בוקר טוב יקרות
זמן לעדכן ולהתעדכן

נחמד היויו (צפיתי בסרטון הדגמה)

אהבתי את הקיפול והמשקל הנמוך. וגם האמבטיה שאת חוסכת זה מעולה.
נדמה שלא היה אותו בתקופת הקניה הגדולה שלי :)
הייתי אומרת שלאור בעיות הגיד ברגל זה הזמן לשים עקבים בצד (בירקנשטוק שוב?)

לדעתי היא באמת יחסית חדשה בארץ

אני יודעת שלפחות האמבטיה זה חידוש, עד לא מזמן היא הייתה רק בגרסת טיולון. החסרון שלה הוא שהאמבטיה לא מתפרקת (כלומר היא לא יכולה לתפקד כסל-קל); מורידים אותה פעם אחת, כדי להרכיב את הטיולון, וזהו. אבל זה שהיא כ"כ קטנה וקלה מגמד את החסרונות, זה נהדר עבורנו (מרכז ת"א, מדרכות צרות, גם אנחנו וגם אחת הסבתות בקומה שלישית בלי מעלית, סבתא שנייה שתבלה הרבה זמן עם הקטנה וצריכה עגלה קלה שיהיה לה נוח לטייל איתה).
ובירקנשטוק לא, כי אני גם ככה הולכת ומתברווזת מיום ליום, אבל מינון השטוחות בהחלט עלה.

ספרקית

New member
בדיוק חשבתי על העקבים שלך אתמול

יצאתי בערב עם בעלי והחלטתי לבחור בנעלי עקב. Big Mistake!
למרות שאני רק בשבוע 13, אחרי שלושה וחצי צעדים בערך התחלתי להרגיש את הרגליים כאילו סיימתי הרגע מרתון לפחות. אאוץ'. איך את עושה את זה?

כאמור, עובדת בישיבה

והעקבים שלי הם לא סטילטו דקיקים בגובה 10 ס"מ, הם עקבים נוחים יחסית. וחוץ מזה, זה לא שאני איזו וונדר-וומן; כשאני על הרגליים יותר מדי גם אני מרגישה כאילו דרסה אותי משאית.
להמחשה: לפני החג לקחתי חלק בפרויקט התנדבותי שבמסגרתו הייתי צריכה להיות על הרגליים מהבוקר עד הערב. נעלתי נעלי עבודה (בירקנשטוק כאלה של טבחים שזה בערך הדבר הכי נוח שיש), אבל בצהריים הרגליים והגב כבר שידרו אותות מצוקה. נשכבתי לנוח על איזה ספסל שהיה באזור - ספסל צר כזה של שולחן פיקניקים - ואחרי רבע שעה ניסיתי לקום ממנו וגיליתי שזו משימה בלתי אפשרית עם הבטן והגב הדואב
. למזלי ידיד שלי נכנס לחדר ואחרי שהוא גמר לצחוק עלי, הוא עזר לי לקום.
לדעתי הדלקת שהייתה לי בגיד בכף הרגל שבוע אחר כך זה מאותו יום.

היום נכנסתי לשבוע 36 :)

אבל עברתי סרטים במשך חודש!!!!

