בוקר טוב ושבוע טוב לכולם

bimbo.

New member
בוקר טוב ושבוע נפלא לכולם../images/Emo141.gif

מאוד אשמח אם ביום ששי תוכלו לחגוג יחד אתי את יום הולדתי. היכן בדיוק לא ידוע עדיין. כנראה בבית קפה באיזור המרכז. מקווה לראות את כולם.

ora11

New member
בימבו מזל טוב../images/Emo24.gif../images/Emo141.gif

הרבה אושר בריאות ואהבה ימי שישי זו בעיה בשבילי אני עובדת וגם אני לא נוהגת. בכל מקרב תפרסמי איפה היום הולדת ואולי? אוכל להגיע אני רוצה מאד להםגש.

ora11

New member
הצלחתי להעביר קישור../images/Emo20.gif

פעם ראשונה אני מרוצה כל יום לומדים דברים חדשים.

redredole

New member
בוקר טוב לכולם ../images/Emo168.gif

מי מצטרף אלי לכוס קפה בבגדד? לראות איזה עולם יפה? לצפות בנשר בשמיים. יום טוב לכולנו.

emmy5

New member
בוקר טוב לרדרד וכולם

ברוכים הבאים , לא היה לי אותך רדרד ....היתי צריכה לדאג לעצמי ...תודה השיר הזה אהוב אלי במיוחד . שבוע טוב לכולם

emmy5

New member
בדיחה../images/Emo6.gif

איש נכנס לרופא עם 2 כוויות. אחת באוזן ימין ואחת באוזן שמאל. הרופא שואל: "מאיפה הכוויות?" האיש עונה: "אתמול גיהצתי את החולצה שלי ואז צלצל הטלפון אז הרמתי בטעות את המגהץ במקום הטלפון" הרופא שואל שוב: "ומאיפה בכוויה השנייה?" האיש עונה: "המפגר התקשר עוד פעם"!!!

לייציק

New member
שמחה שאתה כאן רדרד ../images/Emo51.gif

כבר מזמן לא שמענו שירים יפים
על השיר הנשר עבר ... שמאד מאד אהוב עלי
ובכלל על כל השירים ... האם אתה יכול להביא גם את השיר "הקיץ עבר"? the summer is over שר אותו זמר שאיני זוכרת את שמו ...
ואם אתה יכול גם למצוא לי את השיר הנפלא של מייק בראנט laisse moi t'aimer זה בכלל יהיה מושלם
אשמח מאד לשמוע אותם ו
מראש ...

לייציק

New member
באיהההההה עשית לי את הערב ../images/Emo24.gif

מתה עליך, חיפשתי וחיפשתי וב sigar לא מצאתי
איזה קול נפלא, איזה שירים נפלאים היו לו... ואיזה זמר מחונן הוא היה ... כמה חבל שהלך מאתנו ...

באיה

New member
ווא ווא איך הקפצת אותי גם את |חיבוק

אני לא יכולה לעמוד בפני הטנגו הזה. הרגליים והידיים רקדו לפי הקצב המטורף הזה. הסיבה היחידה שלא יצאתי במחול, זה שבדיוק עשיתי מקלחת ולא רציתי להזיע.

למעלה