בוקר טוב גמלאים חביבים,יום חדש מלא אהבה

emmy5

New member
מה שלום הנסיכים שלי?ואז אני מקבלת תמונה
))

אימא מספרת להם סיפור

misu007

New member
צהרים טובים ו שמח

שמח לראות את החברים הוותיקים בנהם את אממי וצביקה המשך יום נעים לכולם

pazi66

New member
מישולה, עשית אותי מאושר,איזה

יופי שגם אתה חזרת הביתה, אין כמו הבית, מישו בקשה לי אליך, כל בוקר אנחנו נפגשים פה ,על מנת שנתחיל את היום ברגל ימין, סיכמנו ?ד"ש לנשים במשפחה
מנילי וממני...

pazi66

New member
צהרים טובים גמלאים יקרים,מעט קצב לפינוי

מקום לארוחת הצהרים, ומעט גאווה לאוכלי ה-mamaliga בינינו.....צועניה רומניה בת-8 תקפיץ אותנו.....אני אהבתי

misu007

New member
צביקה מבטיח לעמוד בהתחיבות

אבל עם מנגינות יפות כמו זו

pazi66

New member
מישולה,תודה, לא לדאג,יהיה בסדר

הכל במידה ובטעם טוב, למדתי לקחים מהעבר....מישו, הרי כל החיים אנחנו לומדים,אפילו בגילינו ה"צעיר"

argamon

Member
שלום לגולשי הפורום

אני מכיר את הפורום הרבה זמן ומבקר בו בדרך כלל בצורה פסיבית. וכיוון שפזי המליץ לי להגיב כאן בצורה אקטיבית, כמובן אעשה את זה כי פזי תמיד נותן הצעות מועילות, גם בהפעלת מחשב וגם בהמלצות על מקומות לגלישה.
וסיבה נוספת היא שיוליקה אותה אני מכיר מספר שנים מפורום נוסטלגיה, מנהלת את הפורום הזה כבר די הרבה זמן ואני בטוח שהיא דואגת לזה שהפורום יהיה מעניין.
שיהיה לכולם סוף שבוע נעים.

pazi66

New member
ארגמון,עכשיו אתה מבין למה אני אוהב אותך?

אני תמיד נהנה לראות את הקישורים שלך, את הכתיבה שלך, היושר והנאמנות....תהיה לי בריא ארגמון ותהנה מהחברה פה

יוליקה

Member
מנהל
פזי יקירי, מודה לך מאד על הפרומושן שאתה עושה

לפורום... יום אחרון של החודש.
אין ספק שהשרשור הזה יעלה את הסטטיסטיקה של הפורום!!

pazi66

New member
סרט להצגה יומית - סרט מדהים ומרגש
|המלצה

בחזית הכיתה

בחזית הכיתה (סרט באורך מלא)
סרט איכותי ומרגש המבוסס על סיפור אמיתי, על בחור בשם בראד כהן הסובל מתסומנת טורט, הגורמת לו להיראות מוזר וחריג. הוא מתמודד באופן מעורר התפעלות עם העניין ואף בוחר ללכת להיות מורה למרות הקושי שבדבר. סרט שמלמד הרבה על היחס לחריג ועל היחס שלנו למכשולים והפרעות בחיים (במהלך הסרט יש שני קטעים קצרים שראוי לדלג עליהם מסיבות צניעות)

אורכו של הסרט כ-90 דקות....למי שאין זמן שלא יתחיל לראות, קשה להפסיק באמצע

למעלה