בוקר טוב ידידי

מנורה

New member
בוקר טוב ידידי../images/Emo42.gif../images/Emo141.gif../images/Emo140.gif

היום אני פותחת ראשונה היות ואני נוסעת לטייל ברמה להנות מהנוף מהמים במפלים ומהשדות הפורחים. יום נעים ויפה לכולם היו בריאים ושימרו על
החם.

bimbo.

New member
בוקר טוב../images/Emo141.gif

מנורה, שיהיה לך טיול מקסים, ואל תשכחי לספר לנו חוויות. רציתי לספר לכם שנכדתי מתגייסת היום

ora11

New member
בימבו יקרה../images/Emo24.gif../images/Emo49.gifלגיוס

של הנכדה שיעבור בקלות ובכיף.

נֵנָה

New member
בימבו ../images/Emo24.gif לא ידעתי על מה ברכו

אותך. עכשיו אני יודעת.
מזל טוב
לנכדה ולך ולכל המשפחה. שתהנה מהשרות שלה ותפיק ממנו תועלת. והעיקר שתסיים בשלום ובכבוד ...

yaely2

New member
מנהל
טיול מהנה../images/Emo73.gifולכולנו יום נפלא../images/Emo23.gif

בוקר טוב לכולנו,
למנורה טיול נפלא
שתחזרי עם חוויות מעניינות בערב ותספרי. לכולנו יום נפלא. מרגישה מעצור בכתיבה אז רק אברך בשתי מילים "יברכנו האלוהים"
יעלי

emmy5

New member
בוקר מקסים לכולם,../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif

בוקר טוב לכולם ,היום יום שלישי ..פעמיים כי טוב ..בימבו יקירתי , הצלחה רבה לנכדתך.הרבה נחת שיהיה לך בימבו מכל המשפחה .. לך מנורה ,טיול מהנה ,יום שקט ..תחזרו בריאים עם תמונות ורשומים שרק את יודעת לתרגם אותם במילים .. יעלוש וכל הפורום ,יום נפלא ושקט ..בוקר טוב עם קפה חם וחיוך על הפנים

נֵנָה

New member
|בקר טוב ויום נעים לכם יקרים ../images/Emo6.gif

מנורה החמודה בודאי כבר יצאה לטיול. מקווה שיהיה לה טיול נעים ומהנה ונשמע עליו דברים טובים בערב או מחר. לדאבוני, כל התמונות היפות שצילמתי והעברתי למחשב מהטיול שלנו לצפון, נמחקו בטעות כשערכתי אותן בספריית התמונות שלי
לכן לא יכולתי להביא לכם. וזה אומר, שאני לא אוותר ובהזדמנות ראשונה אסע שוב לצפון ולראש פינה המקסימה ואצלם צילומים חדשים
הבקר יש לי שעור ראשון ב"מולטימדיה ואינטרנט" מקווה שהקורס באמת ילמד אותי משהו ויביא לי תועלת בהמשך. אחה"צ יש לי סדנת "הומור וצחוק" מה שלא יזיק לאף אחד מאתנו, אם כי יש בינינו כאלה שיש להם את זה באופן טבעי
אשתדל לבקר אתכם "בין הטיפות"
ובינתיים שלום ולהתראוווווות

בוקר טוב חברים יקרים ../images/Emo42.gif

נסיעה בטוחה וטיול נעים למנורה, מזל טוב לנכדתה של בימבו ביון הגיוס וברכות לבימבו שתירווה ממנה נחת, יום נעים לאמי העליזה, ליטוף ומילה טובה ליעלי שחשה מעצור בכתיבה, מבינה אותך יעלי, עברת אתמול יום לא קל, אני מאמינה שהדברים יסתדרו, בכל משפחה טובה יש גם פה ושם קילקולים קטנים, לעליזה שימשכו הפלאות, ולננוש הפעלתנית איזה יופי של חוגים לקחת לך, ווואלה...כל הכבוד... ולפזי שבטח גם קורא אותנו קוראת חזור!!!! אוהבים אותך אף על פי כל ולמרות הכל...ולכל שאר החברים שעדיין לא פקדו את הפורום הבוקר -בוקר טוב

misu007

New member
אממי גם אני אלייך אבל!את יותר חופשי

כפי שסיפרתי לך פעם או שאני נהגה של אישתי לכל מיני סידורים או אני בהתנדבויות שונות או כל מיני הרצאות. אני ליד המכשב בעיקר בבקר בגלל החדשות ומעט אחרי הצהריים ולא כל יום, חוץ מזה הכל בסדר ואני רוצה לראות את הפגישה של כל הפורום בצפון

yaely2

New member
מנהל
../images/Emo49.gifלבימבו ולנכדתה. לחונה ולכולם

לכולם שלום
חונה העלתה רעיון לשנות את שיטת השרשור,ולא להצמיד כמה שרשורים קטנים לאחד. (ראיתי את הודעתה רק עכשיו) אם זו בקשת רוב החברים, אשנה בשמחה. יעלי
נ.ב ושוב
לבימבו הסבתא של לגיוס הנכדה.

