בוקר טוב - חוזרים לשגרה

צהרים טובים אחרי שהתפניתי...

אז גם אצלנו חזרה לשיגרה היום- הילדים במסגרות, הבעל בעבודה, ואני הייתי בשיעור יוגה שקצת (מאד בעצם) עזר לשחרר את כל השרירים התפוסים מהחג הזה... אני לא רוצה לפתוח פה לשטן, אבל חייבת להגיד שבחג הזה הרגשתי ממש שינוי אמיתי: עד עכשיו מאז שנולדו פלג וטל, כל חג היה מין סיוט, חיכינו שיגמר כבר, היה לנו קשה קשה. ובחג הזה- היה לנו ממש ממש כיף, פעם ראשונה בכמעט שנתיים שממש אני קצת מצטערת שנגמר, היה לנו זמן איכות משפחתי נפלא, הילדים כבר מספיק גדולים שאפשר לנסוע הרבה ולהנות, לא לסבול, ולא להרגיש שמחוץ לבית עובדים כ"כ קשה איתם, שכבר שווה להישאר בבית כל הזמן וזהו. נסענו, ראינו חברים, טיילנו, וממש נהנינו (חוץ ממשברונים פה ושם כמובן, אבל למי אין...). מקוה שזה לא רק מזל מקרי, אלא תחילתו של טרנד... לפני חודש לא חשבתי שאשקול ברצינות לבוא למפגש הסופשבוע שמתוכנן בסוף מאי, והנה היום אני מוצאת את עצמי מתלבטת מאד ברצינות, נראה לי שאולי נוכל כבר להנות ממשהו כזה... מי היה מאמין שככה פתאום זה יקרה...!! וחוץ מזה מרגישה שבגלל החג לא הגבתי להמון הודעות פה שרציתי להגיב, אז רק לכפר קצת לפחות: - ענת - כיף לראות אותך פה חזרה קצת, מתי נפגשות??... - רותי- כיף לראות אותך שוב, מזמן לא היית, תישארי... - שרון- מקוה שאתם מתרגלים חזרה לאפריקה, ומתחילים לראות את האור בקצה המנהרה, שהחזרה לארץ מתקרבת, בינתיים תהנו כמה שאפשר מכל מה שיש שם ואין פה (חופים מהממים וכל זה למשל...). - חני- לא ויתרתי לך על איזה מפגש בעין חמד מתישהוא בעתיד הקרוב, בשעות נורמליות ולא קרות מדי, גם בלי ממולאים!... - סיגל222- מה קורה עם רונן? שולחת אנרגיות חיוביות...! - מאיה דורון, נועה עם וו- הילדים מקסימים כרגיל...! (וכמובן גם כל שאר הילדים שלא הספקתי להגיב, אין פה ילד שהוא פחות ממשגע...). שיהיה לכולנו שבוע טוב...

הילי אני מתה עליךךךךךךךךךךךךךך

נשיקות נשיקות נשיקות נשיקות נשיקות נשיקות נשיקות נשיקות נשיקות נשיקות נשיקות נשיקות נשיקות נשיקות נשיקות נשיקות נשיקות נשיקות נשיקות נשיקות נשיקות נשיקות נשיקות נשיקות נשיקות נשיקות נשיקות נשיקות נשיקות נשיקות נשיקות נשיקות נשיקות נשיקות נשיקות נשיקות נשיקות נשיקות נשיקות נשיקות נשיקות נשיקות המפגש הבא כולל ארוחת בוקר עם עוד כמה בנות מקסימות באיזה פארק נחמד הולך? קדימה למפגשששששששששש לתכנן?

רגע - שכחתי לציין דבר חשוב

ארוחת בוקר - עלי גפן לנשנש ומנה אחת גדולה וטרייה בשבילך לקחת הביתה O.K?

עזבי, הממולאים האלה עושים לנו

עין רעה, בגללם אנחנו לא נפגשות, תאמיני לי... בואי נחליט שבלי ממולאים, נבלבל את האויב, סגרנו?

יאללה מה קורה שבוע הבא? תל-אביב?

אבל... צריך לקבוע בימי ראשון כי רוב הבננות יכולות ביום ראשון!! טוב נו... נדבר במסרים - נחליט ונעלה לפורום את התאריך הולך?

איך ימי ראשון, אני מדברת על כל

הילדים בהרכב מלא, לא בבוקר רק עם הקטנים, מה את אומרת? אולי איזה שבת בבוקר בעין חמד? נו, בא לי על עין חמד, מה את מסבכת את העניינים? מנסה לקצר לך את הדרך... אפשר גם שישי אחה"צ אבל לא מאוחר מדי, נניח 2-3 כזה, ריאלי מבחינתכם? טוב, אולי באמת נעבור למסרים ולא נבלבל לכולן את המוח...

ayoosh

New member
אפשר להידחף../images/Emo35.gif

שישי 2-3 בעין חמד- לי לפחות, נשמע מצויין (וכך גם קיצרת לחני את הדרך, וגם התאמת על הדרך ל|דוס|...)

