בוקר טוב ליפות והאמיצות שגששו

rifkin1

New member
למה אתם משייכים כל דבר לג'קו???

אז זהבית זכתה בתפקיד לצד משה איבגי ואלון אבוטבול, כל הכבוד לה. מגיע לה! יכול להיות שיש לה כישרון משחק כמו שיש לה כירון שירה. למה ישר ללכת לכיוון של: למה זהבית כן וג'קו לא??? ואם ג'קו היה מקבל את התפקיד? אז זה היה בסדר? זה לא שגם לו יש כישרון משחק... אני מאוד מאוד שמחה בשביל זהבית, שתצליח!!!

קניה 1

New member
ריפקין אני רואה שאני ואת ../images/Emo187.gif

באותו ראש.. וזה רק מוכיח כמה מהדברים שאמרתי כאן לפני כמה ימים.. אבל נעזוב...אני לא אתחיל שוב וזהבית זמרת ובחורה מקסימה ושיהיה לה בהצלחה!

שונית 7

New member
לריפ וגם לקניה:מודה :אצלי לפחות יש

קינאה!! גזלו מג'קו את מה שמגיע לו בצדק אז אני ירוקה מקינאה.מותר להודות בחולשות לא?לגבי זהבית מהתחלה די התרשמתי מהשירה שלה שבאה ממקום טבעי ואמיתי אבל יש לציין שהיא עדיין בוסר מבחינת שירה והיא עצמה אמרה שאין לה ידע בסיסי במוזיקה גם ברימון כנראה בגלל זה היא לא החזיקה מעמד. לגבי המשחק אני לא ראיתי כשרון משחק אבל אשמח להתבדות :מפרגנת לה בגדול אבל היא לא במקום ראשון אצלי: מצטערת מתנצלת הכעסתי הרבה אנשים והשארתי אותם על החולות ללא הגנה

Karina85

New member
אני לא מסכימה עם הגישה הזאת

שכל זמר צריך ללמוד ברימון... מה זה השטויות האלה??? ממתי זמרים צריכים תואר במוזיקה??? (רימון זה תואר אקדמאי לכל דבר...) מספיק לדעת את מה שצריך לדעת... וכמובן שצריך להבין במוזיקה, אבל בין שיהיה לזמר מושג במוזיקה לבין ללכת לסיים תואר ברימון יש הבדל גדול... תחשבו כמה רבים וטובים מזמרי ישראל שהם בגדר קלאסיקות בטח לא היו בעלי תואר במוזיקה...

Nova5

New member
קארינוש, מתוקיזה שלי היקרה!

את הרמת נושא מאוד חשוב, לדעתי, וכדאי לנו לדבר על זה פעם בצורה רצינית ובשרשור נפרד. אבל לא היום...

Karina85

New member
נובוש, מה שלומך מאמי? ../images/Emo140.gif

אני לא הרמתי את הנושא, אני רק הגבתי על מה שנאמר... אם תרצי פעם לפתח על כך דיון מעמיק את מוזמנת לפתוח שרשור בכל עת
בתקווה שייפתחו בקרוב שרשורים אחרים... נגיד... שרשורי לוגיסטיקה להופעות/מפגש...

שונית 7

New member
קרין גם ג'קו לא בוגר רימון.אני

התכוונתי שלזהבית אין שום רקע או ידע בסיסי במוזיקה רק כשרון טבעי ובוסרי ולשם כך היא הלכה לרימון להרחיב את ההשכלה המוזיקלית שלה.היא בעצמה הודתה בכך. תואר או לא תאר בנושא המוזיקלי באמת אין מקום להשוואה בינה לבין ג'קו וזאת דעתי האמיתית ללא קשר לקינאה או לחסר אוביקיביות

Karina85

New member
סבבה, לא אמרתי שלא...

וזהבית יכולה להרחיב את הידע המוזיקלי שלה בעוד דרכים חוץ מללמוד ברימון... למשל ללמוד לנגן על כלי... שיעורי פיתוח קול... וכו' ואני באמת לא דיברתי בהקשר לזהבית אלא באופן כללי... ולגבי כישרון משחק, האמת שלי אין טביעת עין בנושא הזה... ואין לי מושג אם יש לה כישרון טבעי או לא... אז אני אתן לה להפתיע אותי באופן כללי אני מאוד אוהבת אותה, גם מבחינה מוזיקלית וגם כי היא פשוטה וצנועה, ולא כולה רוח וצלצולים...

