ערב טוב לך קניה חביבתי
למה חוסר פירגון למה צרות עין? על מה את מדברת? אני כתבתי את אשר כתבתי אמנם בהתיחס לכתבה שדברה על כך שזהבית לוהקה לסרט,אבל דברתי בכלליות על הנושא שמביאים סלבס ולא חשוב מיהו שלא קשור מקצועית למשחק. את יודעת מה לצורך הענין נלך עד הסוף..ו..נקח את ג'קו. והיה והיו מאיישים את אותו חבר שאנו כה אוהבות לסרט שאמור להיות איכותי - היינו אבגי משחק ועוד שחקן לא פחות איכותי, הייתי אומרת לעזאזל זה לא הכיוון, הבן אדם שר מדהים מופיע מדהים יוצר מדהים, מה הקטע של המשחק כאן, לשם מה. כדי לנסות ליחצ"ן אותו, ובזילות שלו עצמו עם עצמו וביחס לסרט עצמו - ש'מוריד' עצמו על מנת ליחצ"ן את הפרויקט באדם שאין לו כישורים! לא למד בבית צבי או כל בי"ס אומנות אחר, ואין לו כל נסיון בימתי בפועל ויאללה ישר לליגה הלאומית. חוזרת ואומרת זה זילות מכל הכיוונים האפשרים. רוצים להעלות את הרמה של הסרטים בארץ, ולא להורידה. לא רוצה להשאיר ענין פתוח והיה ואת מעלה את הנושא של ג'קו עצמו שהוא לא למד בצורה מקצועית שירה הופעה ...גם לא למד בבית ספר 'רימון' המפורסם. אבל יש לו קילומטראז' עצום בנושא המוזיקה השירה ההלחנה והופעה החל מגיל 10! וזה לא הולך ברגל, והוכיח את עצמו - בענק! יכול להיות שאני החמצתי משהו, אולי שרה ברנארד תתגלה פה, אבל אני די סקפית, והכיוון כוללני - לגבי כל אלה שמופיעים בתוכניות ריאלטי ואח"כ מקבלים במה בנישה לא להם. זה לרדת לרמה הנמוכה ביותר. מקווה עכשיו שירדת לסוף דעתי. ובאשר לזהבית אני די סימפטתי אותה בתוכנית, אבל חושבת שיש לה עוד הרבה מה ללמוד בנוגע לשירה והופעה.