בוקר טוב ליפות והאמיצות שגששו

shongold

New member
בוקר טוב ליפות והאמיצות שגששו

דרכן לעבודה ביום ערפילי זה..והשמים עוד מעט לא יוכלו להכיל יותר את הכבדים שבעננים, והגשם ינחת..בעוצמות..מקווה שלא, בכל אופן לא במשור החוף. וזה מה שצפוי. אלו היו 30 שניות על מזג האויר! שיהיה לכולן יום נפלא!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

shongold

New member
ולחדשות הבריאות..בוטוקס..משמש כידוע

את הצעירות...שביננו - כן נכון משמש פלסטיקאים לטשטוש קמטים בפנים ו...הסתבר שאותו חומר מופלא הינו בעל סגולות רפואיות רחבות יותר: אז ככה יעיל למחלימים משבץ מוחי..כן כן זה לא בלוף - זה אמיתי לילדים עם שיתוק מוחין ולסובלים מכאבים ראומטיים. הבעיה: הטפול ברוב המקרים לא כלול בסל הבריאות והוא יקר מאד... ואני שואלת..מה עוד חדש תחת השמש?!

שונית 7

New member
בוטוקס../images/Emo35.gifלא היה לא מזמן מחקר אחר

שטען שבוטוקס מסרטן? כל פעם יוצא מחקר אחר שמביא נתונים לפעמים סותרים את הקודמים.בכל מקרה בעית סל הבריאות ידועה וחמורה.סל הבריאות לא מכסה תרופות מצילות או מאריכות חיים גם לחלק ממחלות הסרטן

shongold

New member
גם זה נכון וגם זה נכון..

הוא שאמרתי אין חדש תחת..
אבל לא צריך לשלול מייד כי נעשו מחקרים ע"י טובי המדענים מכל העולם שמצאו אותו יעיל בתחומים שונים. אני מניחה שזה עבר את שלב המחקר. אותם שימושים כבר פועלים על חולים בכל מיני שטחים. חלק במידה רבה יותר של יעילות וחלק פחות.

רנה6

New member
אני בדרך כלל מאוד פסימית

אלא כשמדובר בדברים העוזרים לעצור את הגיל, אני מאוד מאוד אופטימית...

shongold

New member
אך לו היה מן מתקן כזה שהיה עוזר לנו

לחזור לימי נעורנו לפחות...במראה..בעצם רק במראה. את הנסיון בשום אופן לא רוצה להחזיר.

eilati27

New member
בוקר טוב ממי...

בהחלט יום ערפילי... בשבת היה הרבה יותר גרוע כמעט ופיספסתי איזה כיכר בדרך הביתה...
כל הרחוב שלי נראה כאילו לקוח מתוך סרט אימה...
שיהיה לכולנו בוקר מקסים וחמים...

eilati27

New member
חחח...../images/Emo203.gif../images/Emo39.gif../images/Emo114.gif../images/Emo143.gif

בהחלט אווירת ט"ו בשבט....

shongold

New member
כן אילתי ממש מול עיני נשקף בדרך כלל

נוף יפהפה בדמות הים התיכון. והנה לפתע פתאום בבוקר הזה ממש...הוא נעלם...הים...הים נעלם. כמה בניינים מטושטשים וזהו - כלום גדול - והכל בגלל - העירפול!

שונית 7

New member
שון מודה שאני קצת ירוקה מקנאה.כף

לך שבאופן יומיומי נשקף לך נוף של ים שהואאחת מאהבות חיי כבת מזל
אופיינית

שונית 7

New member
../images/Emo207.gifאפרופו ירוקה מקנאה:זהבית פסי

תככב בסרט ישראלי לצידם של משה איבגי ואלון אבוטבול.אני מפרגנת לזהבית,יפה לה אבל מה עם ג'קו?!?

shongold

New member
...מה אמרת..? מה איפה על מה מדובר

היכן קראת. וחוץ מזה לא ידעתי שזהבית פסי שחקנית, בלי שום קשר לג'קו.

shongold

New member
קראתי - יודעת זה מדהים אותי כל פעם

מחדש..שלוקחים טלנטים... בלי רקע רק על סמך השתתפות בתוכנית כלשהי ובין מה שעשו בעבר למה שרוצים שיעשו בעתיד - אין שום קשר. וזה לא נוגע רק לזהבית פסי - אלא כסיטואציה לא הגיונית לחלוטין. אבל לאלוהי היחצ"נים - כמובן שכן!

שונית 7

New member
נכון אבל תודי שלפעמים מתגלה

כשרון אמיתי.חוזרת לאמריקן אידול.מועמדת מהעונה ה-3 שנפלה בלי צדק במקום רביעי מועמדת לאוסקר כשחקנית משנה בסרט נערות החלומות!!! בארץ באמת הליהוק מצחיק ולא תמיד הגיוני.מאחלת לזהבית שתתגלה כשחקנית נפלאה.

shongold

New member
יש ולפעמים מסתמנת הפתעה..

אבל זה בהחלט לא מעיד על הכלל. כאשר בבסיס הענין הוא עד כמה אתה פופולרי - ומכאן ניקח אותך לכל מיני תחומים - שבחלומות הכי הזויים לא חשבת עלהם. ואנו רואים כאן מהלך שגרתי לעשיה הזאת. ומכאן השטחיות והפלקטיות.

למעלה