יעלי, לא לזה התכוונתי

התכוונתי שאם פותחים שירשור בוקר טוב ואיחולים ומישהו רוצה במהלך היום להעלות נושא כלשהו לדיון כמו השאלה שנשאלה אודות הציונות, לדעתי יש להשאיר את ההודעה בשירשור נפרד ושהחברים יתייחסו לנושא הזה בנפרד. בכל הפורומים הקיימים נהוגים מספר שירשורים יומיים בהתאם לנושא שמועלה בראש השירשור. המשך יום נעים אני מרותקת לבית בחכיון למנקה....

yaely2

New member
מנהל
אשמח לשנות אם יהיה רוב../images/Emo11.gif../images/Emo140.gif../images/Emo9.gif../images/Emo6.gif

רגע, שאני אבין יעלי את רוצה שירשור

אחד ליום וכשהשרשור יצבור כך וכך הודעות והוא יסגר (אצל כמה חברים פה שעדיין לא הפכו את שיטת הצפיה ללא סגירת שירשור) ורק אז לפתוח שירשור חדש? אם זו הכוונה אני באמת אשמח לדעת מה דעת שאר החברים, ואם נחדד את השאלה אז אופציה ראשונה: שירשור יומי אחד אופציה שניה: שירשורים בהתאם לנושא. כמובן שאף אחד לא מתכוון שיהיו כמה שירשורים של בוקר טוב ואהלנים אלא שירשור כייפי כמו תמיד ושירשורים המיוחדים לדיונים, ולהזכירכם תפוז מאפשרת 3 ימי התייחסות לשירשור קיים אחרי זה השירשור כבר לא קופץ לראש הדף. תודה רבה על ההתייחסות, יעלי ואם אני לא יורדת מהנושא זה רק כי הפורום הזה חשוב לי, הוא אואזיז, פורום שמח והחברים כולם אהובים עלי מאוד, אז סליחה אם אני ממשיכה לדוש בנושא

yaely2

New member
מנהל
שלום לחונה ולכולם../images/Emo24.gif../images/Emo77.gif

שלום חונה
, דעתי שווה בדיוק כמו דעתו של כל אחד אחר בפורום. מה שיהיה עדיף על הרוב יהיה עדיף גם לי. יש לשתי השיטות חסרונות ויתרונות. האנשים פה מנוסים ויודעים אותם. לכן אני בהחלט סומכת על דעת הרוב. גם עלי כל החברים אהובים ואת הרי יודעת שגם את אהובה עלי מאוד. יעלי

emmy5

New member
חונה יקרה ,עד עכשיו לא היו לנו ...

לא היו לנו בעיות ...אם מישהו חושב שהנושא חשוב ,למה לא לפתוח שירשור חדש ? מה דעתכם שכל הסיפור הזה יהיה לויקוח בפגישה הבא..ונחליט.. חונה ,מה עם השיר האהבה... לנו לא מגיע? אנחנו בני 20 כולנו ..תגידו שלא ...אני לא באה יותר כאן

special 4 u emmy5

""לא צריך להיות אוהב מקצועי כדי לדעת, שאם אתה הולך לישון בלילה עם לב אוהב - אתה קם בבוקר כמו קרן שמש ושר אהבה לעולם, והעולם לא מפסיק ללטף אותך עם מנדולינות בנשמה. כל מה שצריך זה להכריז בחגיגיות: "סיניורה-א-סיניורי, איו אמו איל מונדו!" או, בתנכ"ית מדוברת: "ואהבתם לרעכם כמוכם!" וזה לא חשוב אם אתם אנגלים, אינדיאנים, או סתם ישראלים שרוצים להגיע הביתה בשלום. מה שחשוב זה לאהוב. לאהוב כל עץ, כל כוכב, כל אפרסק. כי אם נדע לאהוב, אתם תראו איך האור יהיה אחר, איך הזמן יחייך אלינו יותר, איך חצי עולם יחבק חצי עולם, וכל מחסום, חומה, או נגיד, קיר - יפרוש כנפיים ויתחיל להיות שיר. " (יוסי בנאי, מתוך הופעתו: מרוב אהבה)

למעלה