בוקר טוב ליום שלישי...

נוגהה1

New member
אני בדרך כלל לא מדברת על מחלות-אבל רוצה שתשימו לב

שלא יקרה לכן, ואם חלילה יקרה איך לנהוג בלי להכנס לפניקה
יש לשים לב בלחץ דם בין חורף קור , וחמסין בקיץ
בחורף כלי דם מתכוצים
בקיץ בחום כלי הדם מתרחבים
בדרך כלל אני לוקחת כדור אחד ללחץ דם 5 מג" ולחץ דם סביר

היום בחום בבקר לקחתי כדור אחד ושכחתי שהגוף כבר השתנה וכלי הדם מורחבים
לפתע הרגשתי לשניה שחור מול העינים
מדדתי את לחץ הדם במכשיר שיש לי בבית והנה אני רואה נפילה של לחץ דם
נמוך 100 כשבדרך כלל זה 140לביל מבוגר זה בסדר לא חיבים 120
מיד עשיתי לי כוס קפה והכל הסתדר לחץ הדם עלה,
אז לקחת בחשבון בין קיץ לחורף בלחץ דם
מחר בבקר לא אקח כדור אבדוק ואראה
סליחה אם הלאתי אותכם,,,,אבל רציתי שתהיו מודעים לכך ותקחו זאת בחשבון
שיש הבדלים בלחץ הדם בחורף ובקיץ
רק בריאות

נימה3

New member
שנים אני סובלת מלחץ דם גבוה

ולוקחת כמה כדורים אף פעם לא שמעתי על ההפרשים האלה בין קיץ לחורף ואני מטופלת על ידי מומחה בבית חולים. אבל אנסה לשים לב. למען האמת עד שאני לא חשה ברע אני לא מודדת באופן קבוע לחץ דם. לקראת הביקור אצל הרופא אני משתדלת.

נוגהה1

New member
נימה כשתהי אצלו תשאלי אותו,וזה די הגיוני הרי בקיצ

בחום הורידים מתרחבים וכשקר הם מתכוצים ואיתם הורידים נהים צררים יותר
אני שמתי לב לבד , וראיתי אצלי שבקיץ לפעמים אני בכלל לא צריכה כדוריםןבחורף כן הלחץ דם עולה

נוגהה1

New member
ניסיתי להעביר מגוגל לא הצלחתי נימה

תכנסי לגוגל ותכתבי הבדלי לחץ דם בין חורף לקיץ

שאני אעשה ? מי ישמע לי ?

כל הפטנט למשמעת נוקשה זה כדי יראו מה יש מסביבם.
לכן גם משקרים לכולם שהתורה שמשה שבר (לפי הסיפורת המיתולוגיה היהודית) היא התורה שניתנה כאשר זה לא נכון, פשוט התורה שניתנה כביכול חוקיה רכים יותר.
בכלל התנ"ך זה סטאלאג עקוב מדם, והאנשים שטופי המח עוד גאים בו.....

עובדה שחרדיות ניסו, והיו שנכנעו לחרם המשפחתי והקהילתי, מניעת ילדים, השמצות ופשקווילים, ומי שלא נכנעה פתאום ראתה שהחרדים חיים בעולם חשוך שנתקע במאה ה-16.

כשמישהו רוצה חופש, הוא צריך להילחם עליו. הבעיה שמחזיקים אותם כל כך קצר, שרובם לא יודעים מה זה חופש, ומספרים להם שקרים תילי תילים על החילוניים, והם מאמינים כי כך חונכו.

שטיפת המח מגיל אפס, מוכיחה את עצמה, ומנהיגיהם לעולם לא יזוזו מזה , כי זה הכלי שלהם לשלטון אבסולוטי בעבדים שלהם.
הסעם הזה על קיפוח חופש וזכות טבעית של האדם, זה מה שהניע אותי לבצע מחקר עמוק על התורה ולהוכיח את כל הזבל שמאכילים את האנשים.

גם כל האמירות של הפוליטיקאים על "מדינה יהודית ודמוקרטית" זה שקר מוחלט שמטמטם לאנשים את השכל.
אין שום חיבור בין יהדות דורסנית לדמוקרטיה - אין, זה שקר.

ומי רוצה להילחם בהם ? הם לא מעניינים אותי עם חוקיהם ההזויים ואמונות תפלות, מה שמציק לי שהם רוצים להכריח אותי לחיות לפי דתם החשוכה, והם עושים הכל לשם כך

כשהייתי ילד התייחסנו לחגים כאל מורשת. עד שהחרדים התחילו לאט לאט בעזרת הפוליטיקאים המסואבים להשתלט על המדינה ועל הקופה הציבורית, והמאיסו את עצמם על כל אדם בר דעת.

בכל העולם הנאור אין כפיה דתית ואין התערבות הדת בחיי המדינה, וכל מי שרוצה מקבל את הדת שלו ומי שלא אז לא.
אף אחד לא חייב להתחתן בכנסיה.

בשורה התחתונה: האנשים והנשים החרדים צריכים למרוד ולהתקומם בכל הכח, אחרת, הם ישארו באופל..... ויותר גרוע מזה, שהם בעריצות גוררים את כולנו לתהום נישיה.....

למעלה