בוקר טוב, האם הייתן מעוניינות שהציג

iris3111

New member
משום מה בעיני ניראית הסריגה הרבה

קלה כי כאן זה ידוע מראש ככה עיניים קדימה אחורה ימין ושמאל ואילו לעבודות שלך שהן מקסימות אני לא יודעת אם אעשה פשוט ניראה מסובך מידי. ולא ביגלל שאין ביקוש כי לדעתי חשיפה זה אחד מעמודי התווך של התפתחות הטרנד העכשוי. ולסיכום כל אחד עם הידע- עבורו זה ניראה מה זה קל קלי קלותו יבוא יום ואתפנה לילמוד גם את זה.

הפיות שלך מדהימות... אני רוצה ללמוד

להכין כאלו, תוכלי לחזור אלי למסרים ולתת פרטים אודות הסדנאות שלך? תודה רבה!

iris3111

New member
היי ברוכה הבאה אלינו עבודות מאוד

יפות כל הכבוד לך יש עוד דברים יפים?

ofelya

New member
מצטרפת לבקשה

העבודות מהממות! נשמח לראות עוד ...

סליחה. עדיין לא הבנתי, מה לא עד

הסוף? הכיווץ? בד"כ כשלא מכווצים עד הסוף השכבות הפנימיות נשארות רכות והמוצר מתפורר די מהר. אבל אשמח לראות למה את מתכוונת ואולי אבין יותר מה הכוונה.

88hentai88

New member
אה... מדברייך אני מבינה

שאת עושה ליבוד בשכבות... ובכן אני לא, אני סורגת את מוצר במבוקש בסריגה צפופה ובצמר טיבעי ובמיד טיפה גדולה יותר מהדרוש, אחר כך אני מכבסת אותו ידנית עם מים חמים ואבקת כביסה, אז הוא מתלבד אבל אני לא עושה את הכיבוס לליבוד מוחלט של הסריגה אלא עד לרמה הרצויה לי שהיא משהו בין חצי ליבוד לליבוד שלם... זה בערך מה דאני עושה וזה לא מתפורר... ואם כן אז זורקים את זה להרתחה במכונת כביסה חחח

88hentai88

New member
נכון מאוד, זה יותר ליבוד ביתי פשוט

ולא מקצועי ומיוחד כמו שאת עושה =)

ראיתי המון דברים מאד מיוחדים בשיטה

הזו של סריגה וליבוד לאחר מכן. זה שתי שיטות שונות כשהתוצרים גם שונים לכל שיטה יש את המיוחדות שלה.

לשיטה הזו של סריגה+ליבוד קוראים

fulling נראה לי שכדאי שתדעי. זו פשוט שיטה ואפילו יש לה שם ולא קשור לליבוד עד הסוף או לא. לשיטת הליבוד שאני עובדת בה קוראים felting.

boolcha

New member
וואו. ממש אהבתי!

במיוחד את זוג הנעליים הראשון שהצגת... אני אשמח אם תסברי קצת מה בערך עושים...

אני יכולה להסביר איך מלבדים באופן

כללי. יוצרים שכבות של צמר לא טווי האחת על השניה באמצעות מים חמים וסבון ושיפשוף זה מתקשה והופך למקשה אחת ואז נעזרים ביכולת ההתכווצות של צמר כדי לקבע את כל העניין. בעזרת הטכניקה הזו ניתן גם ליצור אביזרים תלת מימדיים שיוצרים אותם על גיזרה כמו נעלים ותיקים וכך אפשר לקבל מוצרים תלת מימדיים שנעשים ללא שום חיבורים או תפרים.

boolcha

New member
איפה את משיגה צמר לא טווי?

את עושה איזשהוא בסיס (מחוטי ברזל למשל)?

המורה של מוכרת צמר לא טווי

צבעוני וטבעי. באזור ירושלים. אםתרצי כתבי לי מסר ואכתוב לך את פרטיה. את הליבוד אפשר לעשות עם "פייפ" כדי שאפשר יהיה להזיז ידיים רגליים. ואם אין תנועה לא צריך כלום חוץ מצמר ומחט מיוחדת (לגמדים והפטריות). נעלי בית עוד לא עשיתי, נראה לי שהם מליבוד במים וסבון, אירית גורמת לזה להישמע קלי קלות אך לפי מה שהבנתי זה המון עבודה. התמונות מקסימות ממש, מיומנות ויופי נהדרים.

למעלה