הנה גם אור יענה D:, מכיל ../images/Emo58.gif
1. מה שמך? אור פרלמן 2. בת כמה? קצת אחרי 18 וחצי. 3. יש אחים? כן אח בן 15 ואחות בת 10. 4. איך קוראים להם? רז לאח, ולאחות דר. 5. מסתדרת איתם? לרוב כן, לפעמים לא. 6. איפה המחשב שלך נמצא? בחדר שלי D: 7. האינטרנט מהיר? כשבא לו S:, לרוב כן ^^ 8. באיזה שעה התעוררת בבוקר? אממ 10:30 ^_^. 9. מה אכלת לארוחת בוקר? דגני שוקולד =) 10. מה את הולכת לעשות היום? לראות פרינס אוף טניס
11. באיזה פרק בבליץ'? סיימתי את פרק 49. 12. למה את ממשיכה לראות? כי זה בין הסדרות הכי אהובות עליי. 13. את קוראת את המנגות? רק את מה שאני קונה, כי לא רוצה לעקוף את האנימה ולספיילר לי. 14. את רוצה לקרוא? רק לאחר שאני אסיים את האנימה. 15. מי הדמות-בת האהובה עליך? אני לא זוכר איזה מספר של קבוצה היא, אבל זה זאת שבשיר פתיחה השני תוקפת את צ'אד ונשבר לה החרב. 16. מי הדמות-בן האהובה עליך? איצ'יגו XDDDDDDD 17. מי הדמות שהכי מעצבנת אותך? אממ אין כזאת ^^ 18. איזה נשק את הכי אוהבת? את זאנגטסו, הסול סלייר של איצ'יגו. 19. יש לך נשקים בבית? רק חרב אחת שקניתי. 20. את מי היית מעיפה מהסדרה? אממ אף אחד ? 21. מי הדמות שהכי מצחיקה אותך? קון DDDDD: 22. רוקיה מהעונה הראשונה או השניה? ראשונה. 23. הכי בישי בסדרה? איצ'יגו!. 24. הכי יפה/חמודה/תואר אחר? אממ כל השאר, חוץ מהקפטן המפחיד שעושה ניסויים. 25. איזה עוד אנימות את רואה? אממ נארוטו, פרינס אוף טניס, פרינסס טוטו, סמוראי צ'אמפלו, לאבלס, ועוד הרבה D: 26. איזה עוד מנגות את קורא? די אנ אנג'ל, פרוטס באסקט, רורוני קנשין, פמ"א. 27. האם אי פעם קראת מנגה? נא לראות תשובה 26 ^^. 28. מה האנימה האהובה עלייך? כרגע פרינס אוף טניס ובליץ'. 29. מה המנגה האהובה עליך? פמ"א. 30. את אוהבת שונן איי? אור סטרייט אבל כן הוא אוהב. 31. ויאווי? גם כן D :S: 32. ושוג'ו איי? אני בן אחרי הכול D:. 33. ויורי? אותו הדבר כמו ב32 ^^. 35. פעם ציירת אחד מהנ"ל? לא אור לא טוב בציור כל כך. 35. יש לך אוסף של אחד מהנ"ל? לא. 36. את הומופובית [פוחדת מהומואים/לסביות או נגעלת]? נראה לי שתשובות 30ו31 ענו על כך שאני לא D:. 37. את סאדיסטית? אני לא חושב שכן S:. 38. את מזוכיסטית? רק כזה קשור לכושר, אור אוהב להתאמן עד שזה כואב. 39. יש לך תמונות סאדיסטיות? לא. 40. האם אי פעם ההיית במפגשפורום כלשהו? אממ אור היה פעם אחת באינויאשה, אבל הוא היה ביישן אז לא דיבר אם אף אחד, ופעמיים במפגש פורום הייד פארק D:. 41. את אוהבת גלידה? כן כן כן *_*. 42. מה הטעם האהוב עליך? וניל *יאמי*. 43. מה הקינוח האהוב עליך? גלידה D:. 44. מה האוכל האהוב עליך? אממ אוכל ביתי כמו מקרוניים, שניצל וכו' וכמה שיותר ג'אנק פוד, פיצה ובשר D: (כמובן שבנפרד, אור לא אוכל בשר וחלב ביחד). 45. את בעד/נגד פרוות אמיתיות? אור נגד!!!!!!! וניצחנו D: קסטרו יפסיקו. 46. יש לך בעלי חיים? לא
אבא אלרגי. 47. את צמחונית? לא אור לא צמחוני, אמא של אור כן, ואור אוהב דברים שהיא אוכלת, אז אפשר לומר שהוא חצי צמחוני. 48. את טבעונית? גם לא. 49. את רוצה להיות אחת מאלה אבל לא מרשים לך? לא. 50. את אוהבת לכתוב? כן D: לא סתם אור היה בספרות מוגבר. 51. אם כן, פאנפיקים או סיפורים? שניהם D:, למרות שאור עדיין לא כתב פאנפיק. 52. את אוהבת לצייר? אור אוהב לצייר מאוד, אבל הוא מתקדם לאט ברמת ציור שלו. 53. את טובה בציור [לדעתך/דעת הסובבים אותך]? לא, אבל אני בדרך לשם. 54. את אוהבת אורז? כן ^_^. 55. איזה כיתה את? *מוציא לשון, משוויץ שאור סיים תיכון ובורח*. 56. איך בבצפר? אור לא בבית הספר *רץ לנפשו*. 57. איך המורים? הם היו נחמדים *שוב משוויץ ובורח*. 58. מה השיעור האהוב עליך? אהבתי אנגלית *טוב נמאס לאור לברוח, אז הוא סתם משוויץ ומקווה לשרוד את הכעס של כולם*. 59. מה השיעור השנוא עליך? היה מתמטיקה *בכל זאת מי שצריך עזרה, אור יעזור, כי הוא זקן D:*. 60. נכון השאלון היה ארוך? לא, אור אוהב שאלונים כאלה D:. תודה על השאלות והעל ההשקעה XD.
1. מה שמך? אור פרלמן 2. בת כמה? קצת אחרי 18 וחצי. 3. יש אחים? כן אח בן 15 ואחות בת 10. 4. איך קוראים להם? רז לאח, ולאחות דר. 5. מסתדרת איתם? לרוב כן, לפעמים לא. 6. איפה המחשב שלך נמצא? בחדר שלי D: 7. האינטרנט מהיר? כשבא לו S:, לרוב כן ^^ 8. באיזה שעה התעוררת בבוקר? אממ 10:30 ^_^. 9. מה אכלת לארוחת בוקר? דגני שוקולד =) 10. מה את הולכת לעשות היום? לראות פרינס אוף טניס