בוקר טוב ושבת שלום לכולם!

magy

New member
טרה, מחק את http//:

מחק אותו................כי האתר שלך כבר מכיל את האותיות האלה.....

magy

New member
גיברת פיילוט.....לפני מספר שנים

היה סיפור ברדיו.....או נכון יותר, כתבה על משפחה שבבעלותה הייתה חברה למוצרי חשמל או רדיו.........לא זוכרת פרטים.......משפחה ירושלמית.....מפורסמת ,,,,,ידועת שם.... דיברו , אם זכור לי היטב עם הסבתא או האמא........אולי אולי, גם עם נכדים......... לא זוכרת שמץ מהשמות...... אני רק זוכרת שהסיפור היה מענג....וממש נוסטלגי...................

שקדי

New member
אז קדימה.........................

מה הסיפור זה הרי נוסטלגיה נטו רק את ואני פה...................

שקדי, אנחנו כבר כמה דקות

טובות בחדר שנקרא נוסטלגיה בצ´ט אפשר להכנס דרך הפורום ראה קישור בשורה האפורה למעלה ואני לא מכירה את הסיפור הזה ועל פיילוט צריכה לאמת את הזכרונות אז אחזור עם זה

נתיבה

New member
בקשר לנוסטלגיה בחיפושים אחרי הפילוט

מצאתי אתר של נוסטלגיה כך שמו..לרדיו ישן. ויש שפ גם פורום וגם צ´אט. שנאמר מה שאין בהינטנרנט [חידוש עולמי על משקל הינטרלנד] אין בעולם.

אשור

New member
סטיב !

פול טמפל היה בצלאל לוי ז"ל ?וסטיב אשתו הייתה נילי קינן ז"ל ,אשתו של הבמאי ראובן מורגן ז"ל. ולא לשכוח "פעלולים" ניסים קמחי יבדל לחיים ארוכים.

פול טמפל של יום רביעי ב21.00

או אולי ב21.30. השעה הכי מאוחרת שהרשו לי להיות ערה ככה באופן חגיגי פעם בשבוע להיות כבר במיטה עם פיג´מה של ילדות מפלנל רך, להחזיק טוב את הכרית ולהקשיב לטרנזיסטור (שקיבלתי מצרפת) לתסכית המפחידה שכל דפידה בדלת או פתיחתה בחריקה היו שרירי הבטן שלי מתכווצים כאילו תיכף ייכנסו לחדר שלי.

למעלה