בוקר טוב ליפות והאמיצות בבוקרו

shongold

New member
בוקר טוב ליפות והאמיצות בבוקרו

של יום חדש ושמשי - שיהיה לכולנו יום טוב ונפלא!

shongold

New member
לאחר יום רווי ספיקולציות לכאן ולכאן

מי יתן שהענין יובהר או ידום לנצח...זה היה ספין תיקשותי...מאלף....

שונית 7

New member
בוקר טוב שון.פרסום או לא .אני עדיין

בעננים אחרי שחזרתי מאאחי עם תגלית מרעישה:הוא ואשתו הסבירו לי תארי לעצמך למה צריך לתמוך בג'ה דעתם המדויקת על עיתונאים וכמה הוא יצליח למרות או דווקא בגלל החרם.נהייתי אדומה כמו עגבניה מרב שמחה ותתבלבלת י בניסוח ובהקלדה מרב התרגשות.חארי לך הם שחשבתי שהם מרובעים מסבירים לי דווקא לי את כל תורת אייזנברג.עכשיו אני מאמינה שיש עוד רבים כמוהם שאמנם בשקט אבל בעדו ומבינים עניין שיהיה יום נפלא לכולנו ורק בשורות טובות.

shongold

New member
בוקר טוב לך שונית ואני מאד שמחה

בשבילך ובשבילנו, אולי תצרפי את אחיך לפורום חסרים לנו כמה גברים לענין...כאן!! האם הוא כתב בעצמו כמה מילים - נדמה היה לי ואם אכן זה הוא - נראה שמבין ענין... שאלה נוספת לא קשורה בתור אחת שמצוייה באמריקן איידל - באיזה ימים ושעות משודרת התוכנית בארץ נדמה לי שיצא לי לראות ביום שישי וגם במוצ"ש. האם יש לך מועדים מדוייקים ?!

שונית 7

New member
לגבי אחי.לא הוא לא כתב בפורום

אני כתבתי אתמול בניק שלו.הוא ואשתו עדיין לא פריקים לעניין כמונו.מקווה שזה יבוא בהמשך.הוא גם בחור די עסוק .רק אתמול בנסיעה באוטו שלו גיליתי שהוא מת על ה"יהודים" ואז קיבלתי אומץ וסיפרתי לו באיזה פורום אני כותבת כי עד היום לא הסכמתי לספר לו.יש לציין שהוא מאוד שמח התעניין בקשר לפורום ומאוד התרשם מזה שג'קו נכנס לפורום. החוויה הכי גדולה שלי הייתה לשמע את האחינים החמודים שלי בני 6 ו-9 שרים את נרדם ו-אני מאבד אותך.אתמול השמעתי להם גם את לא משנה דבר והראיתי את הקליפ של קרן:מאד התרשמו לגבי אמריקן אידול אם את ב-HOT התכנית משודרת בערוץ 36 ב-star world בימים רביעי וחמישי ב-12 ב-7 וגם בליילה בשידורים חוזרים.ובערוץ 3 בשישי ובשבת ב-8 בערב. אם את ב-YES רק בערוץ 30 נדמה לי אני אבדוק לך את זה בפורום שלהם אם תרצי. ד"א יש פורום ממש טוב לעיניין בתפוז. אני שמחה שהצטרפת יהיה לנו הרבה מה לדסקס כשיגיעו כבר המועמדים ההאמיתיים הסופיים

shongold

New member
שונית תודה מתוקה על כל האינפורמציה

האם השעות שציינת 12.00 ו 7.00 הם בשעות הבוקר? אם כך באלה שעות זה בערב?

שונית 7

New member
מדובר על 12 בצהריים ושדורים חוזרים

ב-7 בערב ונדמה לי גם 12 בלילה ו-4 בבוקר .ביום רביעי אני אזכיר לך ואעדכן אותך בדיוק.בהתחלה כל תכנית בת שעתיים ואח"כ כשמתחילה ההתמודדות הסופית הם עוברים לשידור של שעה.באתר של תפוז יש קישורים נפלאים לאתר המקורי ולקטעי מוזיקה. אני אשלח לך לינק בערב.

eilati27

New member
בוקר טוב שון...

הבנתי שאתמול היה איזה עניין מרגיז בגיא פינס... קראתי על זה גם בוואלה סלבס... טוב.. מה אני אגיד לכן,הילד גורר איתו צרות... בצרורות... ושגיא אליהו.. ייכנס לפה מידי פעם יש לי משהו להגיד לו

shongold

New member
לא אילתי לא..לא הבנת נכון

גיא לדעתי בסדר גמור - התקשורת כרגיל לא...אבל בואי ניקח הכל בערבון מוגבל ...כן גם את התקשורת..והמבינה תבין!!!

eilati27

New member
טוב...

אני כנראה לא "בסגל" המבינים.. חחח.. לא חשוב.. אבל אני מאוד מקווה שאת באמת צודקת וזה לא גיא שנחשב לחבר טוב... אלא העיוות של התקשורת... בכל אופן יום מקסים לכולן... שוב הכישרון של ריפקין... ------------------>

shongold

New member
אילתי לא צריך להיות ב"סגל" המבינים

צריך פשוט לקרוא את השתלשלות העניינים, מאתמול - מפנה אותך לדבריה של נובה וגם לדברי שלו על מנת לקצר...את הדרך - ואני בטוחה שלא תיהיה לך בעיה להבין. ומצטרפת אליך ליום קסום ונפלא!

שונית 7

New member
בוקר טוב אילתימצחיקולה חמודה אם את

רוצה לדבר עם גיא עדיף בזולה בפרטי.אני בטוחה שהשיחה תהיה יותר נעימה ממה שאת חושבת.

eilati27

New member
שונית בטח שאני רוצה להיות בזולה

כל עוד יהיו שם אורחים נוספים... חחחחח..

שונית 7

New member
יהיו יהיו אל תדאגי.את התקשורת אף

פעם אי אפשר להבין עד הסוף אבל נראה לי שהכל דופק כמו שעון.כל זמןשאתה מפורסם אתה קייםואין מה לדעת איזה תבשיל מתבשל מאחורי הקלעים

למעלה