בוקר טוב לכולם והודעה

sarit1980

New member
שבת שלום וחג שמח.

אני חדשה כאן בפורום. זו פעם ראשונה שאני כותבת אבל אני משוטטת פה הרבה. אני בחורה בת 27 רווקה. לפני שבועיים עברתי ניתוח בבלוטת התריס ובלוטות לימפה בצוואר. אני זקוקה נואשות למכונת כביסה. כשבוע לפני הניתוח הלכה לי המכונה. תיקון המכונה עולה 300 ש"ח ואין לי כרגע אפשרות כלכלית לרכוש מכונה חדשה. היות שעכשיו אני גם לא עובדת עקב הניתוח וייקח הרבה זמן עד שאני יישוב לעבודה ובביטוח לאומי יתחילו להזרים לי כסף. אני גרה בבת ים אני אשמח לעזרה. תודה

A N N 7

New member
החלמה מהירה. ואזרי. סבלנות/sarit1980

הרבה בריאות בעזרת השם יהיה לך כאן מענה . היו חגים עכשיו הזמן להמשיך הלאה- רק סבלנות תקבלי מענה כולם למען הבקשה והנתינה. לעזור אשמח לעזור גם במשהו קטן- חני לך מאחלת שבוע טוב והמשך הצלחה. והגישי טוב. הזמן הוא התרופה לכול וגם למענה . התחזקי לך אמן

sarit1980

New member
תודה אן

אני בחורה חזקה למרות כל מה שקרה. אני אמשיך לעקוב כאן אולי יום אחד יתמזל מזלי ואני יימצא מכונה.

שקדיה10

New member
../images/Emo186.gifזקוקה לנעליים לחורף

ולנעלי בית לחורף עבור בני (מידה 27-28) ,כמו כן זקוקה ל-2 שמיכות פוך יחיד עבור 2 ילדי. קלטות וידאו יתקבלו באהבה.תודה לכם
.

נירה63

New member
שקדיה נעלים יש, לגבי השאר אבדוק.

יחכו לשינוע לאיזור המרכז.

wildcat6

New member
עדיין מחפשת וידאו/DVD לגן טיפולי

אם יש וידא יותר עדיף בגלל שיש הרבה קלטות תודה

wildcat6 - הרגת לי את הלב עם החיפוש הזה...

נראה שוידאו פשוט שכזה יכול לשדרג חיים של גן שלם הנכון הדבר? (אני שואלת ברצינות ולא בציניות)

wildcat6

New member
כן וידאו משמעותי בגן

המעט זמן שיש להם לצפות בתוכניות זה אחרי הארוחה יש ילדים שמסיימים מוקדם יותר והם צופים קצת בקלטות עכשיו יש להם טלוזיה שלא יכולה לשדר כלום והמון קלטות של מיטב סירטי הילדים. הגן הוא מדהים והילדים מקבלים את מיטב הטפולים הרפואיים אבל יש משהו מעבר גם בגנים רגילים יש טלויזיות עם וידאו או DVD שהילדים צופים לפני שהולכים הביתה

wildcat6 יקרה,

שולחת לך את הנייד שלי במסר... יש לך וידאו לגן, מתנה ממני, מבעלי ומבנותי. הוידאו הוא שלנו והוא תקין לחלוטין (יש לנו שני מכשירים ולאחר שבעלי שמע וקרא אחר חיפושיך הוא אמר שכולם יסתדרו בבית עם מכשיר אחד והבנות הסכימו לוותר על מכשיר אחד לטובת הגן שבקשת עבורו) מקווה שהילדים יהנו ושהם מעריכים את המאמצים הבלתי נלאים שלך לדאוג להם לוידאו. ב-

מנסה לשלוח מסר

אך מקבלת הודעת שגיאה וכן לא מצליחה להכנס למסרים שלי. בכל אופן, אנסה לשלוח מסר שוב מחר.

wildcat6

New member
מערכת המסרים קרסה

אם את יכולה להעביר את זה לנירה אני יכולה לאסוף ממנה אני מודה לך מאוד מאוד הגננת לא תיהיה מאושרת, אני מחפשת עבורה בלי להגיד לה. היא כבר ויתרה כי היו להם שני וידאו מתרומות שקרסו והטלויזיה שם יושבת כקישוט. אני עושה מאמצים עבור הגן הזה כי זה גן מעולה שמשקיע בפרחים שלו את כל הנשמה הגננת והמטפלות מדהימות ולראייה כימעט כל ילד מגיע לחינוך הרגיל

K a t u s h k a

New member
חוזרת שוב על בקשתי...

יכול להיות שזה מיותר - אך למען הסדר הטוב מצטרפת לשירשור הבקשות.... צריכה ביגוד והנעלה לעונת המעבר ולחורף לבנותייץ תאומות בנות שנתיים - מידות 2-4 בביגוד, 23-24 בנעליים. הבת הבכורה בת 9 - מידה 14 בביגוד, 37 בנעליים. לבנות אין ממש כלום כלום ... אז אשמח לכל דבר.... הייתי שמחה גם לקבל משהו עבורי אך מזממממממממממממן לא קניתי כלום לעצמי כך שלא אוכל להגיד לכם אפילו מה מידותיי... בנעליים 40-41.... ושוב המון תודה מראש

למעלה