בוקר טוב ישראל

THE WIZARD 55

New member
בוקר טוב ישראל../images/Emo42.gif

מטרת הסנקציות בעזה, היתה לגרום לציבור הפלסטיני להדיח את החמאס, אבל לא נראה שזה קרה.. הבו לנו מלחמה בעזה..

THE WIZARD 55

New member
המצב בעזה חמור עופר

בגלל המחסומים, אין כניסת סחורות אנשים שם רעבים יותר מכאן, ועוד כל הסנקציות של הדלק והחשמל, זה פוגע באזרחים. כשהם ניסו להקים קול צעקה נגד החמאס, ויצאו בהפגנות החמאס לא היסס לרגע, לשים כדור לאישה זקנה וילד בן 15 זה לא עניין פשוט.. מה גם, שאנשים רעבים, הם חסרי כח, המטרה היחידה שלהם היא לחיות, ולהאכיל את הילדים שלהם. והנה כתבה על העוני ברשות

THE WIZARD 55

New member
אחד מכל חמש שכירים חי מתחת לקו העוני..

יעני גם תעבוד, וגם לא יהיה לילדים שלך מה לאכול.. הפוליטיקאים האלה, במקום להתעסק כל היום בשטויות ולארגן ועידות ששוות לתחת, שיתחילו לטפל בעניינים שבאמת חשובים, רבאק אין לילדים מה לאכול..

THE WIZARD 55

New member
חתולים זוהרים בחושך../images/Emo6.gif

שבטו חתולים זוהרים..אתה מכבה את האור והחתול שלך יכול לשמש מנורת לילה.. איזה דפוק..

THE WIZARD 55

New member
והנה ידיעה רומנטית שהתקבלה זה עתה

במערכת, תינו וחברה שלו יצאו מהארון
הם הצהירו קבל עם ועידה שהם מאוהבים.. אז שיהיה לכם מזל טוב על האהבה החדשה.. אני בעד אהבה חופשית, הצהרות אהבה איפה ומתי בא לכם...הכי מקסים..
והעיקר, לא לתת לאף אחד להכנס בינכם מברוק
והנה שיר אהבה יפה...אני מתה עליו.. כבר אלף פעם שמתי אותו כאן, תסבלו:)

KingTino

New member
תודה תודה לך קוסמת../images/Emo24.gif

הידיעה הרעישה את כולם,,,כל סיפור האהבה הפתאומי שפקד אותם, והעיניין חודשיים הוסתר מעיניי הציבור, לאחר שתפסו אותנו פפראצ'י, ביחד צועדים במסעדה ומתנשקים, לא יכולנו להכחיש, אלה לכנס מסיבת עיתונאים, ולהכריז על דרך משותפת ועל האהבה שלנו, האמתפנו אלינו כמה מפקי סרטים וסדרות, שנשחק אצלהם אנו שוקלים את הכל בנתיים, תודה לך וואזרד ולכל חברים הפורום

mike00

New member
אז בגלל זה נעלמת??

תמיד אמרתי שנשים משתלטות לך על החיים.......רק שבדרך כלל הן מחכות עד אחרי החתונה,אצלך זה התחיל מוקדם

KingTino

New member
כן

מעכשיו היא רוצה להראות לי שהיא קשוחה, יאללה מה אני אעשה

KingTino

New member
מוחה געגעתי אילק קתיר קתיר../images/Emo24.gif

תודה אחי תודה זה הגיע סוף סוף הסבלנות משתלמת כנראה, תחזיק לי אצבעות שזה ימשיך עוד ועוד , עד שאני אתחיל להתכנן על מיטה לתינוק

מוחמד5

New member
../images/Emo25.gif הסבלנות תמיד משתלמת אחי

אבל תזהר מעין הרע ידידי היקר תשמור על עצמך ועל מה שיש לך.
המון המון בהצלחה וד"ש חמה מאוד לבני הבית

THE WIZARD 55

New member
../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif חחח אשכרה פאפרצ'י

אורבים בכל פינה, מחפשים כל פיסת מידע
העיקר האהבה, העיקר להיות יחד, לא משנה מה יגידו הצהובונים

THE WIZARD 55

New member
ואסיים את המהדורה, בתחזית מזג האויר../images/Emo6.gif

יתכן מחר גשם ברוב האיזורים בארץ.. שיהיה לכולם בוקר טוב, יום טוב, ושבוע טוב.. עד כאן המבזק..

THE WIZARD 55

New member
שו, מה קורה פה?

אני היחידה נראה לי שישנה בכלל הלילה.. מ-1 אני ערה אחרי שעתיים שינה.. איך אתפקד היום, לא יודעת אבל בטח אתמוטט עוד מעט:)

מוחמד5

New member
בוקר טוב ושבוע טוב

המלחמה בעזה מתקרבת ,כל ההצהרות בסופשבוע(הפקעת סמכויות מרשויות...) מראות על הכנות למצבע צבאי גדול .

הגיע הזמן באמת

שיעשו שם משהו חוץ מלדבר. עם כל הצער והכאב שבעניין חייבים לשים לזה סוף דיבורים הרי הם לא מבינים ולא מעוניינים לצערי אולי בכוח הם יבינו, למרות שבטוח הרבה חפים מפשע יפגעו אבל גם אצלינו נפגעים כל יום חפים מפשע . ואיך אומרים אצלינו? עניי עירך קודמים

../images/Emo85.gifסבאחקום סוכר../images/Emo23.gif../images/Emo9.gif מוחיקו מה המצב?

הבאתי את סהורה איתי שתעשה לכם חשק כבר שהגבר הקטן שלכם יראה וירצה לצאת כבר
הרי גברים זה גברים גם מגיל מינוס שבוע
!! ויז את מקשטת את הדף עם האדום..ממש עץ יום המולד הפורום
שבוע נפלא אנשים שונים ומשונים

מוחמד5

New member
איזה מתוקה

רבי יחפזהא ויכליהא.. היא גדלה בקצב מהיר הכל מוכן ,מוכנים פיזית ונפשית. מחכים עכשיו .. כל יום זה אמור להיות.. גם החששות והפחדים גדלים ככל שהשעה מתקרבת. זהו, היום היה הביקור האחרון בטיפת חלב.. הכל עניין ש זמן עכשיו.

למעלה