בוקר טוב ישראל

מוחמד5

New member
לא רק זה

זה מודבק בכמה פינות ועל כמה קירות... אי אפשר להעלות את הכל כאן, גם את הפרחים וגם את הדבורים.. בטח שנרשם לחוגים.. חוג רראשון זה חוג אינטרניט חחחחחחח

THE WIZARD 55

New member
לאא, תרחיק אותו מזה...

הנה הקטנה כבר יושבת על האינטרנט מקלידה משחקת משחקי מחשב היא רואה אותי היא רוצה גם.. עידן ילדי המחשב, לומדים לכתוב במחשב לפני שכותבים על הדף יש הרבה חוגים לילדים קטנים, שתעשה איתו עיסוי לתינוקות, מומלץ..

מוחמד5

New member
../images/Emo9.gif

אגב ני מתכנן להיות הבייביסטיר שלו לפחות עד גיל שנה. אני הייתי מרחיק ילדים ממסכי מחשב וממסכי טלויזיה , אומנם עדיין לא הוכח קשר ישיר בין מה שהילד רואה לבין כל מני תופעות כמו (אפליפסיה)... הכל נבדק , אבל אני אזהר איתו.

THE WIZARD 55

New member
אל תגזים מוחמד...חחחח

טלויזיה, ערוץ לולי, כשיגדל קצת..והכל במידה.. אחלה אבא, תשאר איתו, אתה לא יודע כמה חשוב לא לשלוח ילדים למעון. אצלינו היא היתה בבית עד גיל 3 רק עכשיו נכנסה לגן, וזה רק בגלל שחשובה האינטראקציה עם ילדים בגילה, וסדר היום. מה שוא יקבל בבית, בשום מעון לא יתנו לו.

מוחמד5

New member
עד גיל שנה

אפשר להיות בבית אינטראקציה עם ילדים אחרים אפשר לפתח , יש מספיק אחיינים שישגעו לו את השכל. הכל בינתיים בגדר של מחשבות, כשנגיע לגשר נחצה אותו. תודה על עיצות.. סופר נני

למה החשש..אני הלכתי בשיא השלווה..../images/Emo39.gif

אלוהים ישמור על שניהם, ומלאך שומר תמיד יחכה לתינוק הרך הנולד, במיוחד שהוא נולד אוטוטו באווירת חג המולד
זה יקרה צ'יק צ'אק ולא תזכרו אלא את השמחה הבלתי נתפסת ודמעות האושר כשתחזיקו את הגוזל שיצא מקומט טיפה ורחוק מלהיות נקי אך יריח כמו הדבר הכי נפלא שאי פעם תדעו
אתפלל למענכם..אלרב יחמיקום

מוחמד5

New member
תסלמי כתיר

כשאתה נמצא בתוך התחום כל כך הרבה שנים, וכשאתה נחשף לאין ספור צרות.. אתה הופך עם הזמן לפחדן ,החרדות משתלטות עליך. אני בטוח שהיא תעבור את זה כמו גדולה, עד עכשיו היא מתנהגת כמו גיבורה.
תודה על העידוד ועל החיזוקים..

KingTino

New member
שיהיה לה לידה קלה אחי../images/Emo24.gif

אנשאללה עלא ויג'הו תשופו אלכיר אחי, וואלה מגיע לך כל טוב עזיזי, יעטיק עלא אד נייתק
הדא לאילק ובס זוזו אל תתקרבו, וזה לאישה
ובס יג'י התינוק נתן לו

מוחמד5

New member
תסלם יא תינו יא ע'אלי ../images/Emo24.gif

אינשאללה כיר עזיזי , אינשאללה

THE WIZARD 55

New member
../images/Emo6.gif לא רק אני, זה גם עמית

מוחה תלה אותנו כאן כמו בסוכה
ואחלה תמונה של בובה
עושה גם לי חשק..