בוקר טוב ליפות והאמיצות בבוקרו

רנה6

New member
אוףףףףףףף

אם רק היה לי אומץ ופחות פוביות שמשתקות אותי, כנראה שהייתי מתקשרת....

eilati27

New member
אכן הופעה טלפונית מתקבלת גם...

למרות שהייתי מעדיפה לראות את האדון ג'וקו משתולל על הבמות...

בת 1986

New member
שאלה שמטרידה אותי...

בטח כבר דנתם עליה בלי סוף אבל אני רוצה לשתף...--- לגבי ג'קו- ממש ממש הערצתי אותו עד גבול הטמטום אפילו.. האנשים מסביבי כבר חשבו שיש לי ממש שריטה.. (כאילו יש לי אבל.. שניהיה סדק..) ופתאום אחרי הדברים שהוא אמר היה לי ממש קשה איתו.. והוא איכזב אותי ביג טיים.. אבל אתן יודעות.. לאט לאט סולחים!... אבל עדיין זאת לא אותה הערצה... מה אתן אומרות?...

eilati27

New member
אני כבר מאוסה בלהגיב על זה

אבל אני אגיד לך דבר אחד... או יותר נכון אשאל אותך... אכזבה ממה לעזעזל???

שונית 7

New member
בנות שפגשו אותו מספרות שהוא בחור

מקסים .אל תאמיני לכל מה שכתוב בעיתונים וגם אם שגה מחסר נסיון בתשקורת שעשתה עליו עליהום חסר כל פרופוציות בגלל אינטרסים שונים ומשונים.כמו שכבר אמרתי מילים בד"כ לא הורגות מעשים כן ויש הרבה אנשים שצריכים לתת את הדין עלפשלות ביג טיים ולא דווקא הבחור החמוד הזה על ראיון אחד לא מוצלח שאמנים רבים לפניו או אחריו התבטאו לא פחות גרוע ולא נגעו בינהם, חוץ מזה פסול ואסור לעודד תופעה של חרם טוטאלי כזה ששעודדה התקשורת וכמה פוליטיקאים קטנים צמאי רייטינג. מעבר לזה אנחנו באמת כבר אחרי המבול.דיסקסנו והתוכנו לא מעט עם אנשים שונים.את מוזמנת להציץ בארכיון ולהתרשם בעצמך.

Karina85

New member
../images/Emo45.gif

תגיבו לשרשור החזרה של ג'קו
לשדר אנרגיות...

שונית 7

New member
שיר חמודה מזדהה איתך באמת נמאס

לטחון מיים אבל אין מה לעשות לפעמים צריכים להוסיף מילות עידוד וחיזוק למצטרפים חדשים.אנחנו הרי מעונינים שהמועדון האייזנברגי יגדל ויצמח ויהפך לענק.

קניה 1

New member
מה נסגר איתכן??? ../images/Emo2.gif../images/Emo187.gif

בנות אתן קצת נסחפות, לא?? יש עוד כמה דברים בחיים חוץ מג'קו. תעזבו אותו בשקט! שיהיה לו עם מה לבוא, הוא יבוא! כמה אפשר לשיר את גשם ונרדם על החולות בכל מיני פאבים מגעילים?? ובטח ובטח שלא להתקשר אליו! זה שהוא נוסע או חוזר או מה שלא יהיה זה עניין שלו! יש לבן אדם חיים פרטיים וכדאי לכבד את זה. אז זהו, שלום

eilati27

New member
תגידי את שפויההההההההההההההה?

מה לא ברור שכל השרשור הזה היה בקטע של צחוק? אה? מה לי ולו? מאיפה לי הטלפון שלו? קניה נשמה... כדור אחד והכל מסתדר לך תאמיני לי... חחח.. תירגעי קצת... שתחררי ותביני שלא כל מה שרשום פה בא ממקום של הצקה לג'קו אלא ממקום אחר לגמריי...

קניה 1

New member
אז לידיעתך, לא הכל בצחוק...

לפחות לאחת ה"צוחקות" בשירשור הזה יש את הטלפון שלו, והיא לא צחקה.. אבל לא משנה.. לא התכוונתי להתחיל פה מלחמה, אלא רק לומר את דעתי. (אם יש כאן מקום לזה, מעבר לכל ה"מתוקיזה בוביליזה")

eilati27

New member
את לא נשמעת לי...

נהנית פה במיוחד,לפחות היום ממי... לא יודעת מה קרה לך או על מה קיבלת סיבוב... אני מקווה שזה יעבור מהר... אין פה מקום לעצבים "מתוקיזה בוביליזה" (
) אנחנו כולנו כאן למטרה אחת

קניה 1

New member
תשמעי, "ממי"

אני לא אמרתי לך ספציפית שום דבר אישי, אז תתחילי להרגיע עם כל הסיבובים שלך, והצדדים של המיטה והכדורים, כי זה לא מצחיק אותי

eilati27

New member
אני רק מקווה שלא כתבת את זה

בטון מאיים או מתנשא כי לא תרצי שאני ארד לרמה הזו גם "ממי"!!!

קניה 1

New member
אילתי

פעם הבאה אולי פשוט תתמקדי בנושא שעליו אנחנו מדברות, ולא על איזה צד קמתי היום ואיזה כדורים לדעתך המלומדת אני צריכה לבלוע היום, ואז הכל יהיה הרבה יותר נחמד. שלום

eilati27

New member
יש לי סגנון דיבור כזה...

רוב האנשים שאני מכירה (גם בנות הפורום) יודעות לזהות הומור שהוא צועק להם מול העיניים... אם היה לך קשה עם זה אני מתנצלת... זה ממש לא היה אמור להיות מעליב או אני לא יודעת מה?! אבל או.קיי... את יודעת מה? צודקת... יש אנשים שלא מקבלים הומור וזה לגיטימי לגמרי. עדיין... שיהיה לך יום טוב... נשתדל שתינו לקחת את השיחה למקום אחר פעם הבאה...

קניה 1

New member
"רב בנות הפורום יודעות לזהות הומור

שהוא זועק להן מול העיניים" "יש אנשים שלא מקבלים הומור" הרשי לי לגחך: חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

למעלה