בימבוש פקחי את העיניים ל-א-ט ו...הופ... היום מתחיל מאחלת לכולנו יום נפלא אגב היום א' במרחשוון שתי נקודות ליודע על מקור השם.... <מכינה להיום טקס בביצפר אז אני כבר יודעת
משתמש בזה? אחרי הכל יושבים ליד המחשב רגעים ארוכים.. התופעה מאד לא בריאה! האם יש לכם הדום לרגליים? נכנסתי לשרשור הזה - לא רציתי לפתוח שרשור חדש .. אם טעיתי תסלחו לי. ( איזה רעיון מדהים - אם אין לכם אולי נקנה במרוכז?...חהחהחה)
כן היה דבר כזה פעם:- D היה לי דום לרגלים עם חימום המצאה של הבוס שהיה אדריכל חימום היה גוף חימום של מגהץ בין שני דיקטים זה היה להיט כן פעם לא חיממו את המשרדים היום היו מכריזים על שביתה והרעת תנאים
בשבילכם. גם עם הדום לרגליים לא בריאה התופעה של ישיבה ממושכת ליד המחשב. ההדום גורם לנו להרים מעט את הרגליים וע"י כך אנו חוסמים את זרימת הדם במפשעה. ותחשבו על זה!!! כמו במטוס, מומלץ לקום מפעם לפעם.