בוקר טוב ליום שלישי...

מינהר

New member
למה באמת בש"ס וביהדות התורה אין אף חברת

כנסת? אה, שכחתי אנחנו במזה"ת בין ההיאטולות לאחים המוסלמים.

הדסהש1

New member
למה באמת אין נשים אצל המפלגות הדת

של הדתיים .הם לא רוצים לשמוע קול אשה במשך כל שהותם בכנסת.ביתו של הרב יוסף חשבה להצטרך למפלגה חילונית וחזרה בה.הם עדיין לא נפתחו לעידן החדש שאשה יכולה להיות יותר מוצלחת מכל גבר.יש אמנם אצל הצעירים שהאשה היא המפרנסת
והגבר לומד גמרא ומשנה.ועל כתפיה מונח גם ללדת.וגידול הילדים .אשת חיל .אבל לכנסת חס ושלום לא יהיה כדבר הזה.

יוליקה

Member
מנהל
אפילו את הבת של הרב עובדיה יוסף

עדינה בר שלום, לא הסכימו לצרף!!

מינהר

New member
נכון, הצבועים האלה, הנצלנים.

אני לא יודעת אם עברתן את זה - אבל הרבנות דרשה בזמנו שאמא שלי תופיע אצלם, שיהיו בטוחים שהיא יהודיה, כשעמדתי להתחתן. למזלי היא דברה אידיש שוטפת ולאמא שלה קראו רחל- לאה. אז העסקן התימני ברבנות, שדיבר מעט אידיש, אישר לה שהיא יהודיה. ברוב חסדו.

נוגהה1

New member
הדסה אולי הן לא רוצות בכלל?? אני דיברתי עם משהיא צעירה

שאלתי אותה אם זה לא קשה לה שבעלה רק לומד והיא עובדת
היא ענתה לי שזו גאוה בשבילה,וזכות שנפלה בחלקה

אז אנחנו רואים זאת בעין אחרת, ממה שהן רואות
ואם טוב להן, טוב גם לי,

משתפרת

New member
נוגה, תביאי את הסמן אל כותרת ההודעה

אל תקליקי, רק תביאי אותו (בעזרת תנועות של העכבר). מיד תראי בצד ימין של הכותרת קו כחול שיוצא מהנקודה שבצד ימין של אותה כותרת, עובר לצד נקודות של כותרות אחרות ומגיע אל הנקודה של ההודעה שאליה היתה התגובה.

נוגהה1

New member
כל כמה שזה נכון,,אבל הן לא מרגישות ככה

יש משהיא משרות לאומי שאני מכירה
לפעמים אני משוחחת איתה,,,ואני נדהמת מהרצונות שלה
והחשיבה שלה ,אני לא מתןכחת איתה גם לא רוצה בין כובכו
לא תשמע לי, פעם רק אמרתי לה למה בנים של חילונים ימותו
וילדים של חלק מהדתיים הקיצוניים הילדים שלהם יחיו שכן יש הרבה
מהדתיים הלאומים בצבא
אמרתי לה תתארי לך שכולם ילמדו ולא יהיה צבא , מי ישמור עלינו
אלהים היא ענתה

האשה החרדית מחונכת כל חייה שהיא אסקופה נדרסת

והיא מאמינה בכך שהיא אפס כי בעלה הוא המלך הבנים נסיכים והיא והבנות שפחות מרודות. גם אם היה להם כלב, הוא היה במקום לפני.

וזה בכלל לא קשור להשכלה. יש חרדיות שהצליחו לפרוץ ולהשכיל, ולמרות זאת, הן נחשבות תת רמה כי הבעל הוא העילוי, וביום פקודה כאשר ארצות ערב יראו שהמדינה הפכה לחרדית ויסתערו עלינו לכלותנו, "צבא השם" יתרכז מיד ויפתחו בתפילה המונית למפלת אויבינו תוך שהם מאיימים על הערבים בספרי תורה ובחרון אפו של החבר הדמיוני.

ואז באמת הנבואה החרדית תתגשם. המדינה תושמד ותימחק והכל כאן ייבנה מחדש אבל כמדינה ערבית או שתחולק בין המדינות השכנות

והציבור החילוני, אדיש ושותק עד נקודת האל-חזור.....

נוגהה1

New member
שפירא מה אתה מיעץ לעשות??

גם אם נלחם אחד בשני היא תושמד לא??
אולי יש לך עצה אשמח לשמוע

מינהר

New member
נוגה, אני מאמינה שיקומו צעירים ויתמרדו נגד

ההשתלטות הדתית- חרדית על החיים. אולי איחוד של ליכוד וכחול. נגד הבריתות המושחתות בין האינטרסנטים.

למעלה