בוקר טוב ישנונים

לא אנימו. לא תחרות לסבאאורי. אני

עומדת להציע לו שותפות. נראה אם הוא יסכים

מורין12

New member
אודו,תודה.

אין לי כאבי גב,תודה לאל אבל יושבת המון ליד המחשב והשאלה אם יש כסא שעדיף מבחינה בריאותית.

ד'וד העבודה הזו מאוד מרשימה

גם המסר ובכלל - כל הכבוד על שאת משדרגת את הפוטנציאל שלך

ora11

New member
בוקר טוב לכם ../images/Emo24.gifג'ודי ../images/Emo45.gif

איזה עבודה יפה מה אגיד מוכשרת ועוד מוכשרות רבות בפורום כל הכבוד לכן כשאצא לדרך הגימלאות אקח לי חוג לציור יש לנו חוגים רבים לגימלאים מסיעים אותם ,ארוחת בוקר ויצירה, קולנו,מחשבים גינון ועוד. עוד שנתיים בעזרת השם. שנהיה בריאים וחזקים. היום אני בחופש אצלינו קוראים לזה שבת. אוהבת

נֵנָה

New member
והרי הציטוט מויקיפדיה ../images/Emo29.gif../images/Emo182.gif 8

חודש זה נקרא בפי חז"ל, וכן בפי רבים כיום, מר-חשוון. מקורו של שם זה הוא, ככל הנראה, מ"מרחשוון" מילה בבלית שפירושה החודש - מרח (כמו ירח), השמיני - שוון. סברה זו עולה בקנה אחד עם הידיעה התלמודית ש"שמות חודשים עלו בידם מבבל" (תלמוד ירושלמי מסכת ראש השנה א,ב). "מר" היא גם טיפת מים כמו שכתוב "הֵן גּוֹיִם כְּמַר מִדְּלִי" (ישעיה מ, טו). במקרה דיברתי הבקר עם בן-דודי שהוא אדם דתי. שאלתי אותו את אותה שאלה והוא לע ידע לענות לי עליה. נתתי לו חומר למחשבה ולבירור
ולמי שלא יודע: חודש = יֶרַח = יָרֵח

בימבו אני בכלט לא ישנתי ../images/Emo10.gif

מוקדם מוקדם נכנסתי למטבח ועל הכיריים 3 סירים ובתנור עוגה... אני מעניקה לעצמי מדליה על שקודם סיימתי עם הבישולים ורק אחורי זה הגעתי לכאן... יוצאת בחוץ שיהיה לכולנו אחלה יום!

bimbo.

New member
חונה'לה כלהכבוד! אני בחיים לא אצליח

להעניק לעצמי מדליה כזו, כי ישר על הבוקר אני נדבקת למחשב יחד עם כוס ה-
, ורק א-ח-ר כ-ךךךךךךךךך, נכנסת למטבח.

נֵנָה

New member
בקר טוב עולם יום נפלא לכולם ../images/Emo24.gif

חונוש, איך את עושה את זה? ממש אשת לפידות. את חייבת להעביר לנו קורס מזורז בבישול מהיר
ואני יוצאת עוד מעט לספרית הנחמדה שלי, לשיפוץ הפריזורה

למעלה