בוקר טוב לכולם והודעה

קשת 82

New member
לזוג עולים עם תינוק בן שבוע דרושים מפזריי חו

שלום לכולן ולכולם למישפחת עולים עם תינוק בן שבוע דרושים מפזריי חום תקינים ובטיחותיים , לחורף ,שמיכת צמר עבה לתינוק (יש להם פליז אבל היא דקה) טיטולים צעצועים לתינוק ובמיוחד מוצרי מזון יבשים ומוצריי בית בסיסיים אבקת כביסה שמפו סבון כלים וכו' יש לי שינוע רק מאזור שרון אולי מרכז קרוב אודה לכל עזרה עבורם אנחנו מנתניה שוב תודה לכל מי שכבר עזר וסוף שבוע מקסיםםםםםםםםםםם לכולם

tyran8

New member
ספה לסלון 1 בראשון

לפינוי עד יום ראשון בבוקר מצב מצויין צבע כחול

למסירה אנציקלופדיות שלימות

אנציקלופדיה עברית מליאה ושמורה בריטניקה מליאה ושמורה 0505-788220 ברעננה

בוקר טוב לכולם והודעה../images/Emo42.gif

א-נירה וני נפתח כל יום שני שרשורים נעוצים אחד "מסירות" והשני בקשות". הרעיון הוא שיהיה הרבה יותר קל לחפש (ולמצוא גם,,,) הודעות. הדפים רצים והודעות חשובות ילכו לאיבוד. לכן: אנו מבקשות לכתוב הודעות בשירשור המתאים מסירות במסירות בקשות בבקשות. יפתח שרשור נפרד למוסדות : פנימיות, מעונות יום, מועדוניות וכו. הצעות לשיפור יתקבלו בברכה אלי ולנירה במסרים בלבד. ב-ירד הלילה גשם ראשון (אצלי בישוב לפחות) נירה ואני עובדות היום על פלייר לאיסוף תרומות לחורף . יפורסם בקרוב על דף לוגו של תפוז ונודה לכולם שיעזרו להפיץ אותו. יום הכי טוב , חורף נעים וחמים, נעמי ונירה.

mory001

New member
אנצקילופדיה במצב מעולה

פירסמתי בעבר בפורום הקודם - מי שפנתה וביקשה מתבקשת לפנות שוב - זה עדיין ממתין לך. (המחשב שלי קרס, ואין לי הפרטים שלך).

mory001

New member
צריך לפרסם טלפון? ../images/Emo2.gif

אני מעדיפה לא לפרסם טלפון, אלא רק במסר - זה בסדר?

mory001

New member
לא קיבלתי... אגב - השינוע מחולון

והאורגנית די כבדה, כך שמי שפנה אלי במסרים - קחו זאת בחשבון. אשמח אם תיקחו אותה עד יום שני.

רותה לי

New member
היי מורי, כנראה יש תקלה במשלוח מסרים....

אני לא פניתי לגבי האירגונית רק הספרים. בגדול, כתבתי במסר שאין לי את הנייד שלך לתאום איסוף. אשמח אם תשלחי לי במסר כשהתקלה במשלוח מסרים תיפתר בתפוז. תודה...

שוקולתה

New member
למסירה אף אחד לא רוצה

חולצות לגברים לארג' ואקסטרה לארג' נעלי ספורט בנים מידה 38-39 במצב מצויין מעיל לתינוק בערך בו חצי שנה + זה אוברול

tuttifrutti

New member
לשוקולתה: אולי מאמינה בו תרצה את בגדי הגברים

ונעלי הספורט לאב עם 4 ילדים בכ"ס שביתו נשרף.

למעלה