום הודעה??? תגידי מה לא מגיע לנו??? דברי איתי בובה ....

Karina85

New member
בסדר

איזה יום יפה בחוץ! נהניתי לספוג קצת שמש...
מה איתך? עוד חצי שעה לסופ"ש...

eilati27

New member
יאואוווווווווו וזה מה משרגיז...

שהחצי שעה האחרונה לא זזהההההההההההההההה!!! אוף... את מצטרפת אליי בשבת לטיול לליבי? (אם אני אסע)

Karina85

New member
יש מצב...

דברי איתי ב
... היא זזה, זזה... היא קצת עצלנית, לא נורא
ג'קו תעשה לי שששיעור גיטרההה!!!

eilati27

New member
סבבה ממי... נ.ב. לליבי!!!

אני מארגנת ליציאה... תראי איך העברת לי 20 דקות... תמיד ידעתי שאת מלכה!!!
אז נדבר כבר ממוש.... נ.ב. ליבנת'וש אם החלטת להכנס פתאום אז נדבר יותר מאוחר... אני אבדוק את "הסידור עבודה" של האוטו לשבת... נשיקות

rifkin1

New member
למה מאיה כן וג'קו לא???

היי לכולם וערב טוב!!! אני אסביר את השאלה: למה כאשר מאיה בוסקילה משתחררת ומסיימת את החוזה אצל רוברטו שושן וחותמת ב"הד-ארצי" יש הצהרה רישמית שרצה בתקשורת כל כך כולל אישור של מאיה ו 'הד ארצי'. אבל כשג'קו "נבעט" מ'הליקון' וכביכול חותם איתם על חוזה ונמצא באמצע הקלטת אלבום אין שום הצהרה או אישור מאף אחד מהצדדים. 'הד ארצי' מצידם לא מוכנים לאשר דבר וג'קו מצידו מדבר על כך שהוא בתהליך הקלטת האלבום שלו אבל לא נוקב בשם החברה שבה הוא חתם או בשמו של המפיק שיפיק ו את האלבום (למרות שזה לא כזה משנה לי מי מפיק...) כולם כאן בפורום בטוחים שוא חתום 'בהד ארצי' אז האם אני מפספסת משהו???

talytal

New member
ערב טוב מתוקיזות../images/Emo70.gif ../images/Emo24.gif

קודם כל, סורי שאני נמצאת פה הרבה הרבה פחות בימים האחרונים. תקופת מבחנים זה ממש ממש לא כיף!
אבל לפחות סיימתי היום עם המבחן הראשון... מתוך 11.
לכל מי שהתקשרה וכתבה לאחל לי בהצלחה - המון המון המון תודה!!! מתה עליכן, חמודות!
מקווה שהשקט ששורר בזמן האחרון יפנה מקום מהר מאוד להרבה התרחשויות טובות בגזרת הג'קו. השקט שלפני הסערה...
כתוב היום בערך בכל אתרי החדשות שמאיה בוסקילה חתמה בהד ארצי, ואני שואלת - מתי ההכרזה על החתימה של ג'קו? לא הגיע הזמן? למרות שכולנו יודעות וכולנו סגורות על זה שיהיה אלבום וחוזה, עדיין היה נחמד לקבל קצת יותר חיזוקים וחדשות על הדברים הטובים שמתרחשים כרגע... נקווה לטוב, כן?

למעלה