בוקר טוב יקרות
זמן לעדכן ולהתעדכן

ספרקית

New member
בוקר טוב יקרות
זמן לעדכן ולהתעדכן

בוקר טוב יקרות,

מה שלומכן?
מזמן לא היה לנו שירשור עדכון אז... ספרו לנו...
איך עבר החג? באיזה שבוע אתן? מה מצפה לכן השבוע? מה מעסיק אתכן? מה מקשה עליכן? מה עוזר לכן? או כל דבר אחר שעולה על דעתכן ובא לכן לשתף...

שיהיה שבוע מקסים, רגוע ומלא בשורות טובות לכולן

נוכחת!

שבוע 16, שרדנו סקירה עם בן
החג עבר בבילוי חברים, אירחתי סדר חברים (כידוע כדי לא לחשוב על סקירה).
בילינו ימים שלמים בים, כולל ברחנו שלשום מהשריפה במעיין צבי ונדדנו לחוף דור
אבא היה מאושפז בפסח, אבל סיימנו עם זה והוא בבית
מתחילה לתכנן יומולדת שש לרוני, זה ממש עוד שבועיים וחצי
בעיקר מעסיקים אותי כמה דברים:
ראשון זה הבעל, שממש מתחבר להריון מאז השקיפות ועוד יותר מאז הסקירה. חמוד, מתחשב, נותן לישון ומלטף את הבטן. ועושה כלים כל יומיים שלושה - עוד מעט נקנה מדיח!!! (כבר שנה מאז שעברנו לבית הזה שאני חופרת שינסר לי את התחתית של הארון במטבח כי צריך 10 סמ' נוספים לגובה כדי שהמדיח ייכנס... עוד שבוע כלים והוא אצלי!!!)
מאוד חיובי ושונה לטובה מהריונות קודמים.
גם החלק הפיזי, איכשהו יותר טוב מהריונות קודמים. אז כן בחילות והקאה בבוקר, אבל איכשהו מצליחה להמנע מלהקיא במהלך היום (תרגילי נשימה והרבה פרטים קטנים), ושגרת שינה עוזרת בהחלט. בין השאר מגלה שכדי לא להקיא אפשר לאכול חלק מהזמן, ועל כן עליתי בהריון זה כבר 5 קילו ואני די בהלם ממה יהיה הלאה. בקודמים עליתי פחות, ואחרי לידה ישר הייתי במשקל הגם ככה לא נמוך מלפני ההריון.
ובעיקר מעסיק אותי המעבר למעקב הריון בסיכון. מאווווד מעסיק אותי. כי זה אומר החל מעכשיו להגיע עד הלידה כל שבועיים בממוצע בדיוק לאותו מקום ולאותו צוות ולאותה רופאה. לאותו האולטרסאונד שבו אושרי מת. ולשבת שם בתורים בין האחות לרופאה למוניטור לאולטרסאונד לדיאטנית כל פעם שעות. ולחשוב. או לא לחשוב. בקיצור מחפשת בנרות קומבינה למעקב במקום אחר.
אה! ומרגישה תנועות. וככל שהן הפכו לברורות יותר בימים האחרונים אני מצליחה גם ליהנות מהן קצת, ולא רק לפחד מהן. אם כי גם לא ממש נרגעת בעקבות תנועה.
&nbsp

שירהד1

Member
מנהל
ואו! מאמארוני- מעסיקים אותך המון דברים, הה?-

התחברתי להרבה דברים ממה שכתבת.
בעניין המדיח- גם אני, בדירה הקודמת, הייתי צריכה לעשות לא מעט שינויים במטבח, כדי להכניס מדיח, אבל זה היה שווה כל שקל ששילמנו. כשקנינו את המדיח, התייחסנו אליו ממש כאל המצאת המאה. התלהבנו ממנו כמו מאיזה ילד:).
מה את מתכננת ליום ההולדת של רוני? מפעיל/ה? עם חבר/ה? לבד?