יאללה, כולל דוסים. מתי קובעות?

איוש, בשבילך כל שעה, רק תבואי עם שני המתוקים ועם מאיר! חני, הכדור אצלך, מתאים לך שישי בצהרים?

../images/Emo45.gifלי זה מצויין!! אבל..

למה כל כך מאוחר? 14:00\15:00 קצת מאוחר לא? הילדודס מסיימים בשעה 12:30 אפשר אפילו להתארגן עם ארוחת צהריים שם. לא? תחליטו אתן מבחינתי אין בעיה.

האמת נכון, אפשר קודם

אם באים ישר מהגנים, אז אפשר לקבוע בסביבות 1:30, אני בטח לא אגיע קודם, הבעיה שאצלנו בטח ישנו באוטו ואז כבר ניסע איתם שישנו קצת... ונגיע בכל מקרה לא לפני 2-2:30. אבל אפשר להתחיל ושכל אחת תגיע בזמנה החופשי... מה אתן אומרות?

חחחחח הילי קרעת אותי מצחוק

בסופו של דבר הגעת לאותה שעה קבועה מראש!!! חמודה שלי. אין כמוך - בקיצור חזרנו לשעה 14:30 - אז אין בעיה רק צריך לתאם מראש מקום מפגש כדי שלא נלך לאיבוד. יש מצטרפות?

אחותי, אני ריאלית פשוט, זה הכל...

אני אישית יודעת שלא נגיע קודם, אז למה להגיד סתם?? אבל התכוונתי שאתן יכולות לקבוע קודם ואנחנו נאחר... תכינו ותפרשו את כל האוכל, ואנחנו נגיע ישר ל"עסק"... וצודקת תמי, צריך בשושו לקבוע מתי... אז יום שישי הזה?
אפשר ללכת לשחזר את קלטת "פים פם פה", צילמו אותה בעין חמד... (סתם, אני לא מתקרבת עם הילדים שלי לאיזור בו צילמו, יש שם פלג מים, חורבות מסוכנות, בקיצור- אנחנו בדשא...).

מה פארק רמת גן? ביום שישי../images/Emo12.gif../images/Emo4.gif

לאאאאאא זה נראה לי לא מתאים - רגע!!! מה חסר פארקים שצריך להרחיק עד רמת גן? יש כל כך הרבה (שאין לי מושג לגביהם) אבל.. אני בטוחה שנוכל למצוא משהו באמצע לא? נו.. אז.. מה הוחלט?

וכרגיל... מצטרפת אליך

החג הזה היה עונג אמיתי. כ"כ נהניתי עם הילדים, כך שנראה לי שהם פשוט גדלו...

ayoosh

New member
צהריים טובים../images/Emo42.gif 'תגעגעתי

והנה עוד אחד מסימני השגרה- אני מוצאת דקה להתעדכן קצת ולומר שלום לכולן ו
עבר עלינו חופש די ארוך (כבר סוכם שבגנים הפרטיים בירושלים יש קרטל ובו חופשות ארוכוווותתת מתואמות...
) היה כייף לטייל, לפגוש חברים ומשפחה, ולארח. הילדים יצאו לגמרי מהמסלול הרגיל- קמים מאוחר (אצלנו שבע וחצי זה מאוחר...) והולכים לישון לא לפני עשר (מקווה מאוד שהיום נחזור למסלול...) אביגיל הגיע לגיל שנתיים במופלא במלוא אונו ואונה... "לא צה" היא מילת המפתח..."לא צה שון" "לא צה תול" וכו' וכו'- שלא לדבר על בחינת הגבולות והעצמאות...
ואני? מפתחת לי אלרגיית אביב
סיגלוש- אני מבינה שהאיש מאושפז- רק בריאות ו
חניל'ה, מאוהבת ושירי- אני רואה שנהנתן
- חני- זהו, "אחרי החג" הגיע- ועכשיו- כוס
אצלי, או אצלך, או... בג'ימבורי- בלי שום שום בעיות באוטו...
טובית- מקווה שהכל בסדר. שרון- מחכים לכם פה ב
שלכם... גליתי-
למקסימתי ובכלל - לכולן- המון
אילת

איוש מה ניש?

יאללה קדימה אלי - אני תמיד אומרת שעדיף לכולם לקבל את השוק של ארבעה ילדים אצלי בבית (ועל כך תהרוג אותי רינת הגרפולוגית) מאשר שאנשים יקבלו את השוק אצלהם בבית. מה את אומרת?

למעלה