זה מה שרציתי להציע אז אין לימה להוסיף
S shmickey New member 19/4/15 #14 את נראית מצויין. אני כל כך אוהבת את התספורת החדשה. לי הכריכה לא מפריעה בכלל, דוקא יפה ומגניב ככה. לייק לייק לייק!
את נראית מצויין. אני כל כך אוהבת את התספורת החדשה. לי הכריכה לא מפריעה בכלל, דוקא יפה ומגניב ככה. לייק לייק לייק!
R Rosie52 New member 19/4/15 #19 זאת רק אני שלא רואה תמונה ניסיתי לרפרש כמה וכמה פעמים וגם להתנתק ולהתחבר מחדש - נאדה די נאדה אנסה שוב אחוריז'ה רוזי
זאת רק אני שלא רואה תמונה ניסיתי לרפרש כמה וכמה פעמים וגם להתנתק ולהתחבר מחדש - נאדה די נאדה אנסה שוב אחוריז'ה רוזי
R Rosie52 New member 19/4/15 #24 הנה עכשיו רואה אישית הייתי מוותרת על צעיף. הלוק כל כך עשיר ומקסים גם ללא שום תוספת. את מאוד אלגנטית היום - ממש ביזנס לוק מעולה. הצמיד חמוד ומתוק - סוף הדרך רוזי
הנה עכשיו רואה אישית הייתי מוותרת על צעיף. הלוק כל כך עשיר ומקסים גם ללא שום תוספת. את מאוד אלגנטית היום - ממש ביזנס לוק מעולה. הצמיד חמוד ומתוק - סוף הדרך רוזי
A ashly1997 New member 19/4/15 #28 יש לי בדיוק את אותו צמיד לא מורידה אותו מהיד, ויש לי גם את השרשרת סט שלו אה וחולצה עם אותו הדפס בדיוק   הלוק ממש מקסים ואלגנטי, אני אוהבת את הצעיף המראה איתו נראה עשיר וכייפי
יש לי בדיוק את אותו צמיד לא מורידה אותו מהיד, ויש לי גם את השרשרת סט שלו אה וחולצה עם אותו הדפס בדיוק   הלוק ממש מקסים ואלגנטי, אני אוהבת את הצעיף המראה איתו נראה עשיר וכייפי
H Happy Goth New member 19/4/15 #11 אני אוהב עם כמה שינויים קלים קיפול של השרוול לאורך 3/4 ונעליים אחרות אם יש?
ש שרוני1ש New member 19/4/15 #13 היי אירית, למה לא אוהבת?... דווקא נחמד וקליל, ונראה נוח ולא מתאמץ... מה שכן, הייתי שוקלת לנעול אולי נעליים אחרות. למרות שאני הכי מבינה את העניין של הנוחות בנעליים כאלו... אבל לשיקולך. בסה"כ אחלה!
היי אירית, למה לא אוהבת?... דווקא נחמד וקליל, ונראה נוח ולא מתאמץ... מה שכן, הייתי שוקלת לנעול אולי נעליים אחרות. למרות שאני הכי מבינה את העניין של הנוחות בנעליים כאלו... אבל לשיקולך. בסה"כ אחלה!
S shmickey New member 19/4/15 #16 היוש! מסכימה עם האפי מעלי. הלוק נונשלנטי וחמוד מאוד. הייתי מקפלת את השרוולים ללוק אוורירי יותר ומחליפה לסניקרס/לואופרס עבור נוחות ומגניבות!
היוש! מסכימה עם האפי מעלי. הלוק נונשלנטי וחמוד מאוד. הייתי מקפלת את השרוולים ללוק אוורירי יותר ומחליפה לסניקרס/לואופרס עבור נוחות ומגניבות!
R Rosie52 New member 19/4/15 #21 רטרו 80 או כל מה שזה לא יהיה בהחלט מסכימה עם הכותבות מעליי קיפול של השרוולים ונעליים אחרות (כמו בתמונה שצרפתי או אפילו סניקרס לבנות) וזה לא רק יהיה לוק נח, קז'ואל לא מתאמץ אלא קז'ואל מושלם וחוץ מזה, אירית, ה T-Shirt (שרוול ארוך) ממש יפה בעיניי ושילוב ההשרשת והעגילים נהדר. רוזי
רטרו 80 או כל מה שזה לא יהיה בהחלט מסכימה עם הכותבות מעליי קיפול של השרוולים ונעליים אחרות (כמו בתמונה שצרפתי או אפילו סניקרס לבנות) וזה לא רק יהיה לוק נח, קז'ואל לא מתאמץ אלא קז'ואל מושלם וחוץ מזה, אירית, ה T-Shirt (שרוול ארוך) ממש יפה בעיניי ושילוב ההשרשת והעגילים נהדר. רוזי
R Rosie52 New member 19/4/15 #23 Learn from the best and stay happy ever after מסכימה שהן מתאימות ללוק? רוזי
I iritki New member 19/4/15 #27 מסכימה איתכן ניסיתי לקפל את הג'קט ולא כל כך הצלחתי אבל האמת שרוב הזמן הייתי בלעדיו. וכשהתכלתי על התמונה אני מבינה מה נעליים אחרות היו מועילות ללוק.
מסכימה איתכן ניסיתי לקפל את הג'קט ולא כל כך הצלחתי אבל האמת שרוב הזמן הייתי בלעדיו. וכשהתכלתי על התמונה אני מבינה מה נעליים אחרות היו מועילות ללוק.
R Rosie52 New member 20/4/15 #42 © כל הזכויות שמורות לשמיקי © [URL]http://www.asos.com/Park-Lane/Park-Lane-Floral-Slip-On-Plimsolls/Prod/pgeproduct.aspx?iid=4574399&cid=1931&Rf-300=1926,2320,1996&Rf-200=5&sh=0&pge=1&pgesize=36&sort=-1&clr=Whiteprint&totalstyles=96&gridsize=3[/URL] רוזי
© כל הזכויות שמורות לשמיקי © [URL]http://www.asos.com/Park-Lane/Park-Lane-Floral-Slip-On-Plimsolls/Prod/pgeproduct.aspx?iid=4574399&cid=1931&Rf-300=1926,2320,1996&Rf-200=5&sh=0&pge=1&pgesize=36&sort=-1&clr=Whiteprint&totalstyles=96&gridsize=3[/URL] רוזי