בוקר טוב ושבוע טוב לכולם

emmy5

New member
לייציק...את רוצה ספור...../images/Emo6.gif

הקונצרט של תיזמורת סימפונית חיפה .(יש לי מנוי) חלק ראשון שקט מדי ולא מוכר ... גריג המלחין הנורבגי שאני מאוד אוהבת ...אבל הם בחרו סוויטה"הולברג" שאני לא מכירה ...אבל חלק השני היה סימפוניה מס' 1 של סיבליוס מאוד יפה ... מה שאני מאוד התלהבתי היה המנצח ,בחור צעיר בן 22 יליד באר שבע (נועם צור).כישרון מעולה והוציא את הטוב ביותר ,אני מאושרת שיכולתי ללכת

ora11

New member
ואני הייתי היום בהרצאה באוניברסיטה

והנושא היה הקלות הבלתי נסבלת של השיכחה המרצה פרופ' ידין דודאי. היתה הרצאה מרתקת ולחברים בפורום להפעיל את הראש שלא נתנוון חס וחלילה. לילה טוב

לייציק

New member
סבאאורי, אל תתעצב, בינתיים ../images/Emo79.gif../images/Emo79.gif

בינתיים אני חייבת לשתף אתכם באתר הנפלא שמצאתי בזכות רדרד, במשימת ריגול עלומה בפורום אחר ...
תענוג קלאסי אמיתי ...
תהנו

לייציק

New member
הסבר ... ../images/Emo79.gif../images/Emo79.gif../images/Emo79.gif ../images/Emo13.gif

בשביל להגיע לכל הקטעים הקלסיים לחצו על הנושא השני ברשימה 5a. SINFONÍA de BEETHOVEN

לייציק

New member
../images/Emo52.gif לפני זה ללחוץ על האיש ../images/Emo79.gif

עם האוזן הגדולה ...

לייציק

New member
ועוד ../images/Emo52.gif ../images/Emo3.gif נו טוף, אחרי 11:30

אני מקווה שתסלחו לי ... אחרי שתלחצו על האיש עם האוזן הגדולה, תופיע רשימה ... לרדת בעמוד זה עד למטה וללחוץ על השורה הצהובה ורק אחר כך על בטהובן ... את היתר תעשו בכוחות עצמכם

לייציק

New member
מיוחד לאממי ../images/Emo13.gif מוסיקה ספרדית

ברשימה הראשונה של השירים (שמופיעים לפי ה- א-ב) תלחצו על AL CAIOLA ההנאה מובטחת לכולם

emmy5

New member
לייציק תודה זה יהיה לי עבודה למחר

גם אין לי יותר זמן מחר , מוצאים לי את החוטים אני אשע לי זמן תודה תודה כבר שלחתי את שקירה לניו זילנד

yaely2

New member
מנהל
לייצ'יק מתי לוחצים על הבננה?../images/Emo94.gif

שלום לכולם לילה טוב לא יודעת באיזה קונצרטים הייתם, אני הולכת עכשיו לישון ולחרופ
ולא איכפת לי שהשכנים ישמעו את הקונצרט שלי. (הסימפוניה הבלתי גמורה של יעלי) לילה טוב מכל הלב
יעלי

emmy5

New member
יעלי לילה טוב ../images/Emo94.gif טובה לשינה

חלומות מתוקים

למעלה