בוקר טוב ישנונים

הדום זה מאד חשוב, אני בניתי לי

לעצמי מותאם אישית. המחירים בשמיים וללא שום הצדקה. מוכרים הדומים כאלו פלצנים, רק כדי לסחוט עוד כמה שקלים. בניתי לי אחד מעץ, וכולה עלה לי 25 ש"ח. אשמח לעזור בנושא. יאללה אני חייב לרוץ
ים

p a l o m a

New member
מיכה!! מעולה . תבנה לנו כמה תסדר

לנו "מחיר" ונקנה ממך.. מתה על עבודות יד מעץ טבעי.. ובימבו תצייר לנו על זה.. אני אעשה את העיטורים מהזהב.. נכון בימבו??? עוד מעט יורד מבול!

bimbo.

New member
כן, פלומיטה. נוכל להקים חברה

להדומי עץ מצויירים ומעוטרים בזהב. נשמע דווקא לא רע
ואיזה מבול יש לך פתאום?

maxima

New member
פלומה...הרגליים שלי ארוכות...../images/Emo13.gif

לא זקוקה להדום אבל משתדלת לא לשבת הרבה רצוף לקום כל שעה ל-10-15 דקות וגם לעסוק בעיסוקים אחרים ללא ישיבה

שירז7

New member
הדבר הבריא ביותר עבור הרגליים

היא המצאתו של הד"ר זליקובסקי (אבא של השחקנית) מומחה כלי דם מבי"ח בילינסון. אלו שני פדאלים הבנויים יחד, ומדוושים עליהם בזמן הישיבה הממושכת מול המחשב, כך שהרגליים נמצאות בתנועה, ואין שום בעיות עם זרימת הדם. (טוב גם לטיסות ממושכות).

pazi66

New member
שירז,תיקון קל-פרופסור זליקובסקי../images/Emo6.gif

מנתח כלי דם, ראש המחלקה בבי"ח בילינסון.

לא לא לא בימבו. לא לכך התכוון

המשורר. לא שדים ולא משחת. פשוט אשה סגורה בדלת אמותיה. מנסה לפרוץ החוצה, לצאת מהקבעון. הרעיון לא היה מקורי שלי. אלו היו הנחיות המורה. תרגיל כזה. היום אני מתחילה קורס למתקדמים. מקווה להביא לכם מיצירותי החדשות. הבחור המצורף היה תרגיל ליצירת צללים.

bimbo.

New member
צללים או לא - הבחור נראה בסדר../images/Emo69.gif

ג'ודי, מה בעצם אתם לומדים?

מורין12

New member
בוקר טוב לכל חברי הפורום,גם לי יש

הדום,אך מתלבטת באיזה כיסא לבחור משהו שלא יזיק כל-כך לגב

מנורה

New member
בוקר טוב ליום נעים../images/Emo140.gif

ג'וד יופי של עבודות המשיכי לעשות חיל והנעימי את זמננו בעבודותיך

maxima

New member
בוקר טוב כולם....אתם מזה חרוצים../images/Emo13.gif

על'בוקר רצים למחשב אני קודם שותה את הקפה אחר כך כמה סידורים בבית ואחר כך למחשב כי אחרת ילך לי כל הבוקר במחשב...
ג'וד העבודות שלך ניפלאות יום נהדר לכולם

bimbo.

New member
שאלה חשובה....

לפני מספר ימים הכניס מישהו כתובת של אתר, שבו ניתן ללמוד את ימי הקבלה של משרדים ממשלתיים במקומות שונים. זה נעלם לי לפני שהספקתי להכניס למועדפים. אולי מישהו זוכר או יכול להכניס שוב את הכתובת?
מראש

אנימו

New member
בימבו - תכנסי לקישורים - בשורה

העליונה בכחולה בראש הפורום . אולי תמצאי שם מיידע.

bimbo.

New member
../images/Emo51.gif אנימו. נכנסתי, יגעתי ולא

ולא מצאתי...

מורין, קחי עיצה פשוטה

בקבוק מים חמים, כן זה של הסבתא. שימי בחלקו התחתון של הגב, והשעני עליו קלות. גם תומך את הגב וגם מחמם ועושה רק טוב. כך אני נוהג.

תשובה לבימבו ששאלה מה בעצם

אנחנו לומדים. לומדים המון, יום יום. אבל וודאי התכוונת, בימבו, לקורס של הגרפיקה הממוחשבת. אנחנו לומדים ליצור ולצייר על המדיה הממוחשבת. משתמשים בחומרים שונים, קטעי וידאו, צילומים דיגיטאליים, אפקטים של המחשב והתוכנה ועוד ועוד. פתרון נפלא למי שלא יודע לצייר ב כ ל ל
והבחור הוא דוגמא טובה: לקחתי סתם בחור, הוספתי לו אפודה אדומה ושלט "האט", הכנסתי את הכל לצלליות והרי לכם "יצירה" שהיא בעצם תרגיל. תשמעו - זה כיףףףףףףףףףףףףףףףףף לא נורמלי

הי יהודית, יופי של עבודה, ראיתי

ונהניתי, האם זה לא לימודים קשים???? כמה זמן כל קורס? גם לי בא ללמוד את זה, מה את אומרת?

לאה'לה הלימודים לא קשים. מחשב זה

גולם, את אומרת לו והוא מבצע. קורס אין לו זמן מוגדר, יכולים להתפתח עוד ועוד. בהחלט ממליצה לכל מי שאוהב ליצור להכנס למדיה הדיגיטאלית הממוחשבת. התענוג שווה את ההשקעה

אנימו

New member
ג'וד- אם אני מבינה בזה משהו, אז

נראה לי שאת עומדת להוות קונקורנציה לסבאורי! או - שתוכלו לפתוח ביחד סטודיו לנושא....

למעלה