בוקר טוב חברים שלי
|כלנית

odo13z

New member
אצלנו החתולים ייללו כל הלילה....

לא יודע. אולי אלה היו השכנים. זוג צעיר.....

בת אל 7

New member
דרך אגב , בקשר לגב שלך את

צריכה קודם לברר מה הסיבה לכאב הגב. האם עשית צלום גב? יתכן מאד מישיבה מרובה ליד המחשב.

odo13z

New member
אני מאיר לכם פן חדש בנושא כאבי הגב

שמעתי שהם מושפעים גם (לא רק) מלחץ נפשי. לדעתי ומתוך נסיון אישי - זה נכון. בתקופות לחוצות קל יותר ליפול להתקפים של כאבי גב. וגם עוד מרעים בישין למיניהם. מדיטציה , טאי צ'י וכאלה עיסוקים עוזרים להתגבר.

אנימו

New member
אודו - נכון אבל יש לזה בסיס

פסיולוגי ואולי העוצמות של הכאב מושפעות. המדיטציה וכו" עוזרות לרגיעה וזה משפיע לטובה על הנפש ומכאן ההשלכה על הגוף. טוב, לא חידשתי כלום. דברים ידועים.

אנימו

New member
בת-אל: בעיה משכבר הימים והישיבה

ליד המחשב בוודאי אינה מועילה אבל משתדלת לקום ולהסתובב בפרקי זמן קצרים. יהיה בהסדר

בת אל 7

New member
אנימו חבל שאת לא לידי אך אנסה

להסביר לך תרגיל שלמדו אותי במחלקת פיזיוטרפיה. עמדי ישר ידים לצידי הגוף. עתה..יד ימין הניפי למעלה בעוד יד שמאל לצידי הגוף משכי חזק כלפי מעלה עם נטיה קלה אחורה עכשיו אותו דבר עם יד שמאל. משחרר מאד טוב תרגיל פשוט אבל עוזר לי זה עוזר בהצלחה.

בת אל 7

New member
שאלה האם משהוא יודע. אתמול

שתיתי ממכונת שתיה המוצאת עי" כסף והיה רשום..פרנץ אגוזים(קפה) וזה היה טעים טעם גן עדן טעם של איריש קרם האם משהוא יודע האם יש לקנות קפה בטעם פרנץ אגוזים??

shkedud

New member
יש במרכולים קפה טסטרצ'ויס בטעם

פרנצ' אגוזים. גמני מאוד אוהבת

shkedud

New member
חבר'ה, שמתם ../images/Emo23.gif כמה פיוטיות יש

כאן הבוקר? המזגאוויר עושה לנו את זה

pazi66

New member
בת אל 7 כנסי לאתר בקישור../images/Emo6.gif

תערובת של קפה פרנץ' שנוצר מאגוזים ובתוספת מירקם מיוחד של הקצפה נותנים למשקה את הטעם הייחודי שניקרא בפי הצרפתים: Noix de cafe נארז בשקית סטרילית של 1 ק"ג משווק במארז של 10 שקיות בקרטון מחיר לפני מע"מ - 48 ש"ח קוד פריט - 906 אולי הקישור הזה יעזור לך

maxima

New member
בוקר טוב כולם.....אני אישית...../images/Emo13.gif

מאד לא אוהבת את החורף...מה לעשות ניסיתי ניסיתי ןלא הצלחתי...
מעדיפה את הקיץ הלח עם השמש והרבה אור.

odo13z

New member
היי מקסי. אין מה לעשות....../images/Emo140.gif

ציירים אוהבים אור ושמש. רומנטיקנים אוהבים עננים גשם וצללים. ואיפה המפגש בין השניים ????????

emmy5

New member
מפגש בין השניים ,על הבד ../images/Emo6.gif

או על נייר , כל החיים הם במה ..גם שם אפשר לפגוש אותם ... בגדול

ע ו מ ר 4

New member
אודו....

כשהסתו והחורף ניפגשים אנחנו כאן באמצע מיתרגשים קיים כזה שיר ילדים וכרגע זה מה שזוכרת. אמח כשיורד גשם....והכל רטוב ואפור וקר....מרגישה נפלא...אולי כי נולדתי לתוך חורף.?!

אנימו

New member
../images/Emo124.gifאנא, המנעו מלציין שמות חברות

ואתרי פרסום מוצרים. כל מידע מהסוג הזה - אנא במסרים. עלינו להזהר בפרסום ופרסומת. תודה.

למעלה