בוקר טוב ידידי

offe

New member
שרשרתי, שרשרת, שורשרנו ../images/Emo6.gif

צהריים טובים, אני פה כבר כ-שלושה חדשים, עד עכשיו היה הכל סבבה, היו הודעות במשך היום בכמות סבירה ושום דבר לא נסגר. אני לא מבינה גדולה בשרשורים, אולי מישהו יודע אם יש קורס לשרשורים, מוכנה לעבור אותו.
מי שהפורום חשוב לו, בכל אופן פותח את כל ההודעות, ואם לא רוצים שיווצר בלאגן, הרי יש לנו דבר נפלא שנקרא מסרים, וזה ממש מחבר נפלא בין שני אנשים, אל תהרגו אותי, לא כל תגובה קטנטונת חייבת להיכנס להודעות הכלליות. אני משתדלת או אשתדל להעביר במסר אישי, אם מישהו מילדינו חוגג יום הולדת, כולנו קוראים זאת, ונחמד מאוד להעביר ברכה במסר אישי, כי זה הרבה יותר אישי. אם נכד חולה, כולנו בתוך לבנו משתתפים ונעביר מסר אישי. אם מישהו מהצאצאים יש לו יום הולדת - נראה, נהנה ונברך אישית. וזה אשר מודיע על האירוע, לדעתי יכול להיות סמוך ובטוח שיוצף בברכות. ולמה משמשות ההודעות הפומביות: אם מישהו נסע לטיול מעניין ורוצה לתאר אותו - יבורך אם מישהו יודע על איזה טיפ טוב שיכול לעזור לזולת - יבורך אם רוצים להודיע על מפגש - אדרבא ואדרבא יבורך אם למישהו מחברי הפורום לו אישית יש יום הולדת - נברך אותו אם מישהו עובר סדנא כלשהי ורוצה להתחלק אתנו - יבורך ולדוגמא: היום אחר הצהריים אני הולכת לגני התערוכה כדי לראות תערוכה בילדינג 2004 עיצוב הבית, שיפוץ, בנייה. ננה - זה יכול מאוד לעניין אותך ואולי עוד אנשים שמתכננים לעבור דירה, עברו, שיפצו ורוצים לעצב את הבית. קחו בחשבון שזו דעתי ואין טעם להעביר ביקורת, כי כל מה שאני אומרת אומרת כביקורת בונה וממקום טוב ולא מתוך רצון סתם לעצבן. גם אם לא יקבלו את דעתי - אשמח להתחלק בכל הצעה שתוצע, כי בטוחה אני שתיעשה למען הטוב לרוב.
חיבוקי offe

emmy5

New member
OFFE כל מה שכתבת 100%

תספרי לנו על התערוכה ,אם את יכולה כחי תמונות

נֵנָה

New member
אופי יקרה ../images/Emo45.gif ../images/Emo6.gif

אגב, עד מתי מתקיימת התערוכה הזאת ? הייתי רוצה לראות אותה גם

offe

New member
ננוש

התערוכה מתקיימת עד 22/4/04 - בערב אינפורמציה על התוכן.

נֵנָה

New member
../images/Emo10.gif חבל, לא אספיק לראותה ../images/Emo7.gif

אם יש לך מצלמה, אשמח לקבל תמונות של מטבחים וחדרי אמבטיה ...
לך חמודה

למעלה