בוקר טוב - חוזרים לשגרה

ayoosh

New member
איך איך איך יש לך אנרגיות וזמן../images/Emo35.gif

אין בעיה- תגידי יום בשבוע הבא- ואנחנו נתייצב
החלום שלי תמיד היה ארבעה ילדים- אולי תשכנעי אותי שזה אפשרי, ואולי אני אבין שזה שאני מתעכבת בהכל גם לטובה...

סיגל222

New member
אחה"צ נעימים לכולם ../images/Emo140.gif

סוף סוף התפנתי לשבת בכסא האהוב עלי - מול המחשב
ה
מתחיל להשתפר (אבל קשה לו להודות בזה). בגלל איזה זיהום ארור בתפרים הוא ישאר כנראה עוד שבוע מאושפז
. מחר אני אסע להום סנטר לקנות
ארוך
שתהיה חזרה נעימה לשגרה מחר (היום הילדים היו בצהרון - איזה כיף
)

סיגלוששששש

הרבה בריאות לאיש שלך - והרבה כוחותתתתתתתתתת בשבילך. נו... אולי תבואי ביום שישי איתם למפגש בעין חמד? זה רחוק לך? ככה תוכלי להנעים קצת את הזמן עם הבנות. חוץ מזה אני יכולה לקבל הסבר מה זה הצופן הזה שהכנסת שאת צריכה לקנות מהום סנטר? לא הבנתי!!(אייקון פאדיחה). לא נורא סיגלוש ידוע וברור שבפסח אנחנו יוצאות מעבדות לחירות - מה לא הרגשת? מוזר... גם אני לא!!!! סתם עבדו עלינו - אמרו שיוצאים לחירות ובכל זאת נשארנו עבדים- כבר היה עדיף להשאר במצרים אולי היינו מכירות איזה שייח סעודי וכשהוא היה חולה היתה מטפלת בו איזה פטמה אחת ואנחנו היינו רוחצות את עצמנו במי וורדים לא? טוב נו.. נשיקות.

cheelly33

New member
חני , צריך לעבוד איתך על חידות ...

מה שסיגל כתבה שהיא צריכה לקנות בהום סנטר זה
חבל את צריכה הסבר למה? אם את רוצה הסבר חינוכי- כדי לתפור ל
את התפרים כמו שצריך בלי זיהומים אם את רוצה את ההסבר האמיתי- כדי להשתמש בו מרוב ייאוש .... (כלים נוספים שנדרשים: מנורה יציבה בתקרה, כסא ) קפיש??

שירי יש בעיה../images/Emo46.gif

את הראשונה בפורום הזה שתמיד אומרת שלא יפה לצחוק על דיסלקטים והנה.. ראו הפתעה
. זה לא יפה באמת שלא!! ממש נפגעתי!! ככה נוהגים בחברה? תתביישי.

סיגל222

New member
החבל הוא לשימוש עצמי ../images/Emo8.gif

לתלות את עצמי אחרי טיפול ב-4 ילדים בבית....

הרבה בריאות ל../images/Emo150.gif

וחבל נשמע לי קצת אגרסיבי.. אולי חוט שפגט? תוכלי אחכ גם לקשור איתו בשר...

mishmish04

New member
רבע לפנות בוקר לא נרדמת

מרוב הצחוקייה שיש פה. אם הייתי יודעת שזה מה שקורה בבית הזה בשעות המוזרות של היום הייתי כבר מזמן הופכת יום ולילה. סיגל - מאחלת הרבה בריאות למר222. את החבל תשמרי בשבילו, כשיחזור ואת - תישלפי את סבלנות הפימו מהמגרה. ולכל שאר הבנות? אופו זה העין חמד הזה שאתן מדברות עליו? אם לא תיזהרו יבואו הטרולים הרעים ויאכלו לכן את כל האוכל. לא למדתן שלא מסגירים מקומות מפגש מעל דפי הפורום? ועוד ביחד עם זמנים ותאריכים? מ'ז'פה מ'ז'פה?! אם לא תיזהרו טוב אני עוד עלולה (או עשוייה, תלוי את מי שואלים) להגיע אליכן ולאכול לכן את כל האוכל, כולל כל המגולגלין והממולאין. תשאלו את דודס (מהום-סנטר) איך אני טובה בלהשאיר סירים וכלים נקיים מאוכל חד פעמי בטעימותו. לכן לא ישאר כלום חוץ ממצפון כואב על זה שהישבן שלי גדל בחמישה מספרים.

אתן חייבות לשמוע קטע

הכנתי עכשיו לילדים אוכל, קוביות של לחם מטוגן. בקיצור יאיר עצלן רוצה שיאכילו אותו תמיד אז שמתי בכלי ושמתי להם בלול והלכתי לי קצת להיות איתכן. בקיצור אני שומעת צחוקים מכאן עד מחר. אני הולכת ללו. יאיר שם כמה קוביות בכלי וזורק לגובה את הקוביות ללא הכל. הכל עף לכל הכיוונים והילה צוחקת צוחקת, תפוסת קוביה ואוכלת. והוא נופל מצחוק בגלל הצחוק שלה. ניסיתי לצלם אבל איך שראו את המצלמה כמובן הפסיקו. אוי כמה בלאגן מחכה לי אבל איזה כיף לראות איך הם מצחיקים אחד את השני.

ויי ויי../images/Emo70.gif איזו תנועה ערה../images/Emo70.gif ../images/Emo73.gif

במהלך היום אני מצליחה במקרה הטוב להציץ פעם אחת ועד שמגיע הערב ואני כבר רוצה לכתוב, אני מרגישה לא אקטואלית...
אז איך סיכמנו אנחנו את החג? (הצטרפו אלי בשירה סוערת
100,000 ארוחות, 50 ביקורים בקניון, 2 ביקורים בגני חיות, אחד אלוהינו... היה כיף מאד. הילדים שלי גדלו לי למול עיניי בשבוע וחצי הזה. פשוט מדהים הגיל הזה שלהם. נהיינו חברים אמיתיים. בבוקר יצאנו לגן והבנזוג אומר לי שהוא חושש מסצינה קורעת לב בגן. הגענו לגן, נכנסנו-- ותוך דקה נשאר לי רק האבק של נעליהם- החבר'ה כבר היו עסוקים מאד בכל מיני דברים חשובים ומצאתי את עצמי תוך 4 דקות בחזרה באוטו
אחר כך היה יום נחמד ועסוק בעבודה אבל ת'געגעתי אליהם... איוש, חני והילי- נשמע מעניין האירגונים שלכן-- עוד פרטים
שיהיה ערב נעים לכולן

למעלה