הן מקסימות! שמיקי ומי שיודעת - הן רחבות? יש לי רגל צרה יחסית ורוב הנעליים רחבות עלי.
D Dr T noki New member 21/4/15 #44 הן מקסימות! שמיקי ומי שיודעת - הן רחבות? יש לי רגל צרה יחסית ורוב הנעליים רחבות עלי.
S shmickey New member 21/4/15 #45 האמת שההמלצה שלי אינה מנסיון.. ההתאהבות ומערכת היחסים שלנו היא וירטואלית בלבד אם ממש אהבת, שווה לנסות, מקסימום מחזירים
האמת שההמלצה שלי אינה מנסיון.. ההתאהבות ומערכת היחסים שלנו היא וירטואלית בלבד אם ממש אהבת, שווה לנסות, מקסימום מחזירים
I iritki New member 20/4/15 #38 תמונת בונוס יצאתי בערב לסידורים וקיפלתי את השרוולים, וככה רואים גם את הטבעות הקבועות שלי
ל לי וולף New member 20/4/15 #39 הקיפול בהחלט משמעותי הייתי גם מושכת למעלה את חולצת הטריקו קצת. לדעתי השילוב כמעט-עובד בעיקר בגלל שאין מספיק הבדלים (לפחות בתמונה) בין צבעי הג'ינס. השילוב של ג'ינס-על-ג'ינס לרוב מוצלח יותר כאשר פריט אחד כהה יותר מהשני באופן משמעותי יותר
הקיפול בהחלט משמעותי הייתי גם מושכת למעלה את חולצת הטריקו קצת. לדעתי השילוב כמעט-עובד בעיקר בגלל שאין מספיק הבדלים (לפחות בתמונה) בין צבעי הג'ינס. השילוב של ג'ינס-על-ג'ינס לרוב מוצלח יותר כאשר פריט אחד כהה יותר מהשני באופן משמעותי יותר