בוקר טוב ישראל

THE WIZARD 55

New member
../images/Emo57.gif שיהיה קל בעזרת השם../images/Emo57.gif

ומייד תעדכן! אני מתפללת בשבילה, שהכל ילך טוב.. מוחה יהיה אבאאאאאאאא
יוווו, איזה מרגש, אתה מתרגש? בחרתם כבר שם?

THE WIZARD 55

New member
רגע מוחמד, שאני אבין כמה מיטות קניתם?

לא הגזמתם קצת
יפה השידה..אצלינו בבית כבר יש סניף של טויס אר אס... חכה תראה... אל תשכח את המובייל הכי חשוב, ההוא עם הספירלות עם התוכי, הקוף, והצפרדע, הכי טוב שיש

מוחמד5

New member
רק 3 מיטות בינתיים

חחחחחחחחחח מובייל קנינו רק .. (לא זוכר ) אבל היא רוצה משהו מיוחד עם מראות ומנגינות... ואללה לא מבין בזה.. אבל שיהיה ... חחחחח ניראה לי שאפתח סניף של הספארי (קוף.. צפרדע....)חחחחחח

THE WIZARD 55

New member
לא מספיק מוחה 3, אתם חייבים עוד

אחת בדחיפות!! חראם על הילד, לא יידע איפה הוא נמצא כל יום יעבירו אותו ההורים המשוגעים שלו למיטה אחרת
לא עם מראות, עם מראות זה מרפדים מסביב למיטה שיהיה עם הספירלות, זה מעלה את רמת האיי קיו אצלינו יש לונה פארק, תתרגללללללללל

מוחמד5

New member
עוד !!../images/Emo2.gif

על הפרק וכהפתעה מתוכנן שני לולים... אצל הסבתות
מרוב שיש דברים בשוק אני כבר לא יודע מה לקנות חחחחחחח אבל רעשנים של פו הדב הספקתי לקנות חחחחחחחח אני לא רק מתרגל לרעיון אני כבר הפנמתי אותו.

THE WIZARD 55

New member
אז תשמע ממני

אתה לא מאמין כמה כסף שרפנו רק על צעצועים ובגדים עכשיו כולם בערימות ואין מה לעשות איתם 2 חדרים מפוצצים בצעצועים ואין מקום ללכת מלבד ממונעים, יש לה 3 ויש לה עוד חדר עם ספריה לספרים, יצירות.. כל חודש הכרטיס אשראי שלי היה מגיע ל-8 או 9 אלף רק עליה, חוץ ממזומן, וטיולים ויציאות..תתרגל מוחמד תעבוד בעוד עבודה
אהה וחוץ ממה שכולם היו קונים לה.. יצאה ילדה מפונקת לאללה, אבל מה, חכמה
שווה כל השקעה עכשיו כשהיא כבר בת 3 וחצי, אז נרגענו קצת..

מוחמד5

New member
../images/Emo12.gif

תינוק לא נקשר בדר"כ לאיזה צעצוע או שניים !!! גמני כל הזמן חושב איפה לאחסן את המשחקים.. אני אישית לא רוצה הרבה, רק מה שקשור להתפתחות ולא מה שקשור לשטויות (שבעיקר מחשקים בשבלי ולא בשבלו).. עוד עבודה !! כמה אפשר !!

THE WIZARD 55

New member
חחח אתה לא יודע כמה צעצועים יש

להתפתחות, ואתה רוצה הכיל ואם קנית 3 מיטות חחחחחחחחחחחחחח אתה בטוח תהיה קרוע ותקנה את כל מה שיש... זה לא נגמר, כל פעם רואים עוד משהו, ואומרים חובה לקנות

מוחמד5

New member
מקווה שאוכל לעמוד בפני הפיתויים

בהתחשב במה שהייתי רואה וקונה לאחיינים שלי.. זה ניראה קשה מאוד. אבל אני אשתדל.

THE WIZARD 55

New member
יוווו איזה קטע, גם למאי מעל המיטה

יש את פו הדב, עשינו לה ציורי קיר...והדבקתי לה את כל פו בדיוק ככה:) איזה מרגש, מיטה יפה, אינשאללה בקרוב ימלא את היטה תינוק קטן וחמוד, ושימלא לכם את הבית באושר ואהבה
אמיןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן

מוחמד5

New member
חחח גם אצלנו פו הדב

בכל פינה הדבקנו ... יש הרבה תמונות , צריך להקטין כל הזמן בכדי להעלות אותן. (חחח אני צריך גם ללמוד לקרוא סיפורים עכשיו )

THE WIZARD 55

New member
אם תרצה המלצות על ספרים

אני הכתובת
תקרא לו גם בעברית...חחחחח שילמד עברית תאמין לי הכי טוב

KingTino

New member
חח אצל כולם יש פו הדוב

חחחח גם לא מזמן ידידה שלי שלחה לי את התמונה של החדר של הבת שלה, וראיתי את פו הדוב

מוחמד5

New member
חחח תינו

בקרוב אצלך ידידי ,גם לך יהיה פו הדב משלך (אינשאללה יא רב ).. ולק זה מרגש להדביק את הכל ולסדר....דובים דבוים דובים דובים.. ימבה של דובים...

THE WIZARD 55

New member
שוקרן...

זה בדיוק אותו דבר, כמו שלנו יש, וגם הדבקתי את זה ככה בדיוק... אבל אתם לא הדבקתם את כל הפרחים הקטנים...לא פייר... רשמת אותו כבר לחוגים?...חחחחח

למעלה