שירה דוד - מרפאה בעיסוק -
ריפוי בעיסוק והוראה מתקנת לילדים בעלי קשיים התפתחותיים ולקויות למידה.
מדריכה קלינית של מרפאות בעיסוק, מורות להוראה מתקנת וסטודנטיות.
מנהלת פורום אובדן הריון.
09-7749028

כל שנה זאת הפקה באחריותי הבלעדית

והפעם אני חושבת לשחזר את ההצלחה בשנה שעברה - אולם במתנס להשכרה ומפעילה מדהימה ומאוד מומלצת שבאה לחיפה מאשדוד בשנה שעברה - מישהי שקוראים לה רות והסיפורים והיא ממחיזה עם הילדים בארוע הצגה שלמה (שנה שעברה היה לשבור את הקרח, והשנה רוני מבקשת עליסה בארץ הפלאות) - אני לגמריי עושה לה פרסומת לא סמויה בכלל! אבל יש עוד אופציה של יומולדת בבריכה, ובכלל ההפקה הזאת מתקדמת בצעדים בטוחים לכיוון בת מצווש באולם חתונות בעוד 6 שנים... כאב ראש קטן ונחמד.
&nbsp
חייבת להתייחס למה שמפריע לך לקטר. ברור שבאמת מעריכים יותר את הילדים עם כל הקושי בהורות, אבל מכאן ועד לא לקטר.....בטח לקטר! לפחות כאן ובמסגרת משפחתית מצומצמת. הקיטורים הרי שם מתחת לפני השטח. פשוט במקביל עם הקיטורים לחשוב כמה טוב. גם אני חששתי שלא אוכל לקטר בהריון הזה, והנה- הגיע החמסין ואני מייללת. אני חושבת שזה שלב שצריך לעבור בדרך לנורמליות, שירה. תנסי להוציא קיטורים בבקשה__________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________.

שירהד1

Member
מנהל
יואו! תודה מאמרוני- הרמת להנחתה-

אפילו שמת לי שורות לכתיבת הקיטורים. תודה. את מקסימה.
אז ככה-
לגבי הילדים באמת שאין לי מה לקטר, כי הם נפלאים (טפו טפו טפו, שיהיו בריאים).
עיקר התסכול שלי קשור לזה שיש לי המון עיסוקים, כולם משמעותיים מאוד עבורי, ובכולם אני משקיעה את מרצי ונשמתי (האימהות, הקריירה, הבית, הפורומים...), אבל רק לאחת חמודה אני לא מקדישה זמן וגם כסף- וזו- אני.

לא הלכתי לקוסמטיקאית כבר למעלה משנתיים
לא הולכת לפדיקור-מניקור (עושה בעצמי לעצמי פעם בחודש...)
בקושי נפגשת עם חברות (אבל מקפידה לדבר לא מעט בטלפון)
לא מפרגנת לעצמי מסאז' טוב אחת לתקופה (ואני תפוסה כולי משהו נוראי)
לא קונה לעצמי כמעט בגדים. אולי חולצה ומכנס פשוטים פעם בעונה, וגם זה לא תמיד.

וכל זאת למה?- שתי סיבות עיקריות-
חוסר בזמן, וחוסר פרגון לעצמי בהיבט הכספי.

ופה עוד תסכול- שנינו עובדים קשה, מרוויחים יפה, מתנהלים נכון עם הכסף, לא קונים מותגים, לא מבזבזים על מותרות (אפילו את עוזרת שהיתה לי כבר פלוס מינוס פיטרתי), ובכל זאת- ההוצאות הן מאוד גדולות.
אז גם אם יש טיפה איזה עודף קטן, אני לא מפרגנת לעצמי. וזה מכעיס אותי לגבי ההתנהלות שלי עם עצמי.

נראה לי שבשנה הבאה, כאשר מעיין תהיה בגן, אמנם ההוצאות עוד יותר תגדלנה, אבל משום שטיפה יהיה לי יותר זמן בבוקר (אוכל לדאוג לאיזה בוקר חופשי), אנסה לקבוע לעצמי איזה כלל ברזל- שנגיד 300 ש"ח כל חודש אני מקדישה לעצמי- בגד, קוסמטיקטית, מסאז', לא יודעת. משהו קטן כל חודש. אבל בלי יסורי מצפון על כך שנותנת לעצמי פינוק מדי פעם.

אז מסתבר שעיקר הקיטורים הם עליי לגבי עצמי. פאדיחות
.

