בוקר טוב ידידי

נֵנָה

New member
חונושקה ../images/Emo24.gif איזה יופי ../images/Emo6.gif

מאיפה יש לך את זה? הייתי באחת מהופעות הבכורה שלו עם הופעה זו. חוויה נהדרת, אין מלים
ניסיתי להשיג את התקליטור, אבל אמרו לי שטרם יצא כזה. כמה שזה נכון
לך על שהבאת את זה.

וגם את הקישור למשחקים האלה

קיבלתי באי מייל....אולי את מכירה כבר את האתר אבל אם לא....אז תהני בו עם הנכדים (

וגם כמה מונחים חדשים...(../images/Emo13.gif

חיוכים לשוניים
והכל טרי מהמייל.....
איך קוראים לחניון של בית חולים בלינסון ? פרקינסון איך קוראים לחזיות? קבוצות תמיכה מה ההבדל בין דיילת למלצרית? הבדל של שמים וארץ מה ההבדל בין אגפא לפוג'י ? ההבדל הוא קודק איך מתח! ילים דיאטה? בַּיי מתוקים איך קוראים לטמפון של פילה ? דמבו איך קוראים לאחד שרק נוגע וכבר גומר? ממשמש ובא

נֵנָה

New member
היי ../images/Emo6.gif ערב טוב ../images/Emo24.gif

חונושקה
המשחק באמת מרתק וממכר
עשיתי 174 מטר. הבעייה שלי היא כשמופיעים העמודים למעלה ולמטה ביחד ... צריך להתאמן
גם בסדנה היה היום מאד נחמד ומבדר. היתה אווירה של שיתוף פעולה וכיף. ועכשיו יש לי חידה. איך אפשר לעשות 4 משולשים שווי צלעות! בעזרת 6 בפרורים, כאשר כל גפרור שלם! מהווה צלע של המשולש ? וכרגיל. מי שמכיר את זה מקודם, נא לא לגלות. רמז יבוא בהמשך.
שלכם

נֵנָה

New member
שרשורונים, חזרתי אליכם ../images/Emo6.gif ../images/Emo24.gif

או כמו שהיה אומר אחד מילדי כשהיה קטן: "באתי לכם"
בעניין השרשור. גם אני מצטרפת להצעתה של חונה, שלכל נושא חדש לדיון, ייפתח שרשור חדש ורק בו יתייחסו לאותו נושא. גם הודעות וברכות לימי הולדת או שמחות אחרות אפשר לפתוח שרשור מיוחד לדעתי. וכמובן השרשור הרגיל של ברכת הבקר עם אירועי היום וכל הדברים הנחמדים שאנו נוהגים להביא לפורום, כמו אתרי השירים, התמונות והאנימציות שמביאים לנו חברינו היקרים להנאתנו
כך השרשורים לא יתארכו כאורך הגלות ולא ייסגרו ונוכל להנות מכל העולמות גם יחד

yaely2

New member
מנהל
../images/Emo141.gifשלום לייציק מה עם הנכד?שרשור

שלום לייצ'יק וכולם
, הבעיה בשיטה הזו, שאנשים לא תמיד מקפידים על כתיבת הנושא במקומו, ויוצא כמה שרשורים בכל מיני נושאים מכל הבא ליד, כאחד השרשורים בדרך כלל כל כך למטה שלא רואים אותו. יעלי
נ.ב אין דעתי באה לשנות או לקבוע, פשוט רציתי להוסיף עוד נקודת חשיבה

נֵנָה

New member
יש משהו בזה גם ../images/Emo22.gif

הרי לא כולם מיומנים מספיק, כדי לרדת או לעלות כדי להגיב לשרשור הרלבנטי ... טוף, ניתן לזמן לעשות את שלו, ונשתדל לקבל באהבה כל חבר וכל שרשור שיפתח
הנכד צריך לעבור ניתוח שקדים ופוליפים ביום חמישי בבקר
בטני מתהפכת ולבי מפרפר. הוא בסה"כ בן שלוש
הלוואי שיעבור את זה בקלות

ora11

New member
ננה יקרה שיעבור בקלות והחלמה |חיבו

מהירה לנכד תומר נכון? ננה זה לא קל כסבתא לסבתא גם ירין עבר ניתוח בגיל שנה כפתורים באוזניים וגם לירון עבר ניתוח כירוגי מסויים. אני מבינה אותך ומחזיקה את כל האבעות של כולנו בהצלחה ותכתבי לנו בשהנכד יהיה אחרי.

נֵנָה

New member
../images/Emo51.gif אורה חמודה ../images/Emo24.gif

את בודאי יודעת, איזו הרגשה זו כשהנכד הקטן צריך לעבור ניתוח. שרק יהיו בריאים
אהיה בודאי עסוקה מאד, כי צריך לעזור להם גם עם התאומים בני השנה ורבע. תומר רק בן שלוש וצריך לעבור ניתוח כל כך לא נעים וכואב ...
אבל כמובן שאשמור אתכם על קשר
אני מקווה שהזמן יעבור מהר והוא לא יסבול יותר מדי ... מה שלומכם שם? בזמן האחרון אני רואה שגם לך אין הרבה זמן ...

emmy5

New member
ננהל'ה שיעבור בשלום את הנתוח

החלמה מהירה לנסיך שלנו .זה בא לי כהפתעה ,פתחתי את השירשור .מה אני רואה משחקים גפרורים ופתאום נתוח .. מאחלת החלמה מהירה שירגיש טוב ..

emmy5

New member
יעלוש, שני שרשורים ...

לא תמיד זה טוב ,פיתאם אנחנו שתי קבוצות ...אני כבר היתי בהצגה הזו ...

למעלה