עונה ../images/Emo108.gif
1.מה שמך? נוי, אפשר גם נושי או נולע 2. בת כמה?14 3. יש אחים? כע... אח חורג ואחות למחצה 4. איך קוראים להם? נוי והדס 5. מסתדרת איתם? כן 6. איפה המחשב שלך נמצא. בחדר שלי 7. האינטרנט מהיר? כן 8. באיזה שעה התעוררת הבוקר? 911 וחצי . מה אכלת לארוחת בוקר? כריות 10. מה את הולכת לעשות היום? 11גאיע ושייז היו אצלי . באיזה פרק את בבליץ'? 9 12. למה את לא ממשיכה לראות? מי אמר שאני לא ממשיכה? אני אשמיך תיכף 13. את קורא את המנגות? לא 14. את רוצה לקרוא? מאוד 15. מי הדמות-בת האהובה עליך? רוקיה 16. מי הדמות-בן האהובה עליך? איצ'יגו 17. מי הדמות שהכי מעצבנת אותך? לא דעת 18. איזה נשק את הכי אוהבת? טסאייגה! *צחוקמרושע* 19. יש לך נשקים בבית? לא 20. את מי היית מעיפה מהסדרה? אפחד, בנתיים 21. מי הדמות שהכי מצחיקה אותך? אוריהימה 22. רוקיה מהעונה ראשונה או שניה? לא כל כך ראיתי את העונה השניה 23. הכי בישי בסדרה? אפחד שם לא בישי. 24. הכי יפה/חמודה/תואר אחר? רוקיה 25. איזה עוד אנימות את רואה? אינויאשה, אוונגליון, אייר, לבלס, סוקישו, פרוטס באסקט 26. איזה עוד מנגות את קורא? אינויאשה 27. האם אי פעם קראת מנגה? כע 28. מה האנימה האהובה עליך? אינויאשה... חעחע 29. מה המנגה האהובה עליך? אינויאשה, כי לא קראתי אף אחת אחרת 30. את אוהבת שונן איי? כע 31. ויאויי? אפשר לומר 32. ושוג'ו איי? אמממ לא דעת =\ בשווג'ו איי היחידה שראיתי לא היה כל כך הרבה רומנטיקה בין הבנות 33. ויורי? =\ לא דעת 34. פעם ציירת אחד מהנ"ל? לא 35. יש לך אוסף של אחד מהנ"ל? לא 36. את הומופובית [פוחדת מהומואים/לסביות או נגעלת]? לא 37. את סאדיסטית? לא... תזכירו לי מה זה? 38. את מזוכיסטית? לא 39. יש לך תמונות סאדיסטיות? מה זה? 40. האם אי פעם ההיית במפגשפורום כלשהו? כע 41. את אוהבת גלידה? יאמיייי 42. מה הטעם האהוב עליך? שוקולד 43. מה הקינוח האהוב עליך? מוס שוקולד 44. מה האוכל האהוב עליך? אוהבת הרבה 45. את בעד/נגד פרוות אמיתיות? נגד 46. יש לך בעלי חיים? כע! דודי המושלם וג'ים 47. את צמחונית? לא 48. את טבעונית? לא 49. את רוצה להיות אחת מאלה אבל לא מרשים לך? ניסיתי להיות צמחונית... זה לא שלא הרשו לי, פשוט לא הצלחתי 50. את אוהבת לכתוב? כע 51. אם כן, פאנפיקים או סיפורים? כע 52. את אוהבת לצייר? כע 53. את טובה בציור [לדעתך/דעת הסובבים אותך]? לדעתי לא =\ 54. את אוהבת אורז? כע 55. איזה כיתה את? ט 56. איך בבצפר? טוב 57. איך המורים? בסדר 58. מה השיעור האהוב עליך? לא דעת 59. מה השיעור השנוא עליך? אממ כנ"ל 60. נכון השאלון היה ארוך? כע