בוקר טוב ושבוע טוב לכולם

emmy5

New member
לייציק תודה מקסים

גדול גדול

dani 123

New member
ערב טוב לכולכם

יעלי, להביא עוד כמה בדיחות באנגלית??

redredole

New member
בהחלט שאפשר לייציק ../images/Emo168.gif

מייק בראנט כבר כאן, יחד איתו אליין של כריסטוף ונטלי של זילבר בקו לגבי השיר הנוסף שבקשת השם כנראה אינו נכון, אם תמצאי את השם המדוייק או הזמר אשתדל לחפשו.

לייציק

New member
לא מצליחה לפתוח ../images/Emo98.gif עולה לי חלון של

music mach ולא יודעת מה לעשות אתו ??? נראה דוקא מעניין, אשמח לקבל הדרכה ...
בקשר לשיר השלישי - the summer is over, לא זכור לי אם זה השם או רק שורה מהשיר ... אולי בהזדמנות אתקל בזה ... בכל אופן תודה על ההשתדלות

redredole

New member
שלושת השירים

הם נפתחים עם וינדוס מדיה פלאייר. אצלי הם נפתחו ללא כל בעיה, גם מהאתר עצמו, וגם הקישור בפורום. האם לעוד מישהו יש בעיה בשמיעת השירים?

שרה16

New member
הצלחתי!!!!!!!!!!!!!!!!! ניזכרתי

שעידכנתי את WINDOWS MEDIA PLAYER לא מצליחה את השלושה הקודמים... תודה!

לייציק

New member
שתהיה בריא רדרד ../images/Emo45.gif איך לא חשבתי

על זה שמזמן לא ריעננתי את ה-WMP שלי ... כל המוסיקה ששמעתי לאחרונה היתה ב-real 1 ... ברגע זה מייק בראנט שר לי ורק לי

לייציק

New member
ו../images/Emo51.gif מיוחדת על האתר המדהים ../images/Emo79.gif

של סיטרואן ... וואוו איזה מוסיקה... ממש תענוג ... אני חורשת אותו לאורך ולרוחב ואין לו סוף ...
אני מתה על מוסיקה קלאסית
אולי תגלה לי, איך אתה נותן קישור ישיר למוסיקה מהאתר לפורום
? נהנית בכיף
לייצ'יק

סבאאורי

New member
ערב טוב לכולם

רדרד מביא באמת שירים ומוסיקה נהדרת אבל רובם "ברוגז" איתי... אז אחזור אליהם כשאלמד (מקווה בקרוב) איך לטפל בהם כמו שצריך... מקווה עוד למצוא אותם בפורומים... בינתיים תודה לרדרד ברכות

yaely2

New member
מנהל
למעשה לא הייתי צריכה להיות כאן

שלום לכולם,
הייתי אמורה בשעה זו לשבת ולצפות בצילום תוכניתו של יהורם גאון ברמת החייל שבתל אביב. הצילומים היו אמורים להתחיל בשעה 9:00 וביקשו מן הצופים להיות שם בשעה 8:30. נסענו בצורה מאורגנת באוטובוס הגענו רבע שעה קודם (כבר בשמונה ורבע היינו שם). אמרו לנו להמתין בחוץ. מה זה להמתין? כמו שפעם עמדו לפני במת יום העצמאות, אלא שכאן עמדנו סתם במין רחבה שבסופה יש דלת כניסה לבניין. שמונה וחצי כבר עבר ואפילו תשע הגיע, קר, לח, הרגליים כואבות, כבר שכחתי את מי באתי לראות בכלל, הקיצר, אחרי שעה על הרגליים פילסתי דרכי מן ההמון העומד החוצה, לקחתי מונית והנה אני אתכם, חם וטוב ונוח וכיף לי. יעלי
אוהבת

emmy5

New member
זאה יעלי ,התחלת לסםר סיפורים ...

בינתיים גם אני חזרתי מהקונצרט ...

לייציק

New member
אממי ../images/Emo24.gif ערב טוב לך ../images/Emo6.gif

ספרי, איזה קונצרט ואיך היה ???

לייציק

New member
אגב, גם אני הייתי היום בקונצרט ../images/Emo79.gif

ארוך מאד שנמשך כמה שעות טובות ... קונצ'רטו משולש למכונת כביסה ו-10 חבלים בליווי תזמורת ה"מצעים" ה"לבנים" וה"סינטטים" ...

ora11

New member
לייציק לילה טוב../images/Emo29.gif

מה זה? כל היום נכבסת תולה מכבסת תולה? יש לך בית מלון באיזה מקום?
ואנחנו לא יודעים?

למעלה