הייתה לתכנית גם נעימה מלאת
מסתורין ...שליוותה את הסידרה... נדמה לי שזו הייתה התכנית הראשונה בנושאים בלשיים..... תסכיתי רדיו היו......רבים....כי זה היה המקור היחיד לבידור.... האזנה לרדיו..... אבל אני זוכרת את "המסך עולה" ....וזכיתי לשמוע שם את "קזבלן" עם שלוימל´ה בר שביט.... אם איני טועה... הנ"ל קיבל תמיד תפקידים של מאהב ברדיו....היה לו ויש לו, קול מאוד רדיופוני ושרמנטי......כשראיתי את פניו לראשונה.....הייתי בהלם... הקול שונה מאד.....ממה שאני דימיינתי לי.... ומסקין הזקן.....עם קולו הרועם.....וברטונוב, את כולם הכרתי משמיעה .... עד שהלכתי להצגות.... ורובינא עם המבטא הכבד... מישהו זוכר את השיר גולדנברג.....?????????? "בית חרושת , שמעון אלכסנדר, שותפות ביחד.....עם ..........גולדנברג....." מי שר....?????? בגילי כבר יש בעיה עם שמות....... וגולנד......... ואיפה כל החזנים????. קוסביצקי.....ושות´............ מוישה אוישר..... קול ציון לגולה.....שבת בלילה...... נפתח בשיר....."שבת שלום" ..שבת שלום....... וסבא שלי....יושב עם הטרנסיסטור....הקטן.....ומקשיב לחדשות באידיש.....ואחר כך לפרקי חזנות..... לא הבנתי אותו....מה יש לו מהחזנות הזו......זה לא שירים מודרניים... לא ישראליים......לא הו הו......קיבוצי......סתם זקנים דתיים ששרים בקול של אופרה..... היום.......אני לא מפספסת אף חזנות.....אף מוסיקה יהודית כליזמרית..... כינור, חליל צד, קלרינט, אקורדיאון....וסקסופון.........הם הכלים האהובים עליי...... איך שהטעם משתנה עם השנים.....איך הענתיקיות.....הופכת לאהובה.... כמו יין ישן, ריהוט ישן, חפצים ישנים.... נעליים ישנות ונוחות..... מירק רזניק יושב אצלי בטייפ, ביחד עם מוסיקה צוענית..... א-גיט יונטעףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף