בוקר טוב ועצוב-ב-10:00 צפירת דומיה

pazi66

New member
חברים נחמדים ,פורום נחבד

להלן הודעה שקיבלתי בדואר : אתה לא מכיר אותי ולא ראית אותי בפורום. אך אני הייתי משתתפת די פעילה בו עד שפרשתי.(ראה בארכיון של דפי הפורום) ופרשתי רק בגלל הסיבה שהמנהלת התנהגה בצורה שרירותית ודרשה כללי התנהגות כמו בבית ספר. אמנם היא מורה, אך ניהול פורום אצלה נתפס כנראה באותה הצורה - מורה וכיתה. הפגישה של הפורום הראשונה הייתה בעצם ביוזמתי, וכבר שם הייתי מאוכזבת ממנה ומהתנהגות שלה.אני חברה של שרה 16, ואני זו בעצם שמתאימה לפורום מבחינת הגיל, אבל משכתי את שרה לפורום כחברה. באותה פגישה לאחר כמה מילים שיצאו מפיה של יעל, הבטנו אחת על השניה במבט אחד הבנו, שזה לא זה. אך המשכנו עדיין והלכנו לעוד מפגש כל עוד זה היה בתל אביב. אחרכך היא ובימבו החליטו לשנות את מיקום המפגשים לנוחיותם, ולא עזר כלום. מלבד זה, האופי המלוקק והצבוע של הפורום גם לא מצא חן בעיני, וכך לאט לאט פרשתי משם. הוא לא תרם לי לכלום, וגם לא נתן לי לתרום. לכן כשראיתי את מה שכתבת היום, שמחתי שמישהו אחר לפחות כתב לה את המילים שבלבי, אך לא העזתי לכתוב. תודה לך מראש אם קראת את הודעתי. פשוט הרגשתי צורך לכתוב את זה המשך יום נעים באיה עכשיו לעיקר הדברים: לאחר שראיתי את התמיכה המסיבית שקיבלתי מחברי הפורום, החלטתי שאולי באמת זאת לא המסגרת המתאימה לי, ואני לוקח לי פסק זמן למחשבה להמשך

maxima

New member
פזי....חבל מאד מאד

שהבאת לכאן את המכתב הזה אנחנו רק בני אדם וכל אחד עושה טעויות וחבל ליצור מריבה בגלל שיעלי פתחה הודעה תאמין לי שרואים גם את הודעתך ובכלל אני אוהבת את כל מה שאתה מביא אז הייתי מציעה מעט אורך רוח אני חושבת יותר מתאים לגילינו

pazi66

New member
למה את חושבת שזאת היתה טעות ?

לא ראיתי כל התנצלות ממבצעת הטעות, גם לא כל תגובה אני למשל חושב שזאת לא היתה טעות בכלל

pazi66

New member
גם עכשיו זה טעות ?

יעלי הועילה לענות לי שלא ראתה את ארבעת ההודעות בבוקר שנכתבו מעל שעה לפני שהיא פתחה שירשור חדש אך תשובה זו , שהגיעה באיחור רב הוכנסה בשירשור שלי מהבוקר שהיא כביכול לא ראתה, ולא בשירשור שרץ עכשיו וזה , מדוע ?

באיה

New member
וזו תשובתך להודעה מלמעלה

שלום לך את צודקת ב-100% ,גם אני הגעתי לאותם המסקנות, והלטתי גם לקחת פסק זמן מהפורום הזה ולעשות חושבים לגבי ההמשך דרך אגב, מכירה פורום אחר מענין ? צבי פז

באיה

New member
וזו תשובתי לך

מה שעשית עכשיו זה מעשה לא יפה ונבזי וממש הרטיח לי את הדם. עשית עלי רושם של אדם חכם, וגם שרה המליצה עליך, אבל התגלית כטיפש שלא מתחשב באנשים. איך העזת לפרסם את הודעתי בפרהסיה ללא רשותי, כשאני שולחת לך את זה במסר אישי. האם אתה לא מבין את פשר המילה "אישי" ממש גועל נפש. תתבייש לך ועכשיו גם לא אכפת לי אם גם את המסר הזה תעביר לפורום. כי אם אתה לא תעביר, אז אני אעשה את זה.

bimbo.

New member
באיה...

אף פעם לא החלטתי על שום מיקום, ואף אחד לא שאל אותי על נוחיותי. אל תכניסי אותי בבקשה לויכוח.

emmy5

New member
בוקר טוב ,חברים יקרים ../images/Emo24.gif

אנחנו חייבים להיות מלוכדים ,עוד מחכה לנו זמנים די קשים..

נֵנָה

New member
../images/Emo16.gif גם אני מרכינה ראש אתכם ../images/Emo16.gif

לזכר 6 מליון נספי השואה
והלוואי שלא נדע עוד לעולם זמנים כאלה, ונזכור ונדע גם לא לשתוק כשקורות שואות כאלה של רצח עם, במקומות אחרים בעולם, אפילו בימינו

yaely2

New member
מנהל
שלום כולם וצהריים טובים

שלום כולם וצהרים טובים. כמעט לכל אחד מאתנו קרה בבוקר שהוא פתח הודעה, כי לא ראה שיש קודמות, ורק אחר כך כשהיו שתיים באתי אני וצרפתי את שתי ההודעות. הבוקר ב 7:30 לא האמנתי שאין אף הודעה לפניי, חיפשתי 2 שרשורים למטה ולא היה , ואז חשבתי לי אולי בגלל יום השואה אנשים לא קמו. אינני מחפשת שום דרך לפתוח שרשור כשכבר יש אחד קיים, ואם לכם זה קרה זה יכול היה לקרות גם לי. באתי הביתה, וצרפתי את שני השרשורים. יעלי

offe

New member
יו, מה הולך פה????

