בוקר טוב נשמאמי!!!!!!!!!
ש שונית 7 New member 23/1/07 #17 בוקר טוב לחמודה הפסיכומטרית.נא להזמין מקומות מראש לזולה.כל הקודם זוכה!!!
K Karina85 New member 23/1/07 #18 חחח בוקר טוב כרגע המקומות היחידים שהזמנתי לי הם לזולה של יואל גבע חחח לא נורא גם זה יעבור... בכל אופן מתוקות אני הולכת לי, אולי אחזור מאוחר יותר... שיהיה יום מהמם!
חחח בוקר טוב כרגע המקומות היחידים שהזמנתי לי הם לזולה של יואל גבע חחח לא נורא גם זה יעבור... בכל אופן מתוקות אני הולכת לי, אולי אחזור מאוחר יותר... שיהיה יום מהמם!
ב בת 1986 New member 23/1/07 #21 בוקר טוב.. אאחחחח../images/Emo42.gif אחלה בוקר יפיפה לפתוח את חופשת הסמסטר!!!
ש שונית 7 New member 23/1/07 #23 בוקר טוב למצטרפת החדשה../images/Emo140.gif החמודה בתקווה שיבואו עוד רבים אחריך וחנה אייזנברג יגדל ויצמח אמן!!!
בוקר טוב למצטרפת החדשה../images/Emo140.gif החמודה בתקווה שיבואו עוד רבים אחריך וחנה אייזנברג יגדל ויצמח אמן!!!
E eilati27 New member 23/1/07 #25 בוקר טוב לחדשה... לא יצא לנו "להפגש" אתמול מכיוון שאני נמצאת כאן לרוב בשעות הבוקר עד 17:00 (שעות העבודה) אז שיהיה לך בכיף איתנו... אנחנו תמיד שמחות לקבל חדשות...
בוקר טוב לחדשה... לא יצא לנו "להפגש" אתמול מכיוון שאני נמצאת כאן לרוב בשעות הבוקר עד 17:00 (שעות העבודה) אז שיהיה לך בכיף איתנו... אנחנו תמיד שמחות לקבל חדשות...
ק קניה 1 New member 23/1/07 #26 בוקר טוב לכולן!../images/Emo9.gif../images/Emo187.gif וברוכה הבאה לבת 1986! ואגב, בתמונה ששמת, זה אכן דורון מדלי ש"מבריח" את ג'קו, לכל מי שתהתה... יום טוב!
בוקר טוב לכולן!../images/Emo9.gif../images/Emo187.gif וברוכה הבאה לבת 1986! ואגב, בתמונה ששמת, זה אכן דורון מדלי ש"מבריח" את ג'קו, לכל מי שתהתה... יום טוב!
E eilati27 New member 23/1/07 #35 "תני לי דקה לשכוח תני לי דקה לנשום" אהההההההההההההההה עד מתי????????. אדון ג'וקו תחזור אלינוווווווווווו
"תני לי דקה לשכוח תני לי דקה לנשום" אהההההההההההההההה עד מתי????????. אדון ג'וקו תחזור אלינוווווווווווו
K Karina85 New member 23/1/07 #37 אילתי, אני ממש אבל ממש צריכה איזו הסחת דעת ג'קואית!!! אההההההההההה תחזוררר!!!
E eilati27 New member 23/1/07 #38 את יודעת... בתמונה ששמת הוא ביקש לרשום בעיתון : "אילתי,תתקשרי אליי" חחחחחחחחחחחחחחחחח.......
K Karina85 New member 23/1/07 #39 חחח יאללה בואי נתקשר אליו ... ג'קווו אנחנו דורשות הופעה!!! הופעה טלפונית אולי??? חחח