גם אני כאן
מחר מתחילה שבוע 30. 30! מצד אחד ההמתנה בין בדיקות מרגישה כמו נצח, מצד שני אני מרגישה שהזמן טס לי; עם כל החרדות והפחדים והקושי הפיזי (שהוא פחות נורא משחשבתי) והכובד והבחילות והצרבות - אני גם נהנית מלהיות בהריון. מעולם לא ידעתי שזמן הוא מושג נזיל כל כך.
מעסיק אותי כרגע: עבודה, עבודה, לקוחות מעצבנים ועוד קצת עבודה.
אמור להעסיק אותי כרגע: להרשם לקורס הכנה ללידה, להתחיל לפנות ג'אנק מהחדר (לא להכין אותו, רק לפנות ג'אנק בשלב זה), להיסגר על ציוד בסיסי (חוץ מעגלה לא החלטנו על כלום), לעכל את זה שאנחנו הולכים להיות הורים. וואו.
העוברית כנראה נהנית לעשות לי סרטים ולשנות את דפוסי התנועה שלה משבוע לשבוע. בשבוע שעבר היא עשתה לי קראחנות מטורפות בבטן 24-7, מאתמול היא זזה קצת אחרת. מורגשת, אבל התנועות עמומות יותר ונראה שהיא גם ישנה מדי פעם (שזה מעודד
). אני יודעת שהיא זזה וגדלה והתנועות משתנות עם הזמן, אבל כל שינוי מלחיץ אותי.
אני כל כך מתחברת למה שנכתב כאן לגבי ההיקשרות - אין לה "שם בטן" (אחרים הדביקו לה את הכינויים "זאתי" ו"עלומה") ואני לא מדברת אליה, רק משמיעה לה מוזיקה (כשנראה לי שהיא לא זזה מספיק או כשאני חושבת על זה שאם לא אדאג לחינוך המוזיקלי שלה, אאלץ לשמוע את "היום יום חמישי" במקום מוזיקה נורמלית. ביום שבת אני לוקחת אותי איתי להופעה של כריס קורנל, שתתחנך כבר מעכשיו). אבל להגיד שלא נקשרתי אליה? איפה! אני יכולה להכחיש כמה שבא לי, אבל נקשרתי מהשנייה שהשתנתי על המקל. אני כבר לא יכולה לחכות להכיר אותה.
מה שקצת מצליח להשכיח את החרדות אלה האחייניות שלי. הן כל כך תמימות ואופטימיות, שהן מצליחות להדביק אותי בהתלהבות שלהן: קנו לה בגדים, הכינו רשימת שמות בת 7 עמודים, שואלות דברים כמו "את חושבת שהיא יכולה לקרוא את המחשבות שלך?". לא להפוך לשלולית?
וכן, עדיין על עקבים
(אבל כבר לא בכל יום)