צמרמורת אוחזת בי לקרוא מה שהולך פה היום.הרבה אני לא מבינה בשרשורים, אבל כולה שרשור. אחרי שכל הבוקר נסעתי באוטובוסים ותוך כדי נסיעה יש מחשבות שרק לא יוגשמו האיומים של המחפשי בתולות, ובכלל היום יום השואה, מה השרשור לעומת 6.000.000נשמות שאבדו לנו. בואו נתאפס, לפחות אם יש לנו חלקת אלוהים קטנה וטובה (פורום שלנו), אנא שמרו עליה. פאזי, אתמול כשנפגשנו כתבתי לך שהיה נעים להכירך, אתה הכרת אותנו, אמרת גם שנעים לך, ולמעשה גם שאר אנשים הפורום מאוד נחמדים. כל מה שאנחנו מפרגנים פה, זה לא צביעות, לא ליקוק, אלא מה שמרגישים באמת. וגם אתה קבלת פה המון פרגון על כל מה שאתה מביא, אז בוא תירגע מהשרשור ותמשיך איתנו, הודעה פחות או יותר, קטן עלינו. בקשר לטרולים, תודה מקסימה על ההסבר, זה ממש מפחיד התנהגות כזו, אולם לאורך שלושה חדשים שאני פה, מרגישה שאנחנו מאוד אוהבים ומפרגנים, ושום מטורף לא ינצח אותנו. לא נירתע ופשוט באמת נתעלם ממנו. אם הוא יכניס הודעות וינסה לסכסך בינינו יש לי הצעה, שכל אחד שחושב שהשני באמת ידידו, שיתן לו במסר את הטלפון בבית, וכך נוכל להיות עם יד על הדופק ולתמוך אחד בשני ואותו מניאק לא יוכל להתנכל לנו. תראו, עוד יבואו ימים טובים.
מכל ה-
offe (במאמר מוסגר, בהתחלה גם אני "סבלתי"
מעודף הפרגון וההתייחסות, אולם לאחר שלושה חדשים אני זורמת עם כולם, כי יודעת שהכל בא ממקום טוב)

pazi66

New member
OFFE ידידתי ,מה שמדאיג אותי שאת

בכלל לא מבינה שלא מדובר פה לא על שירשור אלה על שמירת חלקת האלהים הטובה שלכם מתפלא שאת נתפסת לטפל ולא רואה את העיקר מה אגיד לך, מאחל לך כל טוב אך תדעי שזה לא הכל לפרגן כאשר הכל הולך חלק, ואין גלים והים שקט יש לדעת גם להתנהג כאשר הים סוער ויש סכנה שהספינה תטבע לכן הסרקזם שלך מאד פוגע וכואב שוב, היה לי מאד נעים להיות איתכם ויתכן ועוד נפגש בעתיד כאשר השירשור פה יהיה יותר נקי

dani 123

New member
ערב טוב לכולם - אני נדהם../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

על מה המריבה
פזי פתח שרשור יעלי התעלמה ממנו ומה קרה
ועל מה המהומה
והופ העלתי את השרשור האבוד מתהומות הפורום לכותרת לידיעת כולם אין קל מזה פשוט מוסיפים הודעה בסוף השרשור נו פזי האם זו סיבה לפרוש
ממליץ לחשוב שנית אני מקוה כי הודעתי זו תשמש לך סולם לחזור לקרקע מוצקה ויעלי אני חושב שניהול בשרשור אחד פעיל אינו ניהול יעיל וזאת מהסיבה שאין אפשרות להתייחס להודעה קודמת אלה לקוות שאחרים יצליחו לקשר וזה לא תמיד הולך

dani 123

New member
מקפיץ את השרשור לראש הפורום

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח.............. חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח................

pazi66

New member
מצטער, אך כולכם לא מבינים שהסיבה

לפרישתי זה לא השירשור, הסיבה היא צורת הניהול הנוכחית של הפורום הזה על ידי מנהלת קשוחה, המתנהגת לפורום שלה המבוגר כחבורת תלמידים בבית ספר עממי,הרוצה להמצא תמיד במרכז העינינים ושהכל יסוב סביבה. חוסר התיחסות לצרכי הפרט, חוסר רגישות לזולת והתעלמות מדעות השונות מדעתה. אני מעיז להגיד אפילו סימנים של פחד מצד חלק מהפורום מלהביע בגלוי דעות שנוגדות את דעתה. אינני יכול להשלים עם זה, אז לטובת כל הצדדים עלי לפנות את הבמה. הפעולה שבוצעה הבוקר ע"י יעלי היתה פעולה שרירותית, ללא כל מחשבה או איכפתיות, כל עוד שענתה על דרישותיה. דני זאת הסיבה לפרישתי ולא השירשור האבוד

dani 123

New member
פזי תקרא טוב את הודעתי

המנהלת, יעלי, יכולה לשנות שרשור או להצמיד הודעות לשרשור אחר. אבל אין היא יכולה לשלוט על מקום השרשור אתה וכל אחד יכול להקפיץ שרשורים לראש הפורום. אני מכיר את יעלי הרוצה לעשות סדר אך לא לשלוט ביד רמה לדעתי אתה צריך לחשוב שנית לפני שאתה נוטש חברים.

pazi66

New member
../images/Emo79.gifלא נשכח../images/Emo16.gif

נדליק נר זכרון לזכר 6 המיליונים

bimbo.

New member
בוקר טוב../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif

למעלה