בוקר טוב ליפות והאמיצות שגששו

קניה 1

New member
בנות לא יפה...

למה הצרות עין הזאת וחוסר הפירגון? ועוד לפני שראיתן אותה משחקת אפילו שנייה...הרי כולכן מתקוממות שמזלזלים בג'קו כי הוא יוצא כוכב נולד, ואתן עושות אותו הדבר בדיוק.. חשבתי שאנחנו בעד אנרגיות חיוביות כאן בפורום.. אז יאללה, לכו למקלחת ותשטפו את הצבע הירוק מהפנים ......
ואגב, אני מאוד אוהבת את זהבית

Nova5

New member
כמה מילים לפני המקלחת../images/Emo182.gif

אני רוצה להזכיר לך שכתבתי מספיק מילות פרגון לזהבית, וגם אני אוהבת אותה. הערכה שלי לא קשורה ליחס אישי כלפיה - היא מקסימה. אבל מותר לי להביע דעה בתחום, שלפי הערכה שלי ואנשים שמכירים אותי, אני קצת מבינה - תיאטרון וקולנוע. לדעתי, אין לה יכולת טבעית למשחק. אם היא רוצה לפתח את זה - מחכה לה עבודה רבה וקשה, כולל לימוד מקצוע. זה נכון אגב גם כלפי שירה שלה. אבל בשירה יש לה כישרון טבעי בולט. עד עכשיו וגם בהמשך כל מה שאמרתי קשור אך ורק אליה, לזהבית – ולא קשור לאף אחד אחר, כולל ג'קו. בכל מקרה היא יכולה "להצליח" בעזרת במאי טוב ועריכה מדויקת של הסרט העתידי. זה קורה. בוחרים בן אדם ללא יחס ליכולות שלו... אנרגיות חיוביות - דבר יקר, אני שולחת אותם רק ליעדים נבחרים - למשל לך,קניה,
איך את מרגישה אחרי שפעת?

קניה 1

New member
תודה! ../images/Emo9.gif אני כבר לא חולה

אבל עדיין תשושה מהמחלה... השפעת הזאת מעייפת...

Karina85

New member
קניה תשששושששתי...

אאחל לך להתמלא אנרגיות מחודשות...

shongold

New member
ערב טוב לך קניה חביבתי

למה חוסר פירגון למה צרות עין? על מה את מדברת? אני כתבתי את אשר כתבתי אמנם בהתיחס לכתבה שדברה על כך שזהבית לוהקה לסרט,אבל דברתי בכלליות על הנושא שמביאים סלבס ולא חשוב מיהו שלא קשור מקצועית למשחק. את יודעת מה לצורך הענין נלך עד הסוף..ו..נקח את ג'קו. והיה והיו מאיישים את אותו חבר שאנו כה אוהבות לסרט שאמור להיות איכותי - היינו אבגי משחק ועוד שחקן לא פחות איכותי, הייתי אומרת לעזאזל זה לא הכיוון, הבן אדם שר מדהים מופיע מדהים יוצר מדהים, מה הקטע של המשחק כאן, לשם מה. כדי לנסות ליחצ"ן אותו, ובזילות שלו עצמו עם עצמו וביחס לסרט עצמו - ש'מוריד' עצמו על מנת ליחצ"ן את הפרויקט באדם שאין לו כישורים! לא למד בבית צבי או כל בי"ס אומנות אחר, ואין לו כל נסיון בימתי בפועל ויאללה ישר לליגה הלאומית. חוזרת ואומרת זה זילות מכל הכיוונים האפשרים. רוצים להעלות את הרמה של הסרטים בארץ, ולא להורידה. לא רוצה להשאיר ענין פתוח והיה ואת מעלה את הנושא של ג'קו עצמו שהוא לא למד בצורה מקצועית שירה הופעה ...גם לא למד בבית ספר 'רימון' המפורסם. אבל יש לו קילומטראז' עצום בנושא המוזיקה השירה ההלחנה והופעה החל מגיל 10! וזה לא הולך ברגל, והוכיח את עצמו - בענק! יכול להיות שאני החמצתי משהו, אולי שרה ברנארד תתגלה פה, אבל אני די סקפית, והכיוון כוללני - לגבי כל אלה שמופיעים בתוכניות ריאלטי ואח"כ מקבלים במה בנישה לא להם. זה לרדת לרמה הנמוכה ביותר. מקווה עכשיו שירדת לסוף דעתי. ובאשר לזהבית אני די סימפטתי אותה בתוכנית, אבל חושבת שיש לה עוד הרבה מה ללמוד בנוגע לשירה והופעה.

shongold

New member
וכבת מזל קשת אופיינית חוללללללה על

הים לפחות בקטע של להשקיף ולנשום וראות ולהסניף את כל היופי הזה.

שונית 7

New member
ים?באמת?מודה שיש לי חוויה מתקנת

עם מזל קשת דרך רבות מבנות הפרום וכמובן מנשוא הפורום מהכרותי המסוימת עם בן מזל קשת הוא לא היה חולה על ים ולא על שום דבר אחר חוץ מאשר על עצמו

שונית 7

New member
שון שון בוקר טוב גם לך../images/Emo140.gifולכל הבנו

הבנות. שרשרתי לא בכוונה לא נכון

רנה6

New member
הבוקר שלי התחיל במצב רוח רע...

רע עד מאוד, אלא שקרה נס ופתאום אני במעין היי כזה...חושבת שאצא לי לטבע...אולי מסאג' טוב...משהו לגוף ולנפש החלשלושים שלי....

שונית 7

New member
../images/Emo140.gifשיר קבלי ממני../images/Emo24.gif../images/Emo57.gif|חמסה

שולחחת לך הרבה אנרגיות טובותואכן יציאה לטבע ו/או מסאג' טובים לגוף ולנפש

למעלה