בוקר טוב ועצוב-ב-10:00 צפירת דומיה

pazi66

New member
היו ארבע הודעות, לא אחד-יעלי

אני בבוקר לפני שכותב הודעה, בודק טוב, טוב אם מישהו אחר לא פתח את השירשור לפני זאת את יעלי , שדאגת להסביר לי את הנוהל הזה, הן בכתב והן בעל פה אני מצפה מנותן ההוראות והנוהלים, לפעל בעצמו בהתאם לכך מעט תשומת לב, לא תזיק כשמדובר באנשים הפשוטים

pazi66

New member
גם עכשיו לא מיקמת את ההודעה הזו

במקום הנכון את מיקמת את זה בשירשור הראשון שלי של הבוקר-שאותו את טוענת שלא ראית, ולא בשירשור שרץ עכשיו וזה מדוע ? לך הפתרונות

../images/Emo42.gif בוקר טוב של יום עצוב ../images/Emo16.gif

"אל מלא רחמים" \\ יהודה עמיחי ---------------------------- אלמלא האל מלא רחמים היו הרחמים בעולם, ולא רק בו. אני שקטפתי פרחים בהר והסתכלתי אל כל העמקים, אני שהבאתי גוויות מן הגבעות, יודע לספר שהעולם ריק מרחמים. אני שהייתי מלך ליד הים, שעמדתי בלי החלטה ליד חלוני, ספרתי צעדי מלאכים, שלבי הרים משקולות כאב בתחרויות הנוראות. אני משתמש רק בחלק קטן מן המילים שבמילון. אני, שמוכרח לפתור חידות בעל כורחי יודע כי אלמלא האל מלא רחמים היו הרחמים בעולם ולא רק בו. ================ השיר הציני והכואב הזה חותך בי כל פעם בבשר החי, כל כך הייתי רוצה להאמין שיש באיזה מקום ישות על שעושה סדר בעולם....ומצד שני איך אפשר בכלל להבין שכל כך הרבה רוע וכאב יש בעולם ואותה ישות אם היא קיימת- לא מתערבת? בוקר טוב אנשים על אף ולמרות הכל

emmy5

New member
לזכרם../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif

לזכר מיליון ילדים שנספו במחנות השמדה

maxima

New member
בוקר טוב ועצוב....../images/Emo16.gif

לזכור ולא לשכוח את בני עמינו שניטבחו באכזריות כשכל העולם שותק

למעלה