בוקר טוב חברים שלי
|כלנית

maxima

New member
אודו...מי אמר שאני לא רומנטיקנית...

אבל אנו אוהבת שמש ואור הרה אור...

pazi66

New member
בת אל,בשמחה אם ניתן לשתות../images/Emo6.gif

את זה קר...אינני שותה משקאות חמים

cara13

New member
../images/Emo96.gifהיי בת אל,אני ממש מכורה

לקםה,מנסה כל מיני מכונות ומכשירים וגם סוגי קפה בטעם.אני חיפאית ויש בעירי חנות בשם אווא קפה שמוכרת קפה בכל מיני טעמים,אני בד"כ קונה בטעם אייריש קרים והוא ממש טעים,כמובן תלוי איך מכינים אותו-אם בוץ,אז חבל לקלקל קפה טוב וגם יקר. הכי טעים זה במכונת קפה אן פלאנג"ר או גם במקינטה. כמובן שהטעם מושפע גם מכמות הקפה. יש באיזה מקום גם פורום קפה,לא זוכרת איפה ראיתי. ייתכן שאם תשאלי שם תוכלי לדעת איפה מוכרים קפה בטעמים גם מחוץ לחיפה. כוס קפה טעים -תענוג גדול בעיני.

cara13

New member
בת אל,שכחתי לציין שאני קונה את

פולי הקפה וטוחנת אותם בעצמי,כל פעם כמויות קטנות.

בת אל 7

New member
קרה ..אני בדרך כלל לא שותה קפה אבל

זה היה מקסים ושקדוד ופזי נתנו לי את השמות ואני מתכוננת לקנות ואף מזמינה אותך לשתות איתי.

אנימו,התקף גב בא לפעמים משום מקום,

ואם עושים לפעמים תנועה "לא טובה", תוך כדי פעילות פיזית כמו "הכן חצרך לחורף"
, מנוחה וזמן, עושים נפלאות לכאבי גב, בתוספת שיקוי של אהבה
ואני מצרפת לאותו צרור את הלינק של: רדיו FM 9 הולנדי, המשדר כל הזמן מוזיקה קלאסית, קלאסית קלה, קלאסית קלילה, מוזיקה מהסרטים, קטעי אופרה, אריות מפורסמות ועוד עיבודים שונים, יש ללחוץ על רדיו FM 9 בצד ימין למעלה, להמתין שיעלה ולהנות. אגב אם תלחצו על התאריכון משמאל לעמוד, מקבלים את לוח השידורים המלא, לפי שמות היצירה, המלחין, המבצע\ת\ים ומספר הדקות של כל אחת מהן, כאן

אנימו

New member
דולצי-מקלידה לצלילי המוסיקה - איזה

יופי! אני באמת מאוד נשמרת מתנועות פתאומיות כי אני בחורה (?)מאוד רגישה
ואת השיקוי שתיתי כי זה תמיד עוזר.

../images/Emo24.gif אני רואה שהיום הם עשו יום

שכולו מוקדש למוצרט, בדרך כלל התוכנית היומית שלהם מאד מגוונות ומכילה מלחינים מגוונים וקטעים שונים יפהפיים

נועה ,יש טעם טוב ומעולה,

אלביס לא ניתן להשוואה עם אף זמר אחר. תכירו את אלביס האמיתי, ולא בסוף ימיו האומללים,

למעלה