מנהלת פורום אובדן הריון.
09-7749028

אני אשכתב את זה שניה כדי שזה באמת ייצא קיטורים

אין לי זמן לפנק את עצמי
אין לי שניה פנויה להפגש עם חברות או לנוח מרוב מטלות
אף אחד לא עוזר לי ומפנה לי מטלות
לא מספיק לנו הכסף
אני עובדת יותר מדי
הבעל לא מפרגן לי ביום כיף
לא נשאר תקציב לעוזרת
לא נשאר לי זמן לשופינג

שירה, לקטר זה כמו לכתוב פורטפוליו - זה צריך להיות בנוסח מסוים (שמאשים את העולם ולא את עצמך חחחחחח :)

שירהד1

Member
מנהל
הרגת אותי מצחוק, אבל חייבת תיקון קטן-

בעלי כן מפרגן לי ביום כיף, והוא גם כל הזמן אומר לי לקחת איזה יום חופש ולפנק את עצמי. אבל בגלל שאני עצמאית, אני מתבאסת לקחת יום חופש...לא עובדת- לא מתפרנסת
.

לגבי העוזרת- אני עדיין שוברת את הראש מה לעשות וכל רגע ביום משנה את עמדתי:) לא מצאתי מישהי טובה וחרוצה. כל פעם הן מבריזות, וגם זה מעיק לאללה כאשר העוזרת כבר כן מגיעה, כי אני גם עובדת הרי בבית וגם מעיין פה, וזה כבר נהיה יותר מעיק מאשר לנקות לבד (וגם ככה בבית עם שני חתולים, שלושה ילדים, וקליניקה שנכנסים אליה כל הזמן ילדים- אני כל הזמן סביב הנקיונות בכל מקרה).

אבל תודה על לימוד הפורמט של הקיטורים. אני אנסה להתאמן על זה בזמן החופשי שאין לי:).

מנהלת פורום אובדן הריון.
09-7749028

שירהד1

Member
מנהל
מאחלת לך, מאמארוני בהצלחה בהפקה הנוכחית,

ושתזכי לארגן עוד הרבה הפקות- גם לקטנצ'יק שאצלך בבטן:)
המפעילה נשמעת אחלה, וגם האופציה של הבריכה. שיהיה במזל טוב לרוני!!!

מנהלת פורום אובדן הריון.
09-7749028

ספרקית

New member
כיף לקרוא את העידכון שלך (לפחות את רובו)

שמחתי במיוחד לקרוא על ההתלהבות והמעורבות של בעלך

מזל טוב ליום ההולדת ובהצלחה בהפקה
אל תדאגי לגבי הבת מצווש. היום מתחיל טרנד של חזרה לשורשים. ויתור על הנשפים היוקרתיים וחזרה לפעילות משמעותית ומסיבות משותפות לכל הבנות. זה הולך ונעשה נפוץ.

העדכון המבאס היחיד היה זה בנוגע להריון בסיכון. אני לגמרי מבינה את הצורך במעקב במקום אחר. אצלנו הרופא שלי הספיק לעבור קליניקה מאז ההריון האחרון. בדיוק כשחיכיתי בתור לבדיקה אצלו חשבתי איזו הקלה זו לא להיבדק באותו חדר. אני לגמרי בעד מעבר למעקב במקום אחר.

הי בנות

אומנם אני לא בשום שבוע... וגם לא מתכננת להיות.
אבל אני עוד נכנסת לראות מה קורה והכל.
מצד אחד אני עם תינוק הורס בידיים שאני מטורפת עליו.
מצד שני אני מתקרבת למוקש רגיש... יומיים אחרי יום העצמאות לפני שנתיים עברתי הפלה מס אחת.... זה עדיין צובט.
מאחלת לכולן שלווה ובריאות וידיים מלאות!

ספרקית

New member
אני אוהבת שבוגרות הפורום נשארות כאן

מעבר לכך שזה כיף להמשיך לשמור על קשר, זה נותן המון תקווה.
שמחה שעידכנת למרות שאת לא באף שבוע

קשים תאריכי הזיכרון האישיים האלה
לפעמים הייתי רוצה להפסיק לזכור אותם (כי אני זוכרת מספיק גם מבלי שתאריכים ספציפיים יפילו אותי). שיעבור בקלות.

שירהד1

Member
מנהל
גם אני פה- כנראה חתמתי פה קבע:)

עמוסה מאוד, ובעיקר- מרגישה מאוד ברת מזל, וקצת מפריע לי, שבגלל כל מה שעברתי- אני לא יכולה לקטר (בעיקר על העומס והסטרס של הטירוף של חיי היום-יום) כמו כל אמא נורמטיבית.
מה שעברתי, מלווה אותי יום-יום, כמעט בכל פעילות. המהות שלי, ההתנדבות שלי, העבודה שלי, האימהות שלי- הכל מושפע ממה שעברתי. בעיקר לטובה. כי אני יודעת להוקיר מאוד את מה שיש לי, את מה שהצלחתי להשיג.
אבל כאילו "נלקחה" ממני הלגיטימציה לקטר ולהיות נורמאלית בקטע הזה, וזה מציק לי לעיתים.
מצד שני- אם זה ה"מחיר", אני מוכנה לשלם אותו בכיף.

מעיין כעת בת שנה ושלושה חודשים. אושר, אושר, אושר. אושר אחד גדול ומהמם. שובבה מאוד, וצריכה השגחה של 7 עיניים. היא תיכנס בספטמבר לגן. בינתיים היא בבית, וכשאני עובדת- אמא שלי מטפלת בה ביום יום, ובעלי- ביום שישי.

שנדע כולנו רק בריאות, ועומס חיובי שכולל מרדפים אחרי הקטנטנים השובבים
.
שירה.

מנהלת פורום אובדן הריון.
09-7749028

ספרקית

New member
אני עם מאמארוני. אם לא נקטר, מה יישאר לנו?!?

אני שמחה לקרוא את העידכון שלך ושמחה שבזכות הפורום אני חלק מהעומס שלך
.
את לגמרי אחד הדברים הכי טובים שקרו לנו השנה

אני כתבתי כבר למטה באחד השרשורים

שבוע 32.
הכל בסדר בינתיים, וזה בעיני דבר כל כך מדהים,
שאני לא מצליחה להאמין שזה אמיתי
ולהתחיל להתכונן לתינוקת שאולי תהיה לי בידים עוד חודשיים

ספרקית

New member
איזה יופי

שבוע 32 זה מדהים. מסתבר שהזמן באמת עובר

מאחלת לך המשך הריון תקין ורגוע

idit84

New member
גם אני פה!

קודם כל, כיף לקרוא את ההודעות של כולן. מייצר אווירה משפחתית. אני עוקבת כל הזמן אחרי ההודעות של כולן, אך לא תמיד מספיקה להגיב.
אני בשבוע 22 היום. מרגש, מלחיץ ומוזר. ההריון הקודם הסתיים ביום הזה לאחר ששבוע לפני כן, התברר שיש מום לב קשה. לפני שבוע עשיתי אקו לב שיצא תקין והרופא המליץ לבוא לאקו נוסף אחרי שישה שבועות, ליתר ביטחון. ביום שלישי הבא יש לי סקירה מאוחרת ואני לחוצה מכל הדברים שעלולים להיות לא תקינים. בנוסף, עדיין לא קיבלתי את תוצאות הצ'יפ הגנטי, אפילו שעבר חודש וגם זה מלחיץ אותי.מעבר ללחץ, נקשרתי אליה ואני נהנית להרגיש אותה ולדבר עליה. אפילו בעלי הרגיש אותה לפני יומיים וזה היה מרגש.
מקווה כבר להיות בשבוע הבא ולכתוב לכן שהכל עבר בטוב..

התקשרת לברר מה קורה עם הצ'יפ?

במקום לכסוס ציפורניים כדאי לברר עם המעבדה מה קורה. אצלי היה עיכוב בתוצאות והתברר שהיה איזה קושי טכני שהם לא חשבו לעדכן אותי לגביו. בסוף התוצאה הייתה תקינה אבל השבועות של ההריון התחילו להתקדם וכבר היה לי חשוב לדעת אם הכל בסדר.
&nbsp
וכמובן מאחלת שיהיו בשורות טובות בכל הבדיקות.

למעלה