בוקר טובב

חלי 66

New member
צהרריםםם../images/Emo42.gif../images/Emo24.gif

היום חג ומחר מימונההההההה
על האש ווכול העיניינים הטובים האלה אני לא מקוראית אבל אני אוהבת את המימונה

בווווקר-צהרייייייים...

בווווווווקר-צהריים טובים לכווולם לעע קמתי עכשיו שלעע תחשבוו.. כבר הספקתי ללכת לעבוד..:-\ אתם רואים מ'זה?!?! איזהה כיףףףףףףף לי החופפש שלי ושל מיכלל עדד יום ראשון...
יום שישי בעזרת השם אני הולכת לעזור ביסודיי שלי!! חברה שלי אתמול חזרה הביתה..
ובדרךך היא מתקשרת אליי ואומרת לי:"ראיתי את אגםם באיילון.." ואני כזהה טוב...יעני לעע בשיא ההתלהבות..כי אני לעע דעתת אם זה באמת.. אבל נראה לי שזה באמת.. היא אומרת לי יש לה אוטו מזההה יפההההההההההההה! שיהיה לכוווווווולם חג שמייייח והמשךך יומנפלאאאאאאאאאאאאאא
יאללה אני זזתי הדססס דבריי איתי..

בוווווווקר-צהרייייים-תיקונים..

בווווווווקר-צהריים טובים לכווולם לעע קמתי עכשיו שלעע תחשבוו.. כבר הספקתי ללכת לעבוד..:-\ אתם רואים מ'זה?!?! איזהה כיףףףףףףף לי החופפש שלי ושל מיכלל עדד יום ראשון...
יום שישי בעזרת השם אני הולכת לעזור ביסודיי שלי!! חברה שלי אתמול חזרה הביתה..
ובדרךך היא מתקשרת אליי ואומרת לי:"ראיתי את אגםם באיילון.." ואני כזהה טוב...יעני לעע בשיא ההתלהבות..כי אני לעע דעתת אם זה באמת.. אבל נראה לי שזה באמת.. היא אומרת לי יש לה אוטו מזההה יפהההההההה!
שיהיה לכוווווווולם חג שמייייח והמשךך יומנפלאאאאאאאאאאאאאא
יאללה אני זזתי הדססס דבריי איתי..

זיוו2

New member
איפפהה את עובדתת?!?

וניראלי שגם לנו יש עד יום ראשון
איזה כיף לחברה שלךךךךך

זיוו2

New member
תודדהה גמלך ../images/Emo13.gif../images/Emo20.gif

ולכי לישון אם את עייפה

אייללוש

New member
צהריים מעצבנים../images/Emo10.gif../images/Emo3.gif

אווווף קבענו ללכת היום ללונה פארק ולהיות ב10 בסופר קיצר אחי העיר אותי ב-9 וחזרתי לישון וקמתי והשעה כבר היתה מאוחרת
...

זיוו2

New member
אילושלושש ../images/Emo3.gif../images/Emo20.gif

לא נוראא אהובתיי פעםם אחרת

היללי 2

New member
צההרריםם!! ../images/Emo13.gif

מאתמול לא כתבתי בפוורווםם!!!
הינו באשדוד וגן יבנה...זה אחלה מקום... ובחזור עצרואת כל הכבישים כי בכביש שהיינו היסתובבו האנשים שעזרו למחבל להיתפוצץ קיצר היינו תקועים יותר משעתיים והישתגענוו... אבל ב"ה תפסו אותם
ושמענו שהיה פיגוע כל הדרך זה היה עצווב.. היום לא הספקתי לכתוב כי היה ארוחה של כל המשפחה וזה....
אני עוברת קצת על הפורוםם
אהה ותהנו בחג שני!!!
אנחנו אצל דודים.. ובערב במימונה אנחנו אצל קרובים הם מרוקאים ממש אני מתה על המאכלים שלההםם
הילה..

תהני!! כולם הולכים למימונהה

גם אניי!!!!!!! אני הולכת לחברה שלי היא הזמינה כמה חברות וגם את האמהות כי הם חברות של אמא שלהה ושנה שעברה במימונה אצלה ראש העיר באא!! והם לא קרובי משפחה או משהו פשוט הוא מרוקאי אז הוא הולך לכמה משפחות שעושות מימונה חחחח אולי הוא יבוא גם השנהה

למעלה