בשבוע 32- התחילו לי צירונים, וצוואר הרחם שלי התקצר מ-38 ל-31 מ"מ בשבוע אחד (בעיקרון, בשלב הזה, צריך להתקצר במ"מ בשבוע).
הגניקולוגית שלי אמרה לי שכדאי לי להתחיל להכין את התיק ללידה ואת החפצים החשובים בחדר התינוק כי היא לא יודעת אם אלד בעוד שבוע (שבוע 33) או בעוד חודש! נכנסתי לקבוצת סיכון ללידה מוקדמת, ועשיתי מספר בדיקות מוניטור.
בשתי הבדיקות האחרונות, הצירונים נעלמו (כנראה בעקבות שתייה מרובה- של 4-5 ליטר בימים חמים), צוואר הרחם עדיין במצב סטטי (31 מ"מ)וסגור.
והנה, אני בשבוע 36, תודה לאל, יחסית בשלב בטוח, שבו לא עוצרים לידה- גם אם היא תתרחש. אני מאוד מאושרת מההיריון. אני מרגישה טוב פיזית (למעט מעט עייפות)- זה לא מובן מאליו! כי אני מאפריל של השנה שעברה אני בהיריון והרגשתי ממש לא טוב במשך תקופה מאוד מאוד ארוכה (היריון ראשון הפלתי בשבוע 10 כי לא התפתח, והיריון שני- חודש לאחר הפלה כימי, ואחרי חודש- ההיריון הנוכחי שכלל בחילות, הקאות וחולשה עד שבוע 19) .מרגישה שיחסית יש לי יותר ביטחון בהיריון הנוכחי(הגיע הזמן אחרי 36 שבועות:)))), אבל גם לפעמים אני מוצאת את עצמי לא מרגישה את העובר שלי (כן, אני יודעת... מותר לו גם לישון...:)), ואני מתחילה עם המניפולציות שלי ומנסה להעיר אותו עם שתייה, אכילת מתוק, שכיבה על צד שמאל... בעלי אומר לי: "מה? גם כשהוא יוולד, כל הזמן תעירי אותו כדי לבדוק אם הוא נושם?":))

ספרקית

New member
אני שמחה לקרוא שאת מרגישה בטוחה יותר

והתשובה לבעלך צריכה להיות: לא, בשביל זה יש בייביסנס

איזה כיף שאת מתקרבת כל כך לסיום ההריון.
מאחלת לך לידה קלה ומעצימה.

תודה רבה:)

הבנתי מגיסתי שהבייבי סנס לפעמים סתם מצפצפים וגורמים הרבה פעמים לבהלה. לכן לא קנינו. את ממליצה על בייבי-סנס?

ספרקית

New member
אני מאוד ממליצה

לא מצליחה לישון בלי בייבי סנס.
שמעתי שלפעמים הם מצפצפים סתם אבל אישית זה מעולם לא קרה לי. מעדיפה לקחת את הסיכון שיצפצף סתם מאשר לא להשתמש.

אני לא השתמשתי

חברים ניסו והורידו בדיוק בגלל הצפצפת. ההמלצות של משרד הבריאות בארץ ובעולם לא תומכות בבייביסנס כמשהו שמונע מוות בעריסה. אני גיליתי כבר בביות בבית החולים שאני מתעוררת שניה לפני שרוני מתחילה להתעורר או לזוז. לפני הקריאה או התנועה הראשונה שלה בכלל. זה עדיין ככה - היא בת שש ואני מתעוררת בלילה, שוכבת דקה ורק אז שומעת אותה מתחילה להסתובב במיטה מעבר לפרוזדור ומתעוררת. אמנם רגישות קצת קיצונית, אבל יש לי יותר סיכוי לפספס קריאה שלה בזמן שאני ערה ושוטפת כלים או יושבת במרפסת.
התשובה לבעלך - רואים נשימות בעיניים ומרגישים אויר נכנס ויוצא (המתקדמים דוחפים מראה מתחת לאף לראות אדים) והכי חשוב משתדלים לא להעיר את התינוק במהלך כל זה.
נפלא לשמוע שלמרות הצירונים ולמרות התבהלה הגעת כבר ממש לישורת הסופית.
מאחלת לך לידה קלה ותינוק בריא בסופה!

גם אני כאן :)

אומנם באיחור, אבל הגעתי בריצה..
מתחילה שבוע הבא שבוע 23!
נמנעתי מלהכנס לפורום בזמן האחרון כי פחדתי שזה חלום..
שאתעורר בבכי ואגלה שכלום לא נכון..
שהתנועות שאני מרגישה הן פרי דמיוני..
ב"ה מתחילה להבין שכנראה ההריון הזה ישאר איתי, ואולי בסופו, ש.. אתן יודעות

בעבודה סיפרתי וזה קצת הכניס אותי לפרופורציות כי חייתי בהכחשה מוחלטת.

מחכה לסקירה מאוחרת שבוע הבא מקווה שגם היא תעבור בשלום

ולכל הבנות המקסימות- שמחתי לקרוא את העדכונים שלכן, שיהיה לכולנו בשמחה ובבריאות ❤

למעלה