shongold

New member
ללא ספק את צודקת לא חושבת

שאריק...אינשטיין סיים רימון..לי בכל אופן לא ידוע על כך ולגבי דידי הוא הזמר הטוב ביותר שקם לנו אי פעם. מה שכן יש את ענין ההתמקצעות בתחום, נעשה בזמנו בלהקות הצבאיות למשל וזה היה בית הספר של פעם. מעבר לכך פיתוח קול דבר שצריך להקפיד עימו תמיד. וכמובן אין כמו הנסיון בשטח. עמידה על הבמה ולתת לשיר לדבר - זה גם דבר שניתן ללמוד. התואר - פיסת נייר - וכל השאר הכשרון המולד!

rifkin1

New member
שונית, אני מבינה מאיפה

באה 'הקנאה' שלך... אני יודעת שאין לך דבר נגד זהבית או כל מתמודד אחר מכוכב נולד. את צודקת, עשו על ג'קו חרם ציבורי ותקשורתי והוציאו אותו מפלצת. ביטלו לו אלבום בחברה מבטיחה. וגרמו לו לצאת לפגרה של שלושה חודשים שבהם הוא עבר גהנום לא קטן אז את צודקת, באמת לקחו לו המון ודיי מעצבן שנותנים לאחרים אבל כולם כאן כל כך תומכים בג'קו והזמן שלו יגיע.

שונית 7

New member
../images/Emo24.gifריפ ממש הבנת למה התכוונתי../images/Emo70.gif

מאד אהבתי את זהבית בתכנית וד"א גם אני מחבבת את מויאל.גם נינט הייתה לפחות בתכנית מרגשת וגם סקעאת. כל אחד מהם כשרוני בצורה זו או אחרת אבל ג'קו בעיני עולה על כולם בוודאי על כל משתתפי כוכב נולד וגם על מרבית האמנים הצעירים שקיימים היום בשוק הבידור בארץ. אני מדגישהשזו דעתי הפרטית בלבד:יש משהו בשל בוגר ומיוסר באמנות שלו שחודר לי ישר ללב ופוגע זאת הסיבה שאני בגילי משתתפת בפורום הזה(אני יודעת שלא רק אני) מה שעשו לג'קו מקומם אותי מהרגע הראשון באופן מאודקיצוני וגם היום אני מרגישה כך.נתקלתי פה בתופעה שהיא מעבר למקרה הפרטי:החרם ההשתחות ורמיסת כבוד של משהו שיום אחד זכה לאהבה עצומה ולמחרת כאילו כלום לשנאה עזה פשוט לא מקובל עלי וחורה לי. אני מדברת גם על התנהלות התקשורת הכוחנית ובעיקר על התנהלות הקהל הרחב שחושב ומתנהג בדיוק כמו שמכתיבים לו. כל מה שצינתי פה על קצה המזלג גורם לי להתמקד כרגע רק בבחור הזה .שאני בהחלט לא חושבת שהוא מושלםוכן מודעת למגרעות שלו כי באמת אין דבר כזה מושלם ותודה לאל על כך ובוודאי שאיני סוגדת לווזאת תשובתי לך ובעיקר לקניה.

Nova5

New member
זהבית פסי - שחקנית?!

אמנם יש לה כישרון להדגיש צדדים חזקים של פרטנר בלי להתבלט, אבל מכאן - עד יכולת משחק ולמידת משחק בסיסית?! ok, במאי, תתכונן להרבה "טייקים" ועורך - לעריכה ממושחת - ויש לנו כוכבת...

שונית 7

New member
../images/Emo13.gifהי נובה:הגדרת יפה ישלה כשרון לא

להתבלט לכן כמעטכל הדואטים איתה היו מוצלחים אבל מי יודע אולי תהיה הפתעה

Nova5

New member
שונית, בא לי להביא שני ציטוטים

בקשר שזהבית פתאום תפתיע אותנו במשחק מרשים - 1. מדואט שלה עם ג'קו (עד מתי)- "עד אולי..." 2. מג'מוס (סוף הדרך) - "קשקוש בתחת" - כי לדעתי, אין לה את זה

shongold

New member
נובוש עד כמה נמוך אפשר לרדת...כדי

ליחצ"ן את הסרט ..? את הטלנט.... זוהי השאלה הנשאלת!

Nova5

New member
התשובה המתבקשת:

אם אפשר "ליחצ"ן את הסרט ", אז עד כמה וכמה לריך "לעלות ליחצ"ן " את ג'קו ואז את הדיסק שלו.

למעלה