בוקר טוב, האם הייתן מעוניינות שהציג

לפי הספרות והנסיון שלי אפשר ללבד

רק מצמר כבשים וזה בגלל מבנה הסיב שמאפשר את ההתלבדות. פה ושם אמרו לי שראו ליבודים מצמר אלפקות, אני לא ראיתי אף פעם.

עדיLEE

New member
wow ממש התאהבתי ../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

מקסים מאוד

אנחנו מאותו התחום, מלאכת יד אנטרופוסופית, פיות וגמדים

דבוריקה

New member
אשמח לראות באיזה עבודות את עוסקת

אירית ערב טוב! אשמח לראות את עבודותיך בכדי להבין את הטכניקה והאם זה מענין אותי. כל עבודת יד ביחוד משהו שקשור בסריגה אשמח ללמוד. בתודה מראש ושבוע טוב דבורה.

חן1234

New member
אירית מאד מעניין ..

ואשמח ללמוד עבודה בצמר בעוד טכניקות. ממה שראיתי מהעבודות שהעלת את מתייחסת לצמר אחרי שעבר עיבוד כאל בד? לצורך הגיזרה של הנעליים למשל? וסליחה אם השאלה נראית לך טיפשית ...אני לא מכירה בכלל את התחום הזה. העבודות שלך מדהימות!

snufka

New member
../images/Emo24.gif את רואה,אירית,יש הענות....

זה פשוט מדהים,כבר יצא לי לראות ולשמוע על ליבוד,ראיתי תיק בשיין בת"א מליבוד,מדהיםםםםםם אך הוא עלה 600 ש"ח וזה קצת יקר לי... בני בן שנה(היום) ורציתי כ"כ להכניס אותו למסגרת שמבוססת על החינוך האנטרופוסופי אך אין באזור שלנו,הוא עדיין איתי בבית,אז תהני מזה שאת נמצאת ליד הרדוף(?)..... את חייבת לצלם עוד עבודות שלך ואני אשמח לשמוע גם מחירים,אם את מוכרת,למשל נעלי בית לבייבי שלי.... זה באמת קל כמו שאת מציגה את זה,או שזה קצת יותר מסובך?עבודת הליבוד? אשמח ונשמח לשמוע על כך כל דבר אפשרי..... באהבה ליצירותייך....מורן

עבודות מדהימות

הרעיונות יפים ומתוקים והטכניקה מעניינת. גם כל ההסבר על החינוך והשיטה. מה שאני הבנתי מכל העניין שאני נתקעתי בכתה א עם הסריגה ובכתה ג עם רקמת האיקסים ושם אני חוגגת עד היום. אוהבת את הרקמה הזו וסריגה. זהו שם נעצרה ההתפתחות שלי

snufka

New member
אופס,סורי,יש ביה"ס אנטרופוסופי

במרכז?לא ידעתי.... בכל מקרה מה עם מחירים?

למעלה