בוקר טוב ויום מוצלח לכולם

שלום. כן אני טסה

בעיקר בסופי שבוע וחגים לנפוש באיים הקרובים לישראל.
אם יש לי מבקרים עסקיים מחול , אני מכבדת אותם בטיסה בשמי הארץ.
בבעלותי מטוס מסוג Beechcraft baron דגם 58 [דלק ל כ 6 שעות וזה הרבה יחסית]
למרות שאני גרה בצפון,המטוס ממוקם בהרצליה .

למה אני פה? חיפושים - קניתי לאימי מחשב חדש ואני רוצה ללמד אותה לגלוש בפורומים המתאימים לגילה.

שבת שלום.

יוליקה

Member
מנהל
אני נוסעת המון בקטע הזה של כביש 20

כשאני נוסעת מרמת גן לכיוון רמלה.. (הבן שלי גר בניר צבי)
שנים קודם לכן, כשעוד גרנו בדימונה, נסענו בכביש , דווקא כן דרך חולון
כי משם היה קיצור דרך לכביש אשדוד...

היום עם סימון ושילוט כל כך קל לנסוע בכביש...יש רק פקק בקטע
מקיבוץ גלויות לכיוון ירושלים/חולון וגם זה רק בשעות העומס.

עמיקם10

New member
מותר לנסוע בנתיב השמאלי ? הרי זו כל הבעיה אם

מישהו רוצה לנסוע מהר..אתה חייב לעבור לנתיב פנימי..אמנם אף פעם לא מצאתי את עצמי יוצא לבת ים או חולון אבל כבר בנסיעות לערד-על 431-הבנתי שכביש 20 הוא עבור תושבי חולון בת-ים. ולא למי שרוצה למודיעין ראשון ולדרום.. אחרי שמכירים זו לא בעיה..ואחרי שנה בראשון היפסקתי להתברבר. הבת שלי ששנתיים וחצי כאן- אמרה שאין מקום שהיא לא התברברה-והיא נוסעת גם לקרית אונו. פעם הגענו לאור יהודה..לחפש מסעדה..והיא ידעה לאן לנסוע..והתברר שכבר התברברה שם. הכל בגלל שהשילוט בארץ נעשה ביד לא אמונה..או רוסית..כנראה. והיא מורה לגיאוגרפיה..ומשתמשת בוויז ובGPS.
גם השילוט על הפנים. סתם דוגמא-כשיוצאים ממערב ראשון לכיוון צומת עין הקורא- אם לא עולים מיד ימינה לראשון ו/או ראשון מערב- מודיעין וירושלים- וממשיכים ישר..מגיעים עד יבנה..אין אזהרה ואין תקוה. פעמיים כבר הייתי ביבנה..פעם בגשם..אבל אז עוד לא גרתי כאן- ופעם סתם..בגלל שהייתי עם הרחבת אישונים ולא ראיתי מה כתוב בשלט. האמת- שלא הייתי צריך לנהוג
אבל זה לא משנה-שהשילוט לא טוב. עדי אשכנזי-אמרה בתכניתה שאם אתה קובע ביציאה לראשון..או מראשון ויש עשר כאלה..אין מספרים אין שמות..ואין גם סיכוי שתיפגשו.

יוליקה

Member
מנהל
בענין השילוט בארץ אני מסכימה עמך

למרות שחל שיפור עצום בנושא עדין יש מקומות שהוא מטעה מאד

נכון

מותר לנסוע לפי החוק בנתיב השמאלי כאשר אתה עוקף.
אבל כאן מדובר במצב שיש ארבעה נתיבים, שניים ימניים ליציאה מהכביש ושניים שמאליים שממשיכים ישר, ואז אתה נוסע בימני שבין השניים.

לגבי השילוט, מחלף עים-הקורא (דרומית לראשון) הוא אסון שילוטי, ולעולם אני לא עובר בו בלי אמצעי ניווט.

למעלה