בוקר טוב וחג שמח לכל הפורום ולנתניה
ו

בניגוד אליכם אני הייתי ועדין

אופטימית לגבי העיסקה. מזמן לא הרגשתי כזאת התרוממות רוח. בשילוב השירים שמוקדשים בערוץ 24 לגלעד החגיגה בעיצומה וגוברת מרגע לרגע.

easternstar

New member
נוצרה הזדמנות חד פעמית

בלי קשר אלינו היה מצב של "נס חגים". המזל הגדול הוא שבשאר אסאד ביקש מחלד משעל תמיכה והוא סירב ורב עם הפטרון שלו. חלד משעל היה המכשול הגדול לעיסקה בעבר. ארבעה צדדים שפתאום כולם ביחד רוצים מאוד עיסקה. נקווה לטוב.

meytula

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

מזמן לא ראיתי כזה מורל בישראל,כאילו נפלה סלע מליבם של אלפי אנשים,גם אם גלעד לא דם מדמינו הוא אחד משלנו בכל זאת

easternstar

New member
צליל../images/Emo13.gifבוקר טוב../images/Emo42.gif

בקושי רואים אותך? עסוקה עם הבנות בחג?
שבוע טוב

בוקר אור, עברו כבר יומיים ../images/Emo6.gif

אני פשוט כמעט ולא נמצאת בבית, מטיילים עם הילדים והמשפחה...... מזג האויר מעולה בחג הזה....מקוה להספיק את כל הטיולים שתכננו... מישהו היה בחי בר בכרמל? שווה נסיעה? תודה והמשך חג שמח

קראתי עכשו את הראיון של אתי חזן לאתר מאקו..

מה אני אגיש לכם חזן במיטבה-בהמית,וולגרית,חסרת מודעות עצמית וביקרות עצמית,וחיה בעולם אוטופי משלה שבה העם "חולה" עליה.נו טוב יש כדורים בשביל אנשים כאלו. אבל עדיין היא היחידה שצועקת המלך הוא עירום ובמקרה הנ"ל לא מלך ולא מלכה,אלא זוג שחבר יחד לשם הצגה-קרן וגב. מה שחזן טועה בו לטעמי בראיון למאקו,שההנחה שלה שהמשחק היה מכור לגב,פה לדעתי היא טועה המשחק אכן היה מכור אבל לא לגב אלא לקרן. מה שהתאכזבתי ממנו קצת בראיון הוא שוב פעם השתיקה היחסית של אתי בנוגע לקרן ומעלליה בתכנית במיוחד בחודשים הראשונים. אבל עדיין חזן מספקת את הסחורה,היחידה שמדברת לא פוליטיקלי קורקט שם מאז שיצאו,והיחידה שמוכנה לסכן את עצמה-מבחינה חוזית,תעסוקתית בעתיד בשביל לזעוק את מה שראינו פה מהתחלה.

easternstar

New member
../images/Emo41.gifכתבה מעניינת! איך הגיעו להסכם

הכתבה מאששת את הניתוח של הפרשן לענייני ערבים של ערוץ 10, צבי יחזקאלי.

בוףברכה

New member
...מתיי גלעד ..מגיע..../images/Emo98.gif

להיתארח בפורום..??....ישלי כמה שאלות לשאול אותו...

noaxxx

New member
../images/Emo6.gif בוף ../images/Emo98.gif ..../images/Emo24.gif../images/Emo24.gifמה העניינים?

מה עם הסוכה? תיקנת?

בוףברכה

New member
תיקנתי..ועוד'ך..

הייתי חייב לתקן ת'סכך..(ה
הענפים של הדקל כפות-תמרים עף..
כמו עפיפון...(עוד מהקטיף...היה איתו בעיה..,..שעה אני רב עם השכן העירקי בן..70..ו...על..ה
.. וויכוח סטנדאפ..
......) הוספתי על הסכך...ענפים של עץ..תמר...(הארוכים..+כולל אשכולות..תמרים..לדקורציה..גם רימונים..לשפע.. כל עלה..5..מ' גם
לכל פינה ענף עומד..,,,,..+קישוטים..ואורות....יצא
.. ..אתמול הייתי אושפיזין אצל סוכה..משפחתית... והיום ..התאשפזו בסוכה.כאן לפחות...30 איש.......יצאו ממונגלים... הסיפור על הסכך עם העירקי+חיקוי..התפוצצו מצחוק.. יצא לך כבר להיתאשפז...באיזה סוכה..?.

noaxxx

New member
מעולה. נכנסת ל../images/Emo73.gif.. נשמעת לי סוכה שווה../images/Emo45.gif

תן איזה קטע מהוויכוח סטנדאפ..
.. |אייקון של מתחנן|
ככה כל הכיתה תצחק
<בטון של מורה..> עוד לא יצא לי להתאשפז
.. אבל אם ייצא לי.. זה בטוח יהיה בסוכה..
המצב בבי"ח לא משהו בימים אלו... אתה יודע

easternstar

New member
בופי../images/Emo13.gif בוקר טוב../images/Emo140.gif

הסוכה עומדת יציב?
שבוע טוב